Your free enquiry
IFH - INTHERM

IFH - INTHERM

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Heating, Refrigeration, Air-Conditioning
Organizer
Organizer:
GHM
Event website
Event website:
IFH - INTHERM
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за IFH - INTHERM 2024

Изданието на IFH - INTHERM за 2024 ще се проведе като събитие на живо от 23-ти до 26-ти април 2024. Търговското изложение "лице в лице" ще се състои в Messe Nuremberg. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват няколко препоръки при участието си в събитието. В ситуации, при които струпванията на посетители са неизбежни, това ще включва поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и/или носене на хирургическа маска. Участниците трябва също така да имат предвид, че поради настоящите ограничения за пътуване от тях няма да се изисква да предоставят 3G сертификати за прием при пристигането си в Германия. Въпреки това, ако пътуват от район, в който има опасен вариант на вируса, те ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с такъв вариант.

Представяне на събитието

IFH – Interm е международен търговски панаир за канализация, отопление, климатизация, модерни климатици и възобновяеми енергийни източници. То е най-важното за бранша и привлича световни специалисти от различни области, свързани с индустрията. Представят се практични решения, продукти, иновации. Правят се демонстрации, провеждат се дискусии и презентации. Панаирът се посещава от множество архитекти, проектанти, фирми за производство на соларни системи, ветрогенератори и термопомопи, строителни фирми и такива, занимаващи се с ремонтни дейности, енергийни консултанти. В последното издание на панаира са участвали около 700 изложители от 20 страни и 45 500 посетители.

IFH – Interm се провежда в Нюрнберг, Германия и се организира на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящите за събитието хотели в Нюрнберг. След като изберете ще се погрижи за вашите хотелски резервации за IFH – Interm. Ще организира трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града, намирането на подходяща конферентна зала. Ние сме специалисти в организацията на бизнес пътувания – групови и индивидуални. С наша помощ ще пътувате комфортно, изгодно и спокойно. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на IFH - INTHERM за 2022 отбеляза завръщането на търговското изложение към изданията на живо и успешното му рестартиране. То се проведе между 26.04.2022 и 29.04.2022 в Messe Nuremberg като търговско изложение "лице в лице". На мястото на провеждане на търговското изложение не бяха приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че в началото на месеца страната отмени вътрешните си Ковид ограничения. Това беше доста добре дошло за 39 000 участници, включително 29 600 посетители. 71% от посетителите бяха ключови фигури със значително влияние върху решенията за покупка. 90% от участващата група оцениха IFH - INTHERM 2022 като добро или много добро.

Full list of
hotels for
IFH - INTHERM

Book Now
How to get to IFH - INTHERM
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows