Your free enquiry
IFH - INTHERM

IFH - INTHERM

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Отопление, Охлаждане, Климатизация
Organizer
Organizer :
GHM
Event website
Event website :
IFH - INTHERM
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за IFH - INTHERM 2024

Изданието на IFH - INTHERM за 2024 ще се проведе като събитие на живо от 23-ти до 26-ти април 2024. Търговското изложение "лице в лице" ще се състои в Messe Nuremberg. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват няколко препоръки при участието си в събитието. В ситуации, при които струпванията на посетители са неизбежни, това ще включва поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и/или носене на хирургическа маска. Участниците трябва също така да имат предвид, че поради настоящите ограничения за пътуване, при пристигането си в Германия ще трябва да предоставят 3G сертификати за достъп.

Представяне на събитието

IFH – Interm е международен търговски панаир за канализация, отопление, климатизация, модерни климатици и възобновяеми енергийни източници. То е най-важното за бранша и привлича световни специалисти от различни области, свързани с индустрията. Представят се практични решения, продукти, иновации. Правят се демонстрации, провеждат се дискусии и презентации. Панаирът се посещава от множество архитекти, проектанти, фирми за производство на соларни системи, ветрогенератори и термопомопи, строителни фирми и такива, занимаващи се с ремонтни дейности, енергийни консултанти. В последното издание на панаира са участвали около 700 изложители от 20 страни и 45 500 посетители.

IFH – Interm се провежда в Нюрнберг, Германия и се организира на всеки две години. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящите за събитието хотели в Нюрнберг. След като изберете ще се погрижи за вашите хотелски резервации за IFH – Interm. Ще организира трансфера ви от и до летището, придвижването ви из града, намирането на подходяща конферентна зала. Ние сме специалисти в организацията на бизнес пътувания – групови и индивидуални. С наша помощ ще пътувате комфортно, изгодно и спокойно. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
IFH - INTHERM

Book Now
How to get to IFH - INTHERM

Similar trade shows