Your free enquiry
Prolight + Sound

Prolight + Sound

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Радиоизлъчване, Мултимедия
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Prolight + Sound
Frequency
Frequency:
1 year

Prolight+Sound и Ковид-19

Prolight + Sound 2023 е одобрен като събитие на живо от 25.04.2023 до 28.04.2023. Ще се проведе в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. От 02.04.2022 в Германия не са въведени вътрешни ограничения във връзка с Ковид-19. Въпреки това на участниците ще бъде препоръчано да спазват препоръки като поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и носене на хирургически маски. Те трябва също така да имат предвид, че при пристигането си в Германия ще трябва да представят 3G документи за влизане в страната поради действащите ограничения за пътуване.

Въведение

PROLIGHT + SOUND е международното изложение, показващо технологичните постижения и напредък в областта на осветлението и строителните услуги. Събитието обслужва всички нива на индустрията и привлича вниманието на старши купувачи през четирите дни на изложението в Франкфурт. PROLIGHT + SOUND застъпва сериозно сферите на сценичното производство, осветлението и звука за развлекателни цели. PROLIGHT + SOUND също служи като трамплин за иновации.

Акценти

  • 30% от изложителите са от Германия
  • 1 600 изложители присъстваха в центъра
  • 85 000 посетители присъстваха на търговското изложение

Логистика

Messe Frankfurt GmbH е организатор на събитието, а изданието е ежегодно и се провежда в началото на април. Работното време е от 10:00 ч. до 18:00 ч., но препоръчваме да проверите предварително за всякакви промени преди пътуване. В Европа това е главното място за браншови срещи.  

Аудитория и Статистика

Производителите и доставчиците знаят, че вниманието което ще получат след обявяването на новия си продукт може да им даде летящ старт. Поради тази причина публиката има достъп до авангардни постижения, направени в мобилната озвучителна система, създаване на обекти, шоу осветление, фермерски системи, студийно осветление, сценично осветление, ефекти, фиксирани инсталации, медийна технология, театрално осветление, студийни технологии и др. звук на живо и комуникации. В резултат на това имате аудитория, която представя цялата йерархия на индустрията - оператори на места, компании за планиране, търговци на дребно, звукови експерти, дизайнери по осветление, сценографи и студийни инженери.

Евтино Настаняване Близо до Франкфурт

Има силна конкуренция за хотели в близост до PROLIGHT + SOUND и с Трейд Феър Трипс ЕООД, можете да получите най-добрите оферти за настаняване във Франкфурт в момента. Работим с хотели и къщи за гости на всяка цена и можем да се заемем с вашата резервация на хотел! Нещо повече, можете да разчитате, че Трейд Феър Трипс ЕООД ще ви помогне да инсталирате щанда си и да ви предостави конферентни зали.

Предишни издания

Издание 2022

Prolight + Sound 2022 се проведе между 26-ти и 29-ти април 2022. Изданието беше организирано като търговско събитие на живо в Messe Frankfurt и не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на вътрешните правила за безопасност по отношение на коронавируса в страната през април 2022. Изданието привлече 391 компании изложители и 19 121 посетители. Посетителите представляваха 93 държави, а изложителите - 32 държави.

Full list of
hotels for
Prolight + Sound

Book Now
How to get to Prolight + Sound

Similar trade shows