Your free enquiry
Prolight + Sound

Prolight + Sound

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Broadcast, Multimedia
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Prolight + Sound
Frequency
Frequency:
1 year

Prolight+Sound – актуализация

Prolight + Sound 2023 е обявен за събитие, което ще се проведе на живо от 25.04.2023 г. до 28.04.2023 г. в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Към 02.04.2022 г. Германия няма въведени вътрешни ограничения за Covid-19. Въпреки това на присъстващите ще им бъдат препоръчано да следват препоръки като поддържане на социална дистанция от 1,5 метра и носене на хирургически, предпазни маски за лице.

Въведение

PROLIGHT + SOUND е международна изложба, която показва технологичния напредък и напредъка, постигнат в сектора на осветлението и строителните услуги. Събитието се грижи за всички нива в индустрията и вижда невероятен интерес от страна на възрастни купувачи през всичките четири дни, през които изложението се провежда в Messe Frankfurt. PROLIGHT + SOUND също така служи като трамплин за иновации.

Акценти

  • 30% от изложителите са от Германия
  • В центъра присъстваха 1606 изложители
  • 85 000 посетители посетиха търговското изложение

Логистиката

Messe Frankfurt GmbH също служи като организатор на събитието и всяко издание се провежда ежегодно в началото на април. Текущото работно време е определено за часовете между 10:00 ч. и 18:00 ч., но ви препоръчваме да се регистрирате за всякакви промени преди пътуването. PROLIGHT + SOUND поддържа крепост в областта на сценичната продукция и осветлението и звука за развлекателни цели. В Европа това е основното място за среща на търсенето и предлагането.

Аудитория и статистика

Производителите и доставчиците са научили, че вниманието, което ще получат за обявяването на нов продукт, може да направи стартиранрто на продукт на пазара сила, с която трябва да се съобразяват. Поради тази причина публиката има достъп до авангардни постижения, постигнати в мобилните звукови системи, създаването на обекти, осветлението на шоуто и системите за подпори. Те могат също да наблюдават най-новото студийно осветление, сценично осветление, ефекти, фиксирани инсталации и медийни технологии. Театрално осветление, студийна техника, звук на живо и комуникации също са сред представените стоки. В резултат на това имате аудитория, която представлява цялата йерархия в индустрията – оператори на места, компании за планиране, търговци на дребно, звукови експерти, дизайнери на осветление, сценични дизайнери и студийни инженери.

Осигурете си хотелска стая близо до Messe Frankfurt, Германия

Това означава, че ще има силна конкуренция за хотели в близост до PROLIGHT + SOUND и Trade Fair Trips ltd може да ви осигури най-добрите оферти във Франкфурт точно сега. Ние работим с хотели и къщи за гости във всяка ценова категория и предоставяме индивидуална хотелска резервация онлайн! Нещо повече, можете да разчитате на Trade Fair Trips ltd да ви помогне при инсталирането на вашия щанд и да ви осигури съоръжения за срещи.

Предишни предавания

Издание 2022 г

Prolight + Sound 2022 се проведе между 26 април и 29 април 2022 г. Изданието беше организирано като търговско събитие на живо в Messe Frankfurt и не включваше предпазни мерки за Covid-19. Това се дължи на премахването на вътрешните правила за безопасност от коронавирус в страната през април 2022 г. Изданието привлече 391 компании изложители и 19 121 посетители. Посетителите са представители на 93 нации, а изложителите са представители на 32 държави.

Trade Fair Trips ltd – с какво може да ви бъде полезен екипът ни? Ще спести вашето време, бюджет и усилия във връзка с логистиката, свързана с вашето бизнес пътуване за събитието Prolight + Sound 2022. Ще ви предложим хотели, близо до Prolight + Sound 2022, с отлична локация и  на цена, съобразена с вашия бюджет, ще ви предложим варианти за ккконферентна зала за срещи и ще изградим вместо вас вашия търговски щанд, за да се радвате на успешно представяне. От вас остава само и единствено да мислите за правенето на бизнес! 

Full list of
hotels for
Prolight + Sound

Book Now
How to get to Prolight + Sound
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows