PLASA 2023

PLASA 2023

Entertainment & Media
London, UK
03-05 Sep 2023
Организатор:
PLASA Events Ltd
Място на провеждане:
Olympia
Честота:
1 year
Уебсайт:
PLASA

Най-оживеното събитие за развлекателни технологии в Европа

PLASA 2023

Организаторите са готови да организират PLASA 2023 през септември 2023. Новите дати са определени за периода 3-ти - 5-ти септември като търговско изложение "лице в лице". Мястото, както винаги, е Olympia в Лондон! Понастоящем в страната няма ограничения за пътуване или за място на провеждане на вътрешните събития.

Въведение

PLASA е водещото международно изложение за развлекателни технологии в Европа и има широк обхват по целия свят. От 1977 г. това е основната платформа за срещи и работа в мрежа за индустрията за осветление, аудио, видео и сценични технологии. Безопасно е да се каже, че изложението и индустрията са се разраснали. Ако искате да направите въздействие и да достигнете до много нови купувачи, PLASA е единствената платформа за постигане на вашите амбиции. Продуктовото портфолио е едно от най-добрите. Имате достъп до авангардни решения в областта на аудио-визуалните технологии, инсталациите за театрални сцени, технологиите за осветление, студийното оборудване, комуникационните технологии, технологиите за осветление, акустичните технологии, технологиите за картини, звуковите технологии, техническите елементи за събития, декоративното осветление. Тъй като имате цялата верига на стойността под един покрив, PLASA привлича големи купувачи, които искат да направят всичките си покупки на едно място. За тази цел стартирането на продукти и демонстрациите са най-добрият начин за генериране на възможни продажби.

Логистиката

PLASA е част от лондонския бизнес календар всяка година. Изложението продължава общо три дни в началото на септември и енергизира индустрията след летните ваканции. Изданията се събират от PLASA Events Ltd и се провеждат в Olympia London. През 2021 г. PLASA прави голям ход в Голямата зала. Входът е отворен само за търговски посетители. Работното време е както следва: 10:00 - 18:00 часа в неделя, 10:00 - 19:00 часа в понеделник, 10:00 - 18:00 часа във вторник. Време е да обсъдим пътуването. Olympia London е много добре разположен в Лондон и се възползва от всички основни транспортни услуги в Кенсингтън. Изложбеният център се намира на минути пеша от жп гара Кенсингтън. От там можете да хванете почти всичко - Надземната линия, подземните линии и главната железопътна услуга.

Какво казват хората?

„Ние идваме в PLASA от няколко години. Това е абсолютно важно събитие за индустрията. Това е чудесно място да дойдете и да откриете нови технологии, да се срещнете с хора, а също и фантастични потоци от семинари! ” - Пат Смит, ръководител на проекти, SFL

„PLASA е едно от най -важните представления на европейския континент. Представяне на продукти и технологии, но и образование, как да се използват конструкциите и приспособленията. Никой не го харесва като PLASA! ” - Кармен Саварезе, мениджър международни продажби, D.T.S Lighting

„Шоуто на PLASA очевидно се подобряваше от година на година, като 2019 беше най -добрата досега. Започнахме да виждаме по -широка географска аудитория да присъства на шоуто, което носи със себе си нови възможности, нов бизнес и повишена информираност за марката “, - Йохан Гунсинг, мениджър международни продажби, Adam Hall Group

Аудитория и статистика

PLASA е сред най -големите специализирани изложения в своята индустрия. Цифрите показват, че в миналото е имало над 200 международни марки и публиката е достигнала 9000 професионалисти. Публиката е доста разнообразна, тъй като имате купувачи, участващи в конференции, корпоративни събития и образование, но и круизни кораби, театри, атракции, оперни театри и молитвени домове. В PLASA има известна степен на изключителност, тъй като половината от посетителите не посещават друго шоу. Около 80% от всички посетители имат някаква покупателна способност, така че гарантирано ще разширите списъка си с клиенти. Изложителите обикновено съобщават за високи нива на удовлетвореност, като 76% казват, че изложението е добро или отлично.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е специализирана в настаняване за изложби и предоставя страхотни хотелски услуги за PLASA. Ние сме добре установени в Лондон и знаем най -добрите хотелски оферти в града. Търсите ли спестявания? Или ви интересува само най -доброто? Trade Fair Trips ltd работи, за да намери отговора и да завърши вашата хотелска резервация без никакви проблеми. Вашият комфорт е наш първи приоритет, поради което търсим хотели близо до Olympia London. Насладете се на пътуване пеша или на кратко пътуване с градски транспорт. Клиенти идват при нас за помощ по логистика. Една от най -популярните ни услуги е справедливото строителство на щандове. Изпратете ни спецификациите и ние ще назначим екип, който да изгради вашия щанд ден преди PLASA. Освен това имаме възможност да резервираме малки или големи помещения за срещи в изложбения център. Trade Fair Trips ltd обработва всички аспекти на вашето бизнес пътуване.

Предишни издания

2022

PLASA 2022 се проведе на живо в Olympia London при липса на мерки за защита от Ковид-19. Това беше добре прието от повече от 140-те изложители, много от които представиха нови елементи, като например универсалните устройства на AED Audio и възможността им да бъдат конфигурирани в 23 различни конфигурации.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

map

Хотели около PLASA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
PLASA 2023 London Novotel London Excel London от € 242.00 EUR Запази сега
PLASA 2023 London Rainbow Studios Canary Wharf London от € 218.00 EUR Запази сега
PLASA 2023 London Holiday Inn Express London - ExCel London от € 382.00 EUR Запази сега
PLASA 2023 London Best Western London Peckham Hotel London при поискване Заявка
PLASA 2023 London Belgrave Hotel London при поискване Заявка
PLASA 2023 London Victoria Station Hotel London при поискване Заявка
PLASA 2023 London Marlin Apartments Canary Wharf London при поискване Заявка
PLASA 2023 London Premier Inn London Lewisham London при поискване Заявка
PLASA 2023 London Grange Wellington Hotel London при поискване Заявка
PLASA 2023 London The Tophams Hotel London при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PLASA 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.