Your free enquiry
IBC

IBC

Amsterdam ,Netherlands
индустрия
индустрия:
Радиоизлъчване, Мултимедия
Organizer
Organizer :
IBC
Event website
Event website :
IBC
Frequency
Frequency:
1 year

Никакви промени няма да нарушат графика на IBC 2021. Изложението на Международната конвенция за излъчване, този дългогодишен търговски панаир и неговата тандемна конференция ще се състоят от 10 септември до 13 септември 2021 г. в Amsterdam RAI в Амстердам, Холандия. Гостите могат да очакват внимателно наблюдавани мерки за превенция и безопасност на коронавируса.

Въведение

IBC, съкратено от International Broadcasting Convention, е водещо международно изложение, насочено към света на радиоразпръскването, електронните медии и развлекателната индустрия. Панаирът се гордее, че е едно от най-важните събития от този вид на световната сцена и има годините да докаже това.

Първото издание се провежда през 1967 г. и оттогава сцената е първата, която вижда много от технологичните пробиви, които правят трайни промени в индустрията. Сега с количествата цифрово видео съдържание, които хората консумират, IBC стана по-необходим като ориентир от всякога и се справя доста добре с тази задача.

Продуктовото портфолио се разпростира върху излъчваща технология, аудио излъчвателни предаватели, кабелна телевизия, телевизионна технология, телевизионни предаватели, оборудване за сателитна телевизия, осветителна техника.

Логистиката

IBC е идеята на организатора на името си, IBC - Международна конвенция за излъчване и основната цел на компанията е да състави едно по-голямо и по-добро издание след следващото. IBC се появява ежегодно в началото на есента, обикновено през септември и продължава общо около пет дни.

Публиката се състои само от професионални посетители, които правят пътуването до Амстердам, Холандия и се наслаждават на времето си в 15-те зали на Amsterdam RAI. Работното време е от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Има две изключения от това. Денят на откриването започва в 10:30 ч., а денят на закриването приключва в 16:00 ч.

Амстердам може да се похвали с една от най-развитите системи и инфраструктури за обществен транспорт в света и можете лесно да стигнете до нея не само като шофирате или разчитате на обществен транспорт, но дори просто наемете колело или скутер.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IBC е място за среща на значими играчи в сектора на излъчването и е идеалната среда да се възползват от мрежовите възможности и да се свържат със стартиращи компании, медийни конгломерати и организации;
  • IBC ви дава възможност да се свържете с купувачи, които са нетърпеливи да сключат сделки и разполагат със значителни бюджети за това. Да не говорим, че укрепвате съществуващите контакти и партньорства;
  • Никъде другаде няма да генерирате ентусиазъм и внимание толкова страстни, колкото в IBC - това е идеалното място да правите съобщения и да представяте нови продукти и услуги;
  • Тъй като всички са в IBC, получавате подробна снимка на индустрията като цяло от вашите преки конкуренти до текущите технологични тенденции, които правят вълни.

Аудитория и логистика

IBC е доста динамично събитие и успоредно с изложбата има конференция с голямо въздействие, която също продължава пет дни. Това доведе до повече от задоволителен брой за изложителите. Има над 1700 международни изложители, които се борят за вниманието на над 55 000 търговски посетители, а има и 400 лектори, които са присъствали на конференцията. Това със сигурност е разширило фона на професионалистите в IBC, за да включва не само производители и корпоративни типове, но и техници, експерти и инженери от лабораториите за научноизследователска и развойна дейност.

Благодарение на големия екран на IBC, който показва филми по тежък график, интерес има и от Холивуд. Европейските страни са склонни да съставляват по-голямата част от посетителите на IBC, тъй като в днешно време има силно представителство от Северна Америка и Азия.

Настаняване

Популярни като IBC, можете да сте сигурни, че ще има състезание за хотели в Амстердам. Ето защо се обръщате към нас, за да резервирате хотели в близост до Amsterdam RAI рано и да спечелите отлично на работното си пътуване. Нашите хотелски услуги за IBC отчитат изцяло вашия бюджет и други предпочитания.

Ние винаги се стремим да доставим високо качество на приемлива цена и също така да намалим времето за пътуване до работа, като резервираме хотели с добър достъп до обществения транспорт.

След като подредите настаняването си за IBC, можете да насочите вниманието си към другите си нужди. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви подкрепи с инсталирането на изложбения ви щанд, или предпочитате да направим резервация за заседателни зали. Ние можем всичко!

Full list of
hotels for
IBC

Book Now
How to get to IBC

Similar trade shows