Marmomac
Marmomac

Marmomac

New Dates
29 сеп 2021 - 2 окт 2021
Italy , Verona

General Information

Organizer

Veronafiere

Event website

Marmomac

Frequency

1 year

Marmomac Map

Past Editions

28 - 30 Oct Marmomac 2020

25 - 28 Sep Marmomac 2019

26 - 29 Sep MARMOMACC 2018

27 - 30 Sep MARMOMACC 2017

28 Sep - 1 Oct MARMOMACC 2016

Въведение

MARMOMAC е единственият търговски панаир за каменната индустрия, който трябва да бъде включен във вашия фирмен план. Този международен търговски панаир е замислен за първи път през 1961 г. и за първи път обслужва най-вече италианския пазар, но за шейсетте години от раждането си успя да прерасне в глобална среща на търсене и предлагане, което диктува тенденциите в индустрията като цяло. Където и да се окажете във веригата за създаване на стойност, има определено място за вас на изложбената площадка.

Продуктовото портфолио се разпростира върху суровини, дизайн на камъни, химически продукти, абразиви, машини за обработка на камък, завършен мрамор, инструменти и друго оборудване, което можете да видите в действие. Причината, поради която MARMOMAC, стилизиран като MARMO + MAC, е опора, е включването на влиятелни събития като Италианския театър на камъните и наградата за най-добър комуникатор.

Логистиката

MARMOMAC познава само един дом - Верона, Италия. Международният търговски панаир е ежегодна афера, която се провежда в края на септември и понякога улавя началото на октомври. Изданията продължават общо четири дни, като споделят сцената с изложението за декорация и мебели ABITARE IL TEMPO и са отворени само за професионални посетители.

VERONAFIERE Spa служи като единствен организатор, а Fiera Verona е мястото на провеждане. Посетителите на търговия се допускат между 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед. До Fiera Verona може да се стигне лесно с кола поради близостта на изхода Verona Sud на магистрала Венеция-Милано. Ако разчитате на обществения транспорт, за да минете, има жп гара Верона Порта Нуова близо до портите. Имате и четири различни автобусни линии, за да осигурите допълнителен избор при транспорт.

Какво можете да очаквате като изложител

MARMOMAC е официално признат за най-големия международен търговски панаир, посветен на нуждите на каменната индустрия, което означава, че тук ще получите най-голямо внимание и най-добро отражение в пресата;

MARMOMAC поставя силен акцент върху иновациите, които от своя страна не само прецизират сетивата ви към всяко отделно развитие във вашия сектор, но също така гарантират вниманието на лидерите на мисълта и ключовите специалисти;

MARMOMAC представя на изложители и посетители една задълбочена програма за подкрепа, която съчетава образователни елементи, семинари и промоционални инициативи за извличане на повече стойност по време на посещението им.

Аудитория и статистика

MARMOMAC със сигурност отговаря на репутацията си на най-големия пазар в света за каменната индустрия и това се вижда от цифрите. Присъствате над 1600 международни изложители от 55 държави и 68 000+ международни търговски посетители от 150 държави. И двете групи регистрират над 60% от чуждестранните граждани, което означава добър трансграничен обхват за вашата компания. Със сигурност сте в добра позиция да търгувате с останалата част от Европейския съюз и разширявате обхвата си до Япония, Южна Корея, Китай и Съединените щати.

Но кои са посетителите, които ще срещнете? Разбира се, има и такива, които ще повлияят пряко на вашия бизнес - консултанти, дизайнери, производители на материали, строителни компании, компании за недвижими имоти, наемане на обработващи машини и производители на машини и технологии. Но също така си струва да се знае, че MARMOMAC е входна точка за много нови специалисти, така че има голям ангажимент от университети, както и от изследователски институти.

Настаняване

Ако искате да присъствате на това добре познато изложение, Trade Fair Trips ltd е компанията, на която можете да разчитате за вашите пътувания. Като истински експерти, ние ще направим всичко възможно, за да направим вашето бизнес пътуване възможно най-гладко и ще ви предоставим онлайн резервация на хотел, която е уникално съобразена с вашите нужди.

Резервирайте с нас днес и ние ще ви покажем най-добрите хотели близо до Fiera Verona в рамките на един работен ден. Разбираме, че трябва бързо да се придвижвате из Верона, затова се грижим винаги да сте близо до обществения транспорт. Има и други начини, по които можем да ви бъдем полезни като изложител. Можем да резервираме заседателни зали със съответната A / V технология на ваше име, а също така разполагаме с екипажи, които извършват инсталирането на щандове за търговски изложения.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА