Marmomac 2023

Marmomac 2023

Дом и начин на живот Мрамор Каменна индустрия Керамика
Verona, Italy
26-29 Sep 2023
Организатор:
Veronafiere
Място на провеждане:
Verona Fiera
Честота:
1 year
Уебсайт:
Marmomac

Най-важната платформа за срещи на индустрията за естествени камъни

Marmomac 2023

Определени са датите за изданието на Marmomac за 2023. От 26-ти септември до 29-ти септември във Veronafiere във Верона, Италия, участниците могат да купуват, продават, да създават контакти, да инициират нови проекти и да генерират нови потенциални клиенти. За събитието няма да бъдат прилагани протоколи за превенция на Ковид-19 поради това, че Италия премахна ограниченията си, свързани с коронавируса. Това включва и забраните за пътуване.

Въведение

MARMOMAC е единственият търговски панаир за каменната индустрия, който трябва да бъде включен във вашия фирмен план. Този международен търговски панаир е замислен за първи път през 1961 и за първи път обслужва най-вече италианския пазар, но за шейсетте години от раждането си успя да прерасне в глобална среща на търсене и предлагане, което диктува тенденциите в индустрията като цяло. Където и да се окажете във веригата за създаване на стойност, има определено място за вас на изложбената площадка.

Продуктовото портфолио се разпростира върху суровини, дизайн на камъни, химически продукти, абразиви, машини за обработка на камък, завършен мрамор, инструменти и друго оборудване, което можете да видите в действие. Причината, поради която MARMOMAC, стилизиран като MARMO + MAC, е опора, е включването на влиятелни събития като Италианския театър на камъните и наградата за най-добър комуникатор.

Логистиката

MARMOMAC познава само един дом - Верона, Италия. Международният търговски панаир е ежегодна афера, която се провежда в края на септември и понякога улавя началото на октомври. Изданията продължават общо четири дни, като споделят сцената с изложението за декорация и мебели ABITARE IL TEMPO и са отворени само за професионални посетители.

VERONAFIERE Spa служи като единствен организатор, а Fiera Verona е мястото на провеждане. Посетителите на търговия се допускат между 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед. До Fiera Verona може да се стигне лесно с кола поради близостта на изхода Verona Sud на магистрала Венеция-Милано. Ако разчитате на обществения транспорт, за да минете, има жп гара Верона Порта Нуова близо до портите. Имате и четири различни автобусни линии, за да осигурите допълнителен избор при транспорт.

Какво можете да очаквате като изложител

MARMOMAC е официално признат за най-големия международен търговски панаир, посветен на нуждите на каменната индустрия, което означава, че тук ще получите най-голямо внимание и най-добро отражение в пресата;

MARMOMAC поставя силен акцент върху иновациите, които от своя страна не само прецизират сетивата ви към всяко отделно развитие във вашия сектор, но също така гарантират вниманието на лидерите на мисълта и ключовите специалисти;

MARMOMAC представя на изложители и посетители една задълбочена програма за подкрепа, която съчетава образователни елементи, семинари и промоционални инициативи за извличане на повече стойност по време на посещението им.

Аудитория и статистика

MARMOMAC със сигурност отговаря на репутацията си на най-големия пазар в света за каменната индустрия и това се вижда от цифрите. Присъствате над 1600 международни изложители от 55 държави и 68 000+ международни търговски посетители от 150 държави. И двете групи регистрират над 60% от чуждестранните граждани, което означава добър трансграничен обхват за вашата компания. Със сигурност сте в добра позиция да търгувате с останалата част от Европейския съюз и разширявате обхвата си до Япония, Южна Корея, Китай и Съединените щати.

Но кои са посетителите, които ще срещнете? Разбира се, има и такива, които ще повлияят пряко на вашия бизнес - консултанти, дизайнери, производители на материали, строителни компании, компании за недвижими имоти, наемане на обработващи машини и производители на машини и технологии. Но също така си струва да се знае, че MARMOMAC е входна точка за много нови специалисти, така че има голям ангажимент от университети, както и от изследователски институти.

Настаняване

Ако искате да присъствате на това добре познато изложение, Trade Fair Trips ltd е компанията, на която можете да разчитате за вашите пътувания. Като истински експерти, ние ще направим всичко възможно, за да направим вашето бизнес пътуване възможно най-гладко и ще ви предоставим онлайн резервация на хотел, която е уникално съобразена с вашите нужди.

Резервирайте с нас днес и ние ще ви покажем най-добрите хотели близо до Fiera Verona в рамките на един работен ден. Разбираме, че трябва бързо да се придвижвате из Верона, затова се грижим винаги да сте близо до обществения транспорт. Има и други начини, по които можем да ви бъдем полезни като изложител. Можем да резервираме заседателни зали със съответната A / V технология на ваше име, а също така разполагаме с екипажи, които извършват инсталирането на щандове за търговски изложения.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Marmomac за 2021 отбеляза рестарта на сектора на естествения камък. Събитието, което се проведе на Verona Fiere между 29.09.2021 и 02.10.2021, беше организирано като изложение лице в лице. То се характеризира с прилагането на строги мерки за превенция на Ковид-19, включително социално дистанциране и представяне на здравни сертификати. На изложението присъстваха общо 120 държави, представени от 756 изложители, и около 30 000 посетители. Изданието дебютира и с няколко нови допълнения към събитията. Сред тях беше кътът Marmomac Talks.

Издание 2022

Marmomac 2022 отбелязва завръщането на събитието към нивата на участие от преди началото на пандемията. То привлече 47 000 участници от общо 132 държави, като 63% от тях бяха представители на чужди държави. Това включваше и 1207 изложители от 47 страни, като 60,5% от тях пътуваха от чужбина. Събитието се проведе под формата на търговско изложение на живо във Verona Fiere от 27-ми до 29-ти септември 2022. Поради това, че Италия отмени ограниченията си, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

35 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

5 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

10 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

map

Хотели около Marmomac

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Maxim 5.9 Verona от € 305.00 EUR Запази сега
Marmomac 2023 Verona Best Western Hotel de Capuleti 2.5 Verona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Hotel Bella Italia 27.3 Peschiera Del Garda при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Surf Hotel Pier Limone sul Garda при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Flats4Rent Tommaso 0.8 Verona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Hotel Siena 2.2 Verona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Hotel Torcolo 2.6 Verona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Residenza Ca' degli Enzi 4.6 Verona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Locanda Al Pigno 18.6 Sona при поискване Заявка
Marmomac 2023 Verona Hotel La Perla Bike Hotel 30.5 Garda при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Marmomac 2023 Изпрати

Marmomac акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.