The Munich Show - Mineralientage 2023

The Munich Show - Mineralientage 2023

Каменна индустрия Мрамор Керамика
Munich, Germany
26-29 Oct 2023
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
1 year

Водещото европейско събитие за скъпоценни камъни и бижута

Munich Show - Mineralientage 2023

Munich Show - Mineralientage е насрочено за датите от 26.10.2023 до 29.10.2023. Мястото, избрано за това физическо събитие, е Messe Munich в Мюнхен. За момента на територията на обекта не са предвидени мерки за защита от Ковид-19 поради премахнатите вътрешни ограничения, свързани с пандемията. Участниците, които пристигат от Китай, трябва да имат предвид, че при влизане в страната ще трябва да покажат отрицателен резултат от тест, не по-стар от 48 часа, поради въведените ограничения за пътуване.

Въведение

Шоуто в Мюнхен - Mineralientage (понякога наричано Mineral Days в превод) е водещото международно търговско изложение за скъпоценни камъни, бижута, минерали и аксесоари в Европа. Събитието има дълга история, тъй като датира от 1964 г. и през десетилетията след въвеждането му е станало фокусна точка за срещи на продавачи, купувачи, бижутери и колекционери.

Не само минералите са изложени на изложението в Мюнхен. Целият изложбен етаж е разделен на четири ключови „свята“. Имаме Mineralworld (посветен на минералната индустрия), Gemworld (показва всичко от груб камък до изрязани цветни камъни и изящни бижута), Fossilworld (важна фосилна платформа за учени, колекционери и дилъри) и Stoneworld (за сложни аксесоари, стая естетика и уелнес с камъни).

Всяко издание избира нова насочваща тема и предлага на посетителите специални функции като „Шкафовете на колекционерите“ или шоу, което подчертава младите дизайнерски таланти.

Логистиката

Шоуто в Мюнхен - Mineralientage пристига ежегодно в Мюнхен, Германия в края на октомври и изданията продължават общо три дни. Първият ден, обикновено петък, е запазен само за тълпата от индустрията, а останалите два, уикенда, са отворени за търговски посетители.

Messe München е мястото, където се случва действието и Münchner Mineralientage Fachmesse GmbH служи като официален организатор. Работното време и през трите дни се определя от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че трябва да проверите часовете за конкретни събития.

Сега за пътуването до мястото на събитието. Не е нужно да наемате кола, за да стигнете бързо до Мюнхен. Изложбените площи са свързани с линията на метрото U2 и имате също няколко възможности, свързани с градската железопътна система. Като цяло ви очаква кратко пътуване с обществен транспорт.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Шоуто в Мюнхен може да е отворено за широката публика, но също така е място за водене на бизнес и разрастване на вашата професионална мрежа. По-специално бижутерите се възползват от собствената си търговска зона - „Gemworld Professional“, която е отворена само за специалисти;
  • Шоуто в Мюнхен също е проходна линия за музеи, които често участват на панаира с различно качество. Това от своя страна събира по-голям интерес от индустриалната преса и вие сте в отлична позиция да генерирате вест за вашия бизнес и да квалифицирате потенциални клиенти за продажби;
  • Всяко издание предлага напълно различно усещане и преживяване, тъй като се изгражда около нова тема всяка година. Това включва включването на специални експонати и презентации. Например една от най-вълнуващите специални изложби през 2019 г. отговори на въпроса „Който събира, пише история“.

Аудитория и статистика

Шоуто в Мюнхен - Mineralientage се представя добре за специализиран панаир от този вид. Миналата година бяха включени 1250 международни изложители от общо 63 държави. Публиката се увеличи до общо над 40 000 посетители; това включва професионалисти в бранша и ентусиасти на скъпоценни камъни от широката общественост.

Ето какво е толкова интересно за Мюнхенското шоу - Mineralientage. Вероятността да срещнете семейства с малки деца, които се интересуват от скъпоценни камъни и вкаменелости, е толкова голяма, колкото и да взаимодейства с колекционери, купувачи, учени и музейния персонал.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да ви помогне да намерите качествено настаняване за престоя си в Мюнхен. Нашият екип ще ви предостави специално разработена оферта въз основа на вашите специфични нужди и изисквания - пълна с най-добрите цени, които някога ще намерите. Свържете се с нас веднага, за да осигурите резервацията си за хотел за шоуто в Мюнхен - Mineralientage и ние работим с вас, за да ви осигурим лесно време при ежедневното пътуване до работното място.

Търсим хотели в близост до Мюнхен в рамките на вашия ценови диапазон и ще ви изпратим списък с най-добрите цени в рамките на един работен ден. След като приключите с резервацията на хотел, е време да помислите и за друга логистика. Трябва ли да резервирате съоръжения за срещи на място? Кой ще инсталира вашата изложбена кабина? С удоволствие съдействаме и за двете сметки и ви предлагаме достъпни цени и бързо обслужване.

Минали издания

Издание от 2021

Munich Show - Mineralientage през 2021 (22.10.2021-24.10.2021) включваше кът за млади дизайнери. Това беше международен конкурс за млади дизайнери на изящни бижута. На Munich Show - Mineralientage през 2021 г. се представиха над 300 изложители и 30 000 посетители. При строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 търговското изложение се проведе в Messe Munich. Това включваше предпазни мерки, като например 3G политиката за влизане.

Издание 2022

По време на провеждането на изложението Mineralientage за 2022 г. (30.09.2022 - 02.10.2022) в Messe Munich не бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Изданието привлече около 900 изложители и разполагаше с 50 000 м2 изложбена площ.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около The Munich Show - Mineralientage

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 385.00 EUR Запази сега
AppartementPension Zum Zacherl 2.4 Feldkirchen от € 146.00 EUR Запази сега
Ruby Rosi Hotel Munchen 11 Munich от € 399.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Maritim Hotel Munchen 11.5 Munich от € 256.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich acom-Hotel Munich 4.1 Munich от € 246.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Hotel Demas Garni 11.9 Unterhaching от € 215.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Moxy Munich Ostbahnhof 7.6 Munich от € 322.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Coffee Fellows Hotel München-Freiham 23.3 Munich от € 177.00 EUR Запази сега
BOLD Hotel Munchen Giesing 9.3 Munich от € 300.00 EUR Запази сега
The Munich Show - Mineralientage 2023 Munich Hotel Obermaier 2.9 Munich от € 182.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до The Munich Show - Mineralientage 2023 Изпрати

The Munich Show - Mineralientage акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.