Your free enquiry
STONE + TEC

STONE + TEC

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Stone, Marble & Ceramics
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
STONE + TEC
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на STONE + TEC за 2024 година ще бъде организирано като присъствено търговско изложение между датите 19.06.2024 и 22.06.2024. Мястото на провеждане ще бъде Messe Nuremberg, а на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност Covid-19 поради отмяната на свързаните с тях национални политики от страна на държавата през април 2022. Поради същата причина страната няма и въведени ограничения за пътуване. От посетителите няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане на мястото на събитието или по границите на страната.

Представяне на събитието

Stone+tec е най-голямото изложение за обработка на мрамор и естествени камъни в световен мащаб. Той събира фирми, които предлагат естествен камък за интериор и екстериор и оборудване за обработка на камъни. Те излагат своята най-нова продукция и успяват да привлекат множество посетители и да ги превърнат в клиенти. Повече от 540 изложители са участвали в предишното издание на събитието и 90% от тях твърдят, че успяват да достигнат своята целева аудитория, да сключат сделки, да намерят международни партньори. Тази година се очакват над 34 000 посетители – търговци и специалисти, а според статистиките ¼ от тях са готови да купуват още по време на изложението.

Ние ще направим онлайн хотелски резервации за вашето пътуване след като изберете между някои от най-добрите хотели за Stone+tec. Ще се погрижим за придвижването ви от летището до хотела и обратно, ще ви информираме за удобните за вас линии на обществения транспорт. По ваше желание можем да ви наемем автомобил, както и конферентна зала. Екипът на „Трейд Феър Трипс“ ЕООД се занимава с цялостната организация на бизнес пътувания. Разчитайте на нас не просто да ви предложим хотели в Нюрнберг, а да се погрижим за престоя и пътуването ви до последния детайл.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на STONE + TEC за 2022 отбеляза успешното рестартиране на търговското изложение и на изданията му на живо. Проявата се състоя между датите 22.06.2022 - 25.06.2022 и привлече 220 изложители и 9600 посетители. То се проведе в Messe Nuremberg, като мястото не разполагаше с мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в Германия. Това се дължеше на подобряващата се пандемична ситуация.

Full list of
hotels for
STONE + TEC

Book Now
How to get to STONE + TEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows