HEATEC

HEATEC

Отопление
Честота:
1 year
Уебсайт:
HEATEC

Водещо изложение за отоплителни технологии в Шанхай

Въведение

HEATEC е основният бизнес център за отоплителна техника. Международното търговско изложение се провежда от началото на 2000-те години и по това време се позиционира като водещо събитие на територията на Азия; не само Китай. Като изложител имате шанс да се представите на целия Изток и Китай не е за пренебрегване, тъй като в момента е един от най-конкурентните пазари в целия свят. Търговското изложение е най-известно със своето обширно продуктово портфолио. Изложбеният център показва напредъка в технологиите за котли и отпадъчна топлина, енергийни продукти от биомаса, части за котли и спомагателни продукти, горелки и термично оборудване, продукти за подмяна на котли, оборудване и суровини за производство на котли, технология за пестене на енергия и намаляване на емисиите. HEATEC се насочва към нуждите на B2B сектора и предоставя отлични възможности за работа в мрежа лице в лице. Пускането на продукти също е доста успешно.

Логистиката

HEATEC пристига всяка година в Шанхай, Китай към началото на зимата. Международното търговско изложение продължава три дни в края на ноември. Изданията се организират от CIBB в сътрудничество със SIBRI и се хостват в Shanghai New International Expo Center (SNIEC). Билети се продават само на търговски посетители и купувачи. Работното време е от 09:00 сутринта до 16:30 часа в ранния следобед. В последния ден програмирането приключва два часа по-рано в 14:30. SNIEC е стратегически разположен в оживения район Pudong New в Шанхай и има най-добрите връзки с обществен транспорт. Всичко това е благодарение на Longyang Road Station, до която може да се стигне пеша за по-малко от 10 минути. Гарата е спирка за автобуси, метро и маглев. Има и друга съседна станция - Hua Mu Road Station, до която можете да стигнете с метро линия 7 за минути. Пътуването до работното място е лесно, независимо къде сте в града.

Какво можете да очаквате като изложител

• Ангажимент към модерни решения. Пандемията на коронавирус предизвика интереса на организаторите към хибриден модел и сега HEATEC се готви да дебютира онлайн излъчване на цялото шоу, наречено HEATEC LIVE.

• HEATEC дава приоритет на обмена на опит и информация. Всяко издание има програма за задълбочена поддръжка, която се състои от технически семинари и форуми. Целта е да се изследват нововъзникващите тенденции, както и да се намерят устойчиви начини за справяне с настоящите болкови точки. Кои са основните предизвикателства? Какви са ефективни стратегии за справяне с тях? Срещнете се с най-добрите експерти във всички свързани области, за да научите какво е ново.

Аудитория и статистика

HEATEC е непрекъснато нарастващо търговско изложение с огромен потенциал. Последното издание на живо регистрира продукти и презентации от 250 международни изложители от общо 16 страни. Като окончателна платформа за Азия се очаква да види голям брой от Китай, Южна Корея, Япония и САР Хонконг. Има и присъствие от Швеция, САЩ, Германия, Обединеното кралство и Канада, което утвърждава HEATEC като наистина международно търговско изложение. Публиката достигна над 10 000 търговски посетители, които също идваха от големи международни центрове за индустрия и иновации. Общо 31 държави имаха представителство като Русия, Саудитска Арабия, Пакистан, Индия, Тайван и Виетнам. Търговските посетители идват от много професионални среди като промишлени крайни потребители, търговски крайни потребители и обществени институции, производители и доставчици, топлоенергийни централи, ЕМС, дистрибутори и др. Повечето посетители са високопоставени професионалисти и имат значителни правомощия да правят покупки.

Настаняване

Възползвайте се от хотелските услуги за HEATEC на конкурентни цени. Всичко е съобразено с вашия бюджет. Trade Fair Trips ltd приютява клиенти във всеки ценови диапазон и знае къде да намери достъпни хотели, без значение колко ограничен може да е бюджетът ви. Имаме голяма база данни от хотели, хостели и апартаменти в Шанхай, готова за вас. Дайте ни цена, а останалото оставете на нас. Вашата онлайн резервация на хотел за HEATEC ви очаква до края на деня. Нашите клиенти искат добро местоположение на добра цена и ние винаги избираме хотели с добри връзки с обществения транспорт до Шанхайския нов международен експо център. Trade Fair Trips ltd предлага много повече услуги. Можете да разчитате на нас да резервираме частни зали за срещи в SNIEC с подходящото A/V оборудване. Освен това можете да наемете екип, който да изгради вашия изложбен щанд за HEATEC за нула време.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HEATEC Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.