Most booked hotels
Your free enquiry
HEATEC

HEATEC

Shanghai, China
Индустрия
Индустрия:
Heating, Refrigeration, Air-Conditioning
Event website
Event website:
HEATEC
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

HEATEC е основният бизнес център за отоплителна техника. Международното търговско изложение се провежда от началото на 2000-те години и по това време се позиционира като водещо събитие на територията на Азия; не само Китай. Като изложител имате шанс да се представите на целия Изток и Китай не е за пренебрегване, тъй като в момента е един от най-конкурентните пазари в целия свят. Търговското изложение е най-известно със своето обширно продуктово портфолио. Изложбеният център показва напредъка в технологиите за котли и отпадъчна топлина, енергийни продукти от биомаса, части за котли и спомагателни продукти, горелки и термично оборудване, продукти за подмяна на котли, оборудване и суровини за производство на котли, технология за пестене на енергия и намаляване на емисиите. HEATEC се насочва към нуждите на B2B сектора и предоставя отлични възможности за работа в мрежа лице в лице. Пускането на продукти също е доста успешно.

Логистиката

HEATEC пристига всяка година в Шанхай, Китай към началото на зимата. Международното търговско изложение продължава три дни в края на ноември. Изданията се организират от CIBB в сътрудничество със SIBRI и се хостват в Shanghai New International Expo Center (SNIEC). Билети се продават само на търговски посетители и купувачи. Работното време е от 09:00 сутринта до 16:30 часа в ранния следобед. В последния ден програмирането приключва два часа по-рано в 14:30. SNIEC е стратегически разположен в оживения район Pudong New в Шанхай и има най-добрите връзки с обществен транспорт. Всичко това е благодарение на Longyang Road Station, до която може да се стигне пеша за по-малко от 10 минути. Гарата е спирка за автобуси, метро и маглев. Има и друга съседна станция - Hua Mu Road Station, до която можете да стигнете с метро линия 7 за минути. Пътуването до работното място е лесно, независимо къде сте в града.

Какво можете да очаквате като изложител

• Ангажимент към модерни решения. Пандемията на коронавирус предизвика интереса на организаторите към хибриден модел и сега HEATEC се готви да дебютира онлайн излъчване на цялото шоу, наречено HEATEC LIVE.

• HEATEC дава приоритет на обмена на опит и информация. Всяко издание има програма за задълбочена поддръжка, която се състои от технически семинари и форуми. Целта е да се изследват нововъзникващите тенденции, както и да се намерят устойчиви начини за справяне с настоящите болкови точки. Кои са основните предизвикателства? Какви са ефективни стратегии за справяне с тях? Срещнете се с най-добрите експерти във всички свързани области, за да научите какво е ново.

Аудитория и статистика

HEATEC е непрекъснато нарастващо търговско изложение с огромен потенциал. Последното издание на живо регистрира продукти и презентации от 250 международни изложители от общо 16 страни. Като окончателна платформа за Азия се очаква да види голям брой от Китай, Южна Корея, Япония и САР Хонконг. Има и присъствие от Швеция, САЩ, Германия, Обединеното кралство и Канада, което утвърждава HEATEC като наистина международно търговско изложение. Публиката достигна над 10 000 търговски посетители, които също идваха от големи международни центрове за индустрия и иновации. Общо 31 държави имаха представителство като Русия, Саудитска Арабия, Пакистан, Индия, Тайван и Виетнам. Търговските посетители идват от много професионални среди като промишлени крайни потребители, търговски крайни потребители и обществени институции, производители и доставчици, топлоенергийни централи, ЕМС, дистрибутори и др. Повечето посетители са високопоставени професионалисти и имат значителни правомощия да правят покупки.

Настаняване

Възползвайте се от хотелските услуги за HEATEC на конкурентни цени. Всичко е съобразено с вашия бюджет. Trade Fair Trips ltd приютява клиенти във всеки ценови диапазон и знае къде да намери достъпни хотели, без значение колко ограничен може да е бюджетът ви. Имаме голяма база данни от хотели, хостели и апартаменти в Шанхай, готова за вас. Дайте ни цена, а останалото оставете на нас. Вашата онлайн резервация на хотел за HEATEC ви очаква до края на деня. Нашите клиенти искат добро местоположение на добра цена и ние винаги избираме хотели с добри връзки с обществения транспорт до Шанхайския нов международен експо център. Trade Fair Trips ltd предлага много повече услуги. Можете да разчитате на нас да резервираме частни зали за срещи в SNIEC с подходящото A/V оборудване. Освен това можете да наемете екип, който да изгради вашия изложбен щанд за HEATEC за нула време.

Full list of
hotels for
HEATEC

How to get to HEATEC

Similar trade shows