BIOTEC

BIOTEC

Биотехнология Наука
Честота:
1 year

Въведение

BIOTEC (Китайска международна биотехнологична конференция и изложение) е уникално хибридно събитие. Това е международна конференция, която има за цел да преодолее разликата между Изтока и Запада. Това е и изложба, насочена към компаниите в областта на биотехнологиите, за да покажат своите иновации. Има нещо, което трябва да посетите, и добра платформа, ако искате да пробиете на китайския пазар. През последните две десетилетия Китай направи огромен скок в модернизирането и създаването на конкурентен биотехнологичен пазар. Има добра причина да присъствате на конференцията и да развиете мрежа от контакти. Изложбената част показва най-новото оборудване за култура, разбъркващи устройства, хранителна среда, реагенти, бази данни, биобанки, оборудване за геномна диагностика, услуги за съхранение на данни и оборудване за автоматично пипетиране. Частта от конференцията не трябва да се пропуска и ще има доклади от някои изявени имена в областта.

Логистиката

BIOTEC е годишна конференция и изложба, организирана в Тайджоу, Китай. Изданията попадат към края на октомври, а програмирането продължава общо три дни. Официален организатор на събитието е G&M Expo (Shanghai Guang Mao Exhibition Services Inc), а мястото е конгресният и изложбен център China Medical City, който се намира точно в сърцето на China Medical City-масивна, иновативна високотехнологична зона за фармацевтичната индустрия. Само професионални лектори и изложители са поканени да присъстват на BIOTEC. Не забравяйте да проверите официалната програма, когато дойде времето. Конгресният и изложбен център China Medical City е добре свързан с инфраструктурата на града чрез няколко големи пътища. Най -близките летища са летище Уси или летище Янченг, на час път с кола. През железопътната гара Тайчжоу преминават и 6 златни железопътни линии, които улесняват пътуването от различни градове и летища в Китай.

Какво можете да очаквате като изложител

• BIOTEC има много всеобхватен подход за това как се насочва към сегменти в индустрията и предоставя на присъстващите разнообразна комбинация от формати и събития, за да отговори на нуждите на всеки. Имате селекция от покани за шоу, пресконференции, пътни шоута, актуализации на шоута, отчети за индустрията и промоции.

• Изложителите имат голяма полза от представянето, тъй като има международна хоствана медийна платформа, която действа като платформа за работа между изложители и международни търговски издания. Можете да популяризирате марката си ефективно и да увеличите обхвата си на чуждите пазари.

• Разбира се, не можем да пропуснем богатите академични конференции, които се провеждат в BIOTEC. Основни лектори от цял ​​свят ще се качат на сцената, за да споделят нови открития и изследвания.

Аудитория и статистика

BIOTEC е едва в четвъртата си година и в резултат на това продължава да расте. Организаторите очакват повече от 1000 професионалисти да присъстват на частта от конференцията и да имат около 200 компании, включени в изложбената част. Имате реална възможност да се утвърдите като един от първите играчи на събитието и да влезете в разрастващия се китайски биотехнологичен пазар. Това със сигурност не е за пропускане. BIOTEC също е портал към Азия като цяло, тъй като ще има посетители от съседи като Япония, Южна Корея и Тайланд. Профилът на посетителите на търговското изложение също е много разнообразен в професионален опит. Изложителите могат да се срещнат с изследователи на OMICS, ръководители на лицензи, изследователи за откриване на лекарства, университетски лаборатории, техници, клинични изследователи, специалисти по обработка на информация и много други.

 

Настаняване

Резервирайте хотели за BIOTEC чрез Trade Fair Trips ltd и си спестете стреса да планирате бизнес пътуване толкова далеч. Ние сме експерти по настаняване за изложби и сме работили с китайски събития преди това. Можете да бъдете сигурни, че ще предоставим най-достъпните цени за хотели в близост до конгресния и изложбен център на China Medical City. Знаем, че е важно да сведем пътуването до работното си място до минимум, така че разглеждаме хотели около China Medical City. Размерът на вашата група няма значение. Никаква работа не е твърде голяма за нас. В допълнение, Trade Fair Trips ltd е тук, за да предложи помощ, след като сте там. Нямате ли някой, който да уреди вашия изложбен щанд на място? Оставете го да използвате, за да наемете екип, който да изгради вашия щанд. Клиентите идват при нас и когато трябва да резервират зали за срещи в изложбените площи.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BIOTEC Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.