Your free enquiry
BIO-EUROPE

BIO-EUROPE

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Biotechnology, Science and Research
Organizer
Organizer:
EBD Group, Inc.
Event website
Event website:
BIO-EUROPE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

BIO-EUROPE 2023 ще се проведе от 6-ти до 8-ми ноември 2023 в Messe Munich. Мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Понастоящем в Германия няма възпиращи правила относно пътуването до и от страната.

Представяне на събитието

Bio-Europe е международна конференция за биотехнологии, научни изследвания, инвативни методи на лечение. Тя привлича като изложители и посетители множество утвърдени и нови биотехнологични компании, фармацевтични фирми, учени и изследователи, частни инвеститори, фирми за услуги, свързани с биотехнологията. По време на събитието се обсъждат иновации, тенденции, нови научни открития и тяхното приложение. Правят се демонстрации и презентации. Bio-Europe се провежда веднъж годишно.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Предлагаме ви настаняване в добрите хотели във Франкфурт, подходящи за събитието и отговарящи на изискванията ви. Ще направим вашите хотелски резервации за Bio-Europe. Ще организираме вашия летищен трансфер и придвижването ви из града. Опциите са две – кола под наем или изготвяне на маршрути от вашия асистент, които да ви улеснят при използването на обществения транспорт. Наша грижа е и наемането на конферентна зала, ако ви е необходима такава. Услугите ни ви спестяват време, осигуряват ви по-удобно и изгодно пътуване. Обадете ни се.

Предишни издания

2022

BIO-EUROPE 2022 (24.10.2022 – 26.10.2022) се проведе в Лайпциг като хибридно събитие - търговско изложение на живо и допълваща го цифрова платформа. Поради премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията, на мястото, където се проведе частта на живо, не бяха въведени мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха 5000 бизнес участници, 2505 фирми-изложителки от 66 държави и 25 000 посетители.

Full list of
hotels for
BIO-EUROPE

Book Now
How to get to BIO-EUROPE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows