Your free enquiry
ACHEMA

ACHEMA

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Биотехнология, Наука и изследователска дейност
Organizer
Organizer:
Dechema
Event website
Event website:
ACHEMA
Frequency
Frequency:
3 years

Covid-19 Известие

ACHEMA 2024 ще се проведе като събитие на живо междъ датите 10.06.2024 и 14.06.2024. Търговското изложение ще се проведе в Messe Frankfurt при липса на строги мерки за защита от COVID-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която доведе до премахване на вътрешните ограничения и ограниченията за пътуване.

Въведение

ACHEMA се радва на звездна репутация като водеща платформа за научаване на най-новото в биотехнологиите и химическата индустрия. Международното изложение се фокусира върху най-важните теми на века, включително опазването на околната среда и управлението на водите. На какво могат да се надяват да видят търговските посетители в ACHEMA? Масивът от теми обхваща области като химическо инженерство, технология на химични и биохимични реакции, енергия и алтернативни суровини и обработка на материали.

Акценти

  • На повече от век, основан през 1920 г. и е най-старият по рода си в света;
  • Вашите продукти и услуги ще могат да достигнат до над 166 000 посетители;
  • Посетен от изложители като Microfluidics International Corporation, Lab Logistics Group GmbH, MKS Instruments, Inc. и S.K. Pharma Machinery PVT;
  • Мощен инструмент за по-нататъшно образование, тъй като в предишното издание има поредица от събития за ученици.

Логистиката

ACHEMA е базирана във Франкфурт, Германия и се провежда на всеки три години. Организатор е DECHEMA Ausstellungs-GmbH, а мястото остава популярното Messe Frankfurt. Всяко издание продължава пълния курс от пет дни от понеделник до петък. Първите четири дни работното време остава от 08:00 сутринта до 07:00 следобед за изложителите. Времето за затваряне на петия ден зависи от времето за демонтаж и варира.

Публика и статистика

Това, което тласка изложителите и инвеститорите към ACHEMA, е самото дълголетие на изложението, което вече има век зад гърба си и във времето се е превърнало в катализатор на глобалните тенденции. Това е достатъчна причина да привлечете тези, които искат да инвестират  пари за авангардни технологии и решения. Инженери, търговски персонал, майстори, лаборанти, техници, физици и химици съставляват посетителите, които идват. Не можем да пренебрегнем и образователната програма, съобразена с нуждите на учениците.

Достъпни хотелски цени близо до Messe Frankfurt, Германия

Обърнете се към Trade Fair Trips ltd, за да планираме вместо вас пътуванията си от рано и за да се възползвате от специални оферти за настаняване. Лесно е да организирате работно пътуване за броени часове, когато разполагате с опитен екип, който да ви представи най-добрите цени за хотели за ACHEMA. Ние правим точно това, като ви помагаме да резервирате хотели в близост до Messe Frankfurt и ви осигуряваме добри връзки с обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd също така предлага допълнителни услуги като наемане на заседателни зали за срещи и услуга за инсталиране на търговски щандове.

Консултирайте се с нас, за да се възползвате от атрактивни оферти за бюджетно настаняване в хотел, който е с отлични транспортни връзки и локация! Trade Fair Trips ltd ще бъде вшият доверен партньор, за да организирате работния си график в заседателна зала, за да инсталирате търговския си щанд! Просто се свържете с нас, за да опростим вашето бизнес пътуване и да го направим успешно! 

Full list of
hotels for
ACHEMA

Book Now
How to get to ACHEMA

Similar trade shows