Your free enquiry
ACHEMA

ACHEMA

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Биотехнология, Наука и изследователска дейност
Organizer
Organizer :
Dechema
Event website
Event website :
ACHEMA
Frequency
Frequency:
3 years

4 април - 9 април 2022 г. отбелязват новите дати за ACHEMA след отмяната на международното изложение през 2021 г. Организаторите разкриват плановете си да преодолеят разликата между изданията на живо с кратко, двудневно цифрово събитие, наречено ACHEMA Pulse, насрочено за 15 юни и юни 16-ти.

Въведение

ACHEMA има отлична репутация като водеща платформа за изучаване на най-новото в биотехнологиите и химическата промишленост. Международната изложба се фокусира върху най-важните теми на века, включително опазването на околната среда и управлението на водите. На какво могат да се натъкнат търговските посетители в ACHEMA? Изобилието от теми обхваща области като химическо инженерство, технология за химични и биохимични реакции, енергия и алтернативни суровини и обработка на материали.

Акценти

  • Изложение с вековна история, основан през 1920 г. Най-старото по рода си в света;
  • Вашите продукти и услуги ще могат да достигнат над 166 000 посетители;
  • Посетен от изложители като Microfluidics International Corporation, Lab Logistics Group GmbH, MKS Instruments, Inc. и S.K. Pharma Machinery PVT;

Логистика

ACHEMA е базирана във Франкфурт, Германия и се провежда на всеки три години. Организатор е DECHEMA Ausstellungs-GmbH, а мястото остава популярният Messe Frankfurt. Всяко издание се провежда от понеделник до петък. Първите четири дни изложителите ще работят от 08:00 сутринта до 07:00 следобед. Затварянето на петия ден зависи от времето за демонтаж и варира.

Аудитория и статистика

Това, което подтиква изложители и инвеститори към ACHEMA, е самото дълголетие на изложението, което вече има век под колана си и е катализатор на глобалните тенденции. Това е достатъчна причина да се възползвате от потока, който ще изхарчи пари за модерни технологии и решения. Инженерите, търговският персонал, бригадирите, лаборантките, техниците, физиците и химиците съставят посетителите на събитието. Също така не можем да пренебрегнем образователната програма, насочена към нуждите на учениците.

Изгодни цени на хотели близо до Франкфурт, Германия

Планирайте пътуванията си рано и за специални оферти за настаняване на изложби се обърнете към Трейд Феър Трипс ЕООД. Организирайте работното си пътуване за няколко часа. Ние сме опитен екип и ще ви представим най-добрите хотелски цени за ACHEMA. Помагаме ви да резервирате хотели в близост до Франкфурт с добър достъп до обществен транспорт. Трейд Феър Трипс ЕООД също предлага конференти стаи и инсталация на изложбен щанд.

Full list of
hotels for
ACHEMA

Book Now
How to get to ACHEMA

Similar trade shows