Analytica
Analytica

Analytica

New Dates
21 юни 2022 - 24 юни 2022
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

Analytica

Frequency

2 years

Analytica Map

Past Editions

19 - 22 Oct Analytica 2020

10 - 13 Apr ANALYTICA 2018

10 - 13 May ANALYTICA 2016

Въведение

Всеки път, през март на четни години, Мюнхен, Германия става сборно място за експерти в областта на биотехнологиите, както и представители на световноизвестните марки в областта на лабораториите и анализа. Мюнхен е домакин на Analytica – един от най-големите панаира в научноизследователската и развойна дейност и най-новите тенденции в технологиите и оборудването.

Акценти

  • Над 35 000 търговски посетители от над 100 страни вече присъстваха на събитието.
  • Над 1100 изложители се възползваха от възможността да представят своите решения в областта на аналитичното оборудване и лабораторните технологии.
  • Общата изложбена площ е 55 000 квадратни метра;

Логистика

Изданията съдържат пакетна програма за цели четири дни, организирана от Messe München GmbH. По отношение на работното време, първите три дни изложителите работят от 09:00 сутринта до 06:00 следобед. В последния ден изложението затваря в 04:00 следобед. След като разгледате продуктовото портфолио ще откриете невероятната възможност да влезете в час с иновациите в индустрията.

Аудитория и статистика

Analytica има дълга и разнообразна история първо като местен търговски панаир в Германия, който само се разраства, за да обхване региони от цял свят. Това разширение не се забави и доведе само до включването на специални предавания и едно от основните неща в програмата - Live Labs. Изложителите могат да изграждат мостове с професионалисти, експерти и купувачи от различни области като здраве и безопасност, анализ на храните, екологичен анализ, биохимия, контрол на качеството, автоматизация, изследвания и разработки.

Резервирайте евтини хотелски стаи в близост до Messe München

Намирането на подходящо настаняване за търговски панаири е нещо, с което трябва да се справите предварително. Интересът към тази изложба е голям, вие ще се облагодетелствате ако използвате хотелските услуги за Analytica предлагани от Трейд Феър Трипс ЕООД. Получавате най-добрите оферти и възможност да резервирате хотели в близост до Messe München в рамките на часове. Трейд Феър Трипс ЕООД ще бъде до вас, помагайки ви да инсталирате своя изложбен щанд и ще ви осигури подходящи съоръжения за срещи във всяка точка на Analytica.

 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА