Your free enquiry
Analytica

Analytica

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Biotechnology, Science and Research
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
Analytica
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Последните актуализации относно Analytica потвърждават, че основното изложение за лабораторни технологии ще се завърне като физическо издание през 2024. Организаторите обявиха новите дати: от 09.04.2024 до 12.04.2024. Понастоящем Messe Munich не разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на свързаните с тях разпоредби за коронавирусите през април 2022. Поради същите причини в момента в страната няма строги ограничения за пътуване. В резултат на това от участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане в Германия или в Messe Munich. По същия начин от тях няма да се изисква да спазват строги протоколи за безопасност, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Всеки път, през март на четни години, Мюнхен, Германия става сборно място за експерти в областта на биотехнологиите, както и представители на световноизвестните марки в областта на лабораториите и анализа. Мюнхен е домакин на Analytica – един от най-големите панаира в научноизследователската и развойна дейност и най-новите тенденции в технологиите и оборудването.

Акценти

 • Над 35 000 търговски посетители от над 100 страни вече присъстваха на събитието.
 • Над 1100 изложители се възползваха от възможността да представят своите решения в областта на аналитичното оборудване и лабораторните технологии.
 • Общата изложбена площ е 55 000 квадратни метра;

Логистика

Изданията съдържат пакетна програма за цели четири дни, организирана от Messe München GmbH. По отношение на работното време, първите три дни изложителите работят от 09:00 сутринта до 06:00 следобед. В последния ден изложението затваря в 04:00 следобед. След като разгледате продуктовото портфолио ще откриете невероятната възможност да влезете в час с иновациите в индустрията.

Аудитория и статистика

Analytica има дълга и разнообразна история първо като местен търговски панаир в Германия, който само се разраства, за да обхване региони от цял свят. Това разширение не се забави и доведе само до включването на специални предавания и едно от основните неща в програмата - Live Labs. Изложителите могат да изграждат мостове с професионалисти, експерти и купувачи от различни области като здраве и безопасност, анализ на храните, екологичен анализ, биохимия, контрол на качеството, автоматизация, изследвания и разработки.

Резервирайте евтини хотелски стаи в близост до Messe München

Намирането на подходящо настаняване за търговски панаири е нещо, с което трябва да се справите предварително. Интересът към тази изложба е голям, вие ще се облагодетелствате ако използвате хотелските услуги за Analytica предлагани от Трейд Феър Трипс ЕООД. Получавате най-добрите оферти и възможност да резервирате хотели в близост до Messe München в рамките на часове. Трейд Феър Трипс ЕООД ще бъде до вас, помагайки ви да инсталирате своя изложбен щанд и ще ви осигури подходящи съоръжения за срещи във всяка точка на Analytica.

Предишни издания

Издание 2022

Analytica 2022 беше двуетапно хибридно събитие, което се проведе редом с изложенията на живо на Ceramitec и Automatica. Трите изложения се проведоха в Messe Munich от 21-ви до 24-ти юни 2022. Дигиталният компонент на събитието остана достъпен до 8 юли 2022. Analytica 2022 привлече 891 изложители от 39 държави (45% от тях пътуваха от чужбина). Освен това изложението прие около 26 000 посетители от 114 държави. Нациите с най-висок брой посетители бяха:

 • Нидерландия
 • САЩ
 • Испания
 • Италия
 • Полша
 • Швейцария
 • Словения
 • Обединеното кралство
 • Австрия
 • Франция

Full list of
hotels for
Analytica

Book Now
How to get to Analytica
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows