Your free enquiry
ARABLAB

ARABLAB

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Biotechnology, Science and Research
Organizer
Organizer:
The ArabLab Group
Event website
Event website:
ARABLAB
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на ARABLAB през 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между датите 19.09.2023 и 21.09.2023. Dubai International Convention & Exhibition Centre в Дубай ще бъде домакин на събитието. За да се гарантира безопасността на всички участници, изложбеният център ще разполага с най-новите и строги мерки за безопасност, свързани с коронавирусите. Те ще включват носене на медицински маски на закрито, както и редовна дезинфекция на изложбените площи.

Въведение в събитието

Arablab е единственото международно изложение за оборудване за лаборатории и изследвания, което обхваща пазари като Близкия изток, Африка, Китай и Азия. Изложителите – водещи производители от цял свят – представят иновации и нови възможности за оборудване на лаборатории и за проучвания и тестове във всички възможни области: клинична диагностика, биотехнологии, енергетика, фармация, земедели, храна, роботика и автоматика, etc. Събитието се смята за световен лидер по отношение на възможностите за сключване на сделки и информирането за най-новите технологии в областта.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Това ще стане по-бързо отколкото ако сами търсите хотели в Дубай. Гарантирано ще ви направим по-изгодно предложение за цена и настаняване в хотели за Arablab Ще осигурим вашия летищен трансфер и ще ви предоставим кола под наем за придвижване из града. Целта ни е да ви облекчим максимално откъм организаторска работа, за да се фокусирате върху успешното си представяне и преговори по време на изложението. Затова ви предлагаме още да наемем за вас конферентна зала за презентации. Свържете се с нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
ARABLAB

Book Now
How to get to ARABLAB
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows