Your free enquiry
Valve World Expo

Valve World Expo

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Industrial Supplies, Subcontracting
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Valve World Expo
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

VALVE WORLD EXPO ще се завърне в Messe Dusseldorf в края на 2024, от 03.12.2024 до 05.12.2024. Събитието на живо ще се проведе при липса на строги процедури за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че ограниченията в страната, свързани с пандемията, са отменени.

Въведение

Valve World Expo предоставя на професионалистите всичко, което трябва да знаят за следващото поколение решения и напредък, постигнат в производството на вентили. Посетителите идват да търсят значителни сделки, да комуникират с експерти, да обменят идеи, да намерят решения и да останат в крак с иновативните концепции.

Valve World Expo е врата към света от дебюта си през 1998 г. и сега има сателитни събития в Съединените щати и в Китай. Международният търговски панаир представя цялостна верига от процеси и продукти в сектора, тъй като продуктовото портфолио се простира до фитинги, фланци, изковки, уплътнителни материали, тръбни продукти, манометри, тестово оборудване, CAD системи, съединители, кранове и пружини. Още по-хубавото е, че изложбените зали оживяват от гледките и звуците на демонстрации на живо.

Не можем да не споменем и Световната конференция на Valve – набор от топ лектори, готови да се справят със следващите предизвикателства в света на технологиите на вентилите.

Логистиката

Valve World Expo е двугодишен търговски панаир, който се провежда в Дюселдорф, Германия, и изданията пристигат в края на годината. Програмата обикновено се провежда през първата половина на декември и продължава общо три дни. Отворено само за професионални посетители, Valve World Expo се провежда в Messe Düsseldorf. Messe също така има двойна роля - като официален организатор и получава допълнителна подкрепа от KCI.

Работното време и за трите дни е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Messe Düsseldorf осигурява на присъстващите безплатни автобуси от летището до сградата. Ако сте се отказали да шофирате, винаги има надежден градски обществен транспорт. Автобус 722 и трамвайни линии U78 и U79 обслужват изложбените площи.

Какво казват хората?

„На Valve World Expo ще представим специфичен сегмент от нашата група, като тръбопроводи, фитинги, вентили с PTFE / PFA. И имаме някои специални функции, с които сме известни. На Valve Word Expo се обръщаме към паметта на хората, защото нашето име е много разпознаваемо,” - Невенка Лоренчак, маг. Managementa, Cinkarna, Словения;

„Баща ми основа компанията преди 55 години и е страхотно, че семейството все още работи заедно. Ние произвеждаме в Италия и можем въпреки това или по-добре, поради тази причина, да предложим дългосрочно високо качество и индивидуално обслужване на разумни цени,” - Оливиеро Коломбани, отдел продажби, Evoltex, Паоло Сполти, главен изпълнителен директор, Tecnoextr s.r.l.;

„Работейки с пластмаси, ние се чувстваме почти като нишов доставчик тук на Valve World Expo, въпреки че сме един от 5-те най-добри доставчици в Европа. Има само няколко компании на Valve World Expo, работещи с пластмаси,” - Ханс-Петер Краневитер, ръководител продажби, Praher Plastics Austria GmbH, Австрия.

Аудитория и статистика

Ако искате да разнообразите потоците си от приходи, Valve World Expo е мястото, където трябва да се насочите, тъй като търговският панаир привлича професионалисти от всяка голяма индустрия. Това включва хранително-вкусовата промишленост, нефтената и газовата промишленост, химическата промишленост, енергетиката, машиностроенето, корабостроенето, производството на двигатели и превозни средства.

Последното издание видя 642 изложители да представят и взаимодействат с над 11 000 търговски посетители – солидно съотношение, което ви отваря за покритие, разпознаване на марката и квалифицирани потенциални клиенти. 98% от всички посетители бяха доволни от присъствието си и основната им причина да присъстват бяха покупките. 

Аудиторията се състои от високопоставен персонал с възможности за вземане на решения – това може да включва специалисти по леене, коване, промишлени пружини и уплътнения, инспектори по качеството, доставчици и инженери по материали и инсталации.

Настаняване

Не губете време и направете хотелска резервация за Valve World Expo на отлични цени. Нашият екип планира и организира вашето пътуване по начин, който отговаря на вашите очаквания и изисквания. Това, от което се нуждаем от вас, е ценови диапазон и колко легла са ви необходими за настаняване. Ние можем да се погрижим за останалото и да създадем списък с хотели близо до Messe Dusseldorf във вашия ценови диапазон.

Вярваме, че пътуването до изложения трябва да бъде достъпно за всички, затова работим за намаляване на общите разходи за настаняване. След като сте резервирали хотелските си стаи за Valve World Expo, е време да преминете към други аспекти от вашето бизнес пътуване. Имате ли нужда от заседателни зали за презентация с аудио-визуално оборудване? Не знаете кого да наемете, за да изгради вашия изложбен щанд? Trade Fair Trips ltd е пред вас, за да поеме предизвикателствата и да го направи на бюджетна цена.

Оставете на нас логистичните въпроси, свързани с вашето бизнес пътуване - хотел близо до Valve World Expo, конфернетна зала за срещи, монтиране на вашия търговски щанд - нашият екип от специалисти е насреща за всички тези въпроси. Ще ви предложим персонална оферта, съобразена с вашия бюджет! 

Full list of
hotels for
Valve World Expo

Book Now
How to get to Valve World Expo
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows