Your free enquiry
Valve World Expo

Valve World Expo

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Промишлени консумативи, Подизпълнение
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Valve World Expo
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Valve World Expo предоставя на професионалистите всичко, което трябва да знаят за следващото поколение решения и подобрения, направени в клапанната индустрия. Посетителите идват да търсят значителни оферти, да общуват с експерти, да обменят идеи, да намират решения и да останат на върха на иновативните концепции. 

Valve World Expo е портал към света от дебюта си през 1998 г. и сега има сателитни събития в САЩ и в Китай. Международният търговски панаир е пълно представяне на веригата на стойността, тъй като продуктовото портфолио се разпростира върху фитинги, фланци, изковки, уплътнителни материали, тръбни продукти, манометри, тестово оборудване, CAD системи, съединители, кранове и пружини. Нещо още по-добро - изложбените зали оживяват със забележителностите и звуците на демонстрации на живо. 

Също така не можем да не споменем и Световната конференция на клапаните - набор от най-добри говорители, готови да се справят със следващото голямо нещо в технологията на клапаните.

Логистиката

Valve World Expo е двугодишно търговско изложение, което се провежда в Дюселдорф, Германия, а изданията пристигат в края на годината. Програмирането обикновено се случва през първата половина на декември и продължава общо три дни. Отворен само за търговски посетители, Valve World Expo се провежда в Messe Düsseldorf. Изложбеният център също се удвоява като официален организатор и получава допълнителна подкрепа от KCI.

Работното време и за трите дни е определено за 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Messe Düsseldorf предоставя на присъстващите безплатни автобуси от летището до помещенията. Ако сте се отказали да шофирате, винаги има надежден градски обществен транспорт. Автобус 722 и трамвайни линии U78 и U79 обслужват изложбените площадки.

Какво казват хората?

  • „На Valve World Expo ще представим специфичен сегмент от нашата група, като тръбопроводи, фитинги, клапани с PTFE / PFA. И ние имаме някои специални функции, с които сме известни. На изложението Valve Word Expo се призоваваме към паметта на хората, защото разпознаваемостта ни е много висока.“ - Невенка Лоренчак, маг. Managementa, Cinkarna, Slovenija;
  • „Баща ми основа компанията преди 55 години и е страхотно, че семейството все още работи заедно. Ние произвеждаме в Италия и въпреки това или по-точно поради тази причина можем да предложим дългосрочно високо качество и индивидуално обслужване на разумни цени.“ - Оливиеро Коломбани, отдел продажби, Evoltex, Паоло Сполти, главен изпълнителен директор, Tecnoextr s.r.l .;
  • „Работейки с пластмаси, ние се чувстваме почти като нишов доставчик тук на Valve World Expo, въпреки че сме един от 5-те най-добри доставчици в Европа. Има само няколко компании на Valve World Expo, които работят с пластмаси.”- Ханс-Петер Кранеуитър, ръководител продажби, Praher Plastics Austria GmbH, Австрия.

Аудитория и статистика

Ако се стремите да диверсифицирате потоците си от приходи, Valve World Expo е мястото, където трябва да се насочите, тъй като панаирът привлича професионалисти от всяка голяма индустрия. Това включва хранителната промишленост, петролната и газовата промишленост, химическата промишленост, енергетиката, машиностроенето, корабостроенето, производството на двигатели и превозни средства.

Последното издание видя 642 изложители да представят и взаимодействат с над 11 000 търговски посетители - солидно съотношение, което ви отваря за покритие, разпознаване на марката и квалифицирани потенциални клиенти. 98% от всички посетители са доволни от присъствието си и основната им причина да присъстват е покупката.

Аудиторията се състои от високопоставен персонал с възможности за вземане на решения - те могат да включват специалисти по леене, коване, индустриални пружини и пломби, инспектори по качеството, доставчици и инженери по материали и инсталации.

Настаняване

Не губете време и направете резервация за хотел за Valve World Expo на отлични цени. Нашият екип планира и организира вашето пътуване по начин, който отговаря на вашите очаквания и изисквания. Това, от което се нуждаем от вас, е ценовият диапазон и колко легла имате нужда. Справяме с останалото и продължава да създава списък с хотели в близост до Messe Dusseldorf в рамките на вашия ценови диапазон.

Ние вярваме, че пътуването до изложби трябва да бъде достъпно за всички, затова работим за намаляване на общите разходи за настаняване. След като резервирате хотелските си стаи за Valve World Expo, е време да преминете към други аспекти на пътуването си. Имате ли нужда от съоръжения за срещи за презентация с аудио-визуална техника? Не знаете кой да наемете, за да изградите изложбения си щанд? Справяме се с предизвикателствата и да го направи на справедлива цена.

Full list of
hotels for
Valve World Expo

Book Now
How to get to Valve World Expo

Similar trade shows