Elmia Subcontractor 2024

Elmia Subcontractor 2024

Промишлени доставки, подизпълнители
Jönköping, Sweden
12-14 Nov 2024
Организатор:
Elmia Fairs
Място на провеждане:
Elmia Exhibition Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Elmia Subcontractor

Най-важното събитие за производствения сектор на Северна Европа

Elmia Subcontractor се позиционира като водещ панаир в Северна Европа за подизпълнители в производствената индустрия и техните клиенти. Тук могат да се видят компании от всеки сектор на подизпълнителите - което означава, че присъствието на търговското изложение ви дава отличен шанс да намерите нови бизнес партньори, да свържете мрежа и да договаряте договори.

Elmia Subcontractor 2024

Изданието на Elmia Subcontractor за 2024 ще се проведе в Elmia Exhibition Centre. То ще се състои между датите 12.11.2024 и 14.11.2024 като изложение на живо. На мястото на провеждане няма да бъдат представени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения в страната.

Най-добрите хотелски оферти за Elmia Subcontractor

Можете да спечелите много като се регистрирате за добавената функция за съвпадение на Ignite Elmia, предназначена за стартиращи компании. Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване вместо вас. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от нашите конкурентни цени и резервирайте хотела си за подизпълнител Elmia за броени часове. Настаняването за търговски панаири е нашата специалност и ние работим с хотели в Йонкьопинг по целия ценови спектър. Ние също сме тук, за да инсталираме вашия щанд и да резервираме съоръжения за срещи.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

55 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

С кола
С кола:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

10 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

35 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

map

Хотели около Elmia Subcontractor

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Quality Hotel Match 4.4 Jönköping от € 200.00 EUR Запази сега
Bauergarden 27.2 Granna при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Familjen Ericssons City Hotel 4.5 Jönköping при поискване Заявка
City Apartments in Jonkoping 4.8 Jönköping при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Slottsparken Motel 4 Huskvarna при поискване Заявка
Grenna Hotell 32 Granna при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Hotel Smaland 54.2 Skillingaryd при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Grand Hotel Jonkoping 3.6 Jönköping при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Huskvarna Hotel and Hostel 2.8 Huskvarna при поискване Заявка
Elmia Subcontractor 2024 Jönköping Hotel Mullsjo 29 Mullsjö при поискване Заявка
  • Производствени методи;
  • Продукти и компоненти;
  • Материал, суровини и полуфабрикати;
  • Инструменти и приспособления;
  • Организации и услуги.

Международният търговски панаир се провежда ежегодно в Йонкьопинг, Швеция, обикновено през ноември. Посетителите на търговските обекти се опитват с най-новите машини, машинни компоненти, монтажно оборудване, суровини и производствени процеси. Elmia AB служи като официален организатор и панаирът се провежда в изложбения център Elmia в продължение на четири дни. Вратите се отварят в 09:00 сутринта до 17:00 следобед, с изключение само последният ден, когато времето за затваряне е планирано за 15:00 следобед.

В експлоатация през по-голямата част от четиридесет години, Elmia Subcontractor успя да издигне през редиците основно място за срещи на всички участници в производствената индустрия. Това беше постигнато в немалка част благодарение на ангажимента да обхване цялата верига на преработка и има много какво да се каже за вида индустрии, които изпращат представителство - автомобилната, машиностроителната и електро / електронната индустрия.

Elmia Subcontractor 2021

Поради пандемията от коронавирус, Elmia Subcontractor 2021 претърпя промяна във формата на събитието. Търговското изложение беше организирано като хибридно събитие, състоящо се от изложение на живо и допълваща го цифрова платформа. Това позволи на 9 652 посетители и 770 фирми изложители да участват виртуално или присъствено, в зависимост от обстоятелствата. При посещението на присъствения аспект в Elmia Exhibition Centre участниците трябваше да спазват строги мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше строги правила за носене на медицинска маска и социално дистанциране. На изложението бяха представени 28 държави, включително Швеция, Германия и Норвегия.

Elmia Subcontractor 2022

Elmia Subcontractor 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Elmia Exhibition Centre. Поради премахването на съответните национални ограничения, то не включваше мерки за защита от Ковид-19. Изданието беше посетено от над 10 600 посетители и 820 изложители от 23 държави.

Elmia Subcontractor 2023

Изданието на Elmia Subcontractor за 2023 се проведе в Elmia Exhibition Centre като търговско изложение на живо между 14-16.11.2023. Изложението не включваше мерки за защита от Ковид-19, подобно на формата от 2022. На събитието присъстваха над 970 изложители от повече от 20 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Elmia Subcontractor 2024 Изпрати

Elmia Subcontractor акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.