Your free enquiry
Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor

Jönköping ,Sweden
Индустрия
Индустрия:
Промишлени консумативи, Подизпълнение
Organizer
Organizer :
Elmia Fairs
Event website
Event website :
Elmia Subcontractor
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Подизпълнителят Elmia се позиционира като водещ панаир в Северна Европа за подизпълнители в производствената индустрия и техните клиенти. Тук могат да се видят компании от всеки сектор на подизпълнителите - което означава, че присъствието на търговското изложение ви дава отличен шанс да намерите нови бизнес партньори, да свържете мрежа и да договаряте договори.

Акценти

  • Производствени методи;
  • Продукти и компоненти;
  • Материал, суровини и полуфабрикати;
  • Инструменти и приспособления;
  • Организации и услуги.

Логистиката

Международният търговски панаир се провежда ежегодно в Йонкьопинг, Швеция, някъде около ноември. Посетителите на търговските обекти се опитват с най-новите машини, машинни компоненти, монтажно оборудване, суровини и производствени процеси. Elmia AB служи като официален организатор и панаирът се провежда в изложбения център Elmia в продължение на четири дни. Вратите се отварят в 09:00 сутринта до 17:00 следобед, с изключение само последният ден, когато времето за затваряне е планирано за 15:00 следобед.

Аудитория и статистика

В експлоатация през по-голямата част от четиридесет години, Elmia Subcontractor успя да издигне през редиците основно място за срещи на всички участници в производствената индустрия. Това беше постигнато в немалка част благодарение на ангажимента да обхване цялата верига на преработка и има много какво да се каже за вида индустрии, които изпращат представителство - автомобилната, машиностроителната и електро / електронната индустрия.

Най-добрите хотелски оферти за подизпълнител Elmia

Можете да спечелите много като се регистрирате за добавената функция за съвпадение на Ignite Elmia, предназначена за стартиращи компании. Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване вместо вас. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от нашите конкурентни цени и резервирайте хотела си за подизпълнител Elmia за броени часове. Настаняването за търговски панаири е нашата специалност и ние работим с хотели в Йонкьопинг по целия ценови спектър. Ние също сме тук, за да инсталираме вашия щанд и да резервираме съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
Elmia Subcontractor

Book Now
How to get to Elmia Subcontractor

Similar trade shows