Your free enquiry
Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor

Jönköping, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Industrial Supplies, Subcontracting
Organizer
Organizer:
Elmia Fairs
Event website
Event website:
Elmia Subcontractor
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Elmia Subcontractor за 2023 ще се проведе в Elmia Exhibition Centre. То ще се състои между датите 14.11.2023 и 16.11.2023 като изложение на живо. На мястото на провеждане няма да бъдат представени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с пандемията ограничения в страната.

Въведение

Подизпълнителят Elmia се позиционира като водещ панаир в Северна Европа за подизпълнители в производствената индустрия и техните клиенти. Тук могат да се видят компании от всеки сектор на подизпълнителите - което означава, че присъствието на търговското изложение ви дава отличен шанс да намерите нови бизнес партньори, да свържете мрежа и да договаряте договори.

Акценти

  • Производствени методи;
  • Продукти и компоненти;
  • Материал, суровини и полуфабрикати;
  • Инструменти и приспособления;
  • Организации и услуги.

Логистиката

Международният търговски панаир се провежда ежегодно в Йонкьопинг, Швеция, някъде около ноември. Посетителите на търговските обекти се опитват с най-новите машини, машинни компоненти, монтажно оборудване, суровини и производствени процеси. Elmia AB служи като официален организатор и панаирът се провежда в изложбения център Elmia в продължение на четири дни. Вратите се отварят в 09:00 сутринта до 17:00 следобед, с изключение само последният ден, когато времето за затваряне е планирано за 15:00 следобед.

Аудитория и статистика

В експлоатация през по-голямата част от четиридесет години, Elmia Subcontractor успя да издигне през редиците основно място за срещи на всички участници в производствената индустрия. Това беше постигнато в немалка част благодарение на ангажимента да обхване цялата верига на преработка и има много какво да се каже за вида индустрии, които изпращат представителство - автомобилната, машиностроителната и електро / електронната индустрия.

Най-добрите хотелски оферти за Elmia Subcontractor

Можете да спечелите много като се регистрирате за добавената функция за съвпадение на Ignite Elmia, предназначена за стартиращи компании. Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за вашите условия за пътуване вместо вас. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от нашите конкурентни цени и резервирайте хотела си за подизпълнител Elmia за броени часове. Настаняването за търговски панаири е нашата специалност и ние работим с хотели в Йонкьопинг по целия ценови спектър. Ние също сме тук, за да инсталираме вашия щанд и да резервираме съоръжения за срещи.

Последна информация за миналото издание

2021

Поради пандемията от коронавирус, Elmia Subcontractor 2021 претърпя промяна във формата на събитието. Търговското изложение беше организирано като хибридно събитие, състоящо се от изложение на живо и допълваща го цифрова платформа. Това позволи на 9 652 посетители и 770 фирми изложители да участват виртуално или присъствено, в зависимост от обстоятелствата. При посещението на присъствения аспект в Elmia Exhibition Centre участниците трябваше да спазват строги мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше строги правила за носене на медицинска маска и социално дистанциране. На изложението бяха представени 28 държави, включително Швеция, Германия и Норвегия.

Full list of
hotels for
Elmia Subcontractor

Book Now
How to get to Elmia Subcontractor
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

55 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By car
By car:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

10 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

35 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

Similar trade shows