Your free enquiry
MCE

MCE

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Промишлени консумативи, Подизпълнение
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
MCE
Frequency
Frequency:
2 years

MCE и Covid-19

MCE 2024 ще се проведе във Fiera Milano като събитие на живо. Понастоящем датите за изложението са определени между 12.03.2024 и 15.03.2024. MCE 2024 няма да включва строги мерки за безопасност срещу COVID-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения от страна на държавата. Понастоящем в Италия няма ограничения за пътуване, като например участниците да трябва да покажат при пристигането си документи като например имунизационни пасторти. 

Въведение

MCE - съкратено от Mostra Convegno Expocomfort - преосмисля жизнените пространства на утрешния ден и въвежда иновации в множество дисциплини в строителната и жилищната индустрия. Международното изложение продължава шестдесет години, като първото издание се провежда през 1960 г.

Продуктовото портфолио е толкова богато и разнообразно, че MCE е разделен на пет тематични области - вътрешен климат, водни решения, растителни технологии, това е интелигентно и Биомаса. Между тях имате най-новите технологии в изолацията, ОВК, слънчева енергия, инсталации за биомаса, пелети, горива за отопление на биомаса и пречистване на вода. Укрепена с голяма програма за подкрепа, MCE обучава, тласка пазара напред и установява силни връзки между купувачи и производители.

Логистиката

MCE се провежда в Милано, Италия на всеки две години към края на лятото. Изданията обхващат общо четири дни през септември във Fiera Milano. Международното изложение споделя сцената с BIE - Biomass Innovation Expo, а Reed Exhibitions Italia служи като официален организатор и за двете събития.

Достъпът се дава само за търговски посетители и вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Както при всички големи изложбени центрове, Fiera Milano има перфектно местоположение в Милано. Естествено това означава първокласни връзки с обществения транспорт.

Най-лесният начин да пътувате до изложбената площадка е да се качите на влак по подземната железница на червената линия M1. Друг жизнеспособен начин да стигнете до Fiera Milano е през станцията Rho Fiera, която се обслужва от няколко линии - S5, S6 и S11.

Какво казват хората

„Mostra Convegno Expocomfort е международно изложение за нашите сътрудници, които са професионалисти, изследователи и водещи компании в HVAC + R индустрията. Mostra Convegno Expocomfort е един от двигателите, които допринасят значително за икономиката на страната ни.“ - Франческа Романа д’Амброзио, председател на AiCARR;

„Убеден съм, че следващото издание на Mostra Convegno Expocomfort ще бъде за всички играчи в сектора, не само престижна международна витрина, посветена на решения за комфортен живот, но и твърдо намерение да възобнови индустриалния сектор под знамето на иновациите и корпоративната култура. Ще сме там!" - Енрико Селин, председател на ANGAISA

„Assotermica е изцяло на страната на MCE, изложение, което допринесе за създаването и развитието благодарение на постоянното участие на своите сътрудници. Производителите, монтажниците, дистрибуторите, дизайнерите, архитектите, монтажниците, всички онези, които принадлежат към HVAC + R и санитарната индустрия, трябва да обменят идеи и да обсъждат изложен обект.“ - Алберто Монтанини, председател на Assotermica

Аудитория и статистика

ANIMA, ANGAISA и AICARR са само някои от организациите и асоциациите, които са официални спонсори на MCE. Именно тази поддръжка прави MCE страхотен успех при всяко издание. Последното събитие видя близо 2400 международни изложители за около 162 000 търговски посетители от цял ​​свят. Представените държави са 54, а общите нива на удовлетвореност също са високи. По отношение на изложителите, приблизително половината са родом от Италия, а останалите са международни. 

Западните и източноевропейските пазари представляват по-голямата част от посетителите, а Азия също представлява 25% от всички посетители. Макар и малко, присъстваха и африкански страни и Северна Америка.

Но кои са професионалистите, които посещават? MCE е магнит за професионалисти по монтаж и поддръжка, купувачи и мениджъри на покупки, агенти и представители, магазини и шоуруми, университети и училища, енергийни мениджъри и професионални офиси.

Настаняване

Резервирали ли сте място на етажите на MCE? Следващата стъпка е да резервирате вашите хотелски стаи за MCE възможно най-рано. Открийте всички най-добри хотели в Милано, Италия в рамките на вашия ценови диапазон с Trade Fair Trips ltd. Ние даваме възможност не просто да се насладите на престоя си в Милано, но и да намалим разходите за настаняване.

Независимо дали търсите икономични опции или нещо по-престижно, вие сте на правилното място. Избираме най-добрите хотелски оферти на пазара и даваме приоритет на хотелите в близост до Fiera Milano за лесно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd също предлага услуги на място. Можете да поръчате изложбения си щанд ден преди MCE с нашия екип. Освен това можем да резервираме съоръжения за срещи за бизнес срещи, пълни с модерна A / V технология.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на MCE през 2022 се проведе като хибридно издание на два етапа. Етапът на живо се проведе във Фиера Милано в условията на липса на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. То се проведе между 28.06.2022 и 01.07.2022. Цифровата част се проведе между 28.06.2022 и 06.07.2022 В събитието участваха повече от 1581 изложители. Освен това на него присъстваха 90 735 посетители от над 130 държави, като около една трета от групата беше представител на чужда държава.

Full list of
hotels for
MCE

Book Now
How to get to MCE

Similar trade shows