MCE 2024

MCE 2024

Мощност и енергия Отопление Климатични технологии Околна среда и отпадъци
Milan, Italy
12-15 Mar 2024
Организатор:
Reed Exhibitions
Място на провеждане:
FIERA MILANO RHO PERO
Честота:
2 years
Уебсайт:
MCE

Престижно събитие за ОВКР индустрията

MCE - съкратено от Mostra Convegno Expocomfort - преосмисля жизнените пространства на утрешния ден и въвежда иновации в множество дисциплини в строителната и жилищната индустрия. Международното изложение продължава шестдесет години, като първото издание се провежда през 1960 г.

Продуктовото портфолио е толкова богато и разнообразно, че MCE е разделен на пет тематични области - вътрешен климат, водни решения, растителни технологии, това е интелигентно и Биомаса. Между тях имате най-новите технологии в изолацията, ОВК, слънчева енергия, инсталации за биомаса, пелети, горива за отопление на биомаса и пречистване на вода. Укрепена с голяма програма за подкрепа, MCE обучава, тласка пазара напред и установява силни връзки между купувачи и производители.

MCE 2024

MCE 2024 ще се проведе във Fiera Milano като събитие на живо. Понастоящем датите за изложението са определени между 12.03.2024 и 15.03.2024. MCE 2024 няма да включва строги мерки за безопасност срещу COVID-19 поради премахването на свързаните с тях вътрешни ограничения от страна на държавата. Понастоящем в Италия няма ограничения за пътуване, като например участниците да трябва да покажат при пристигането си документи като например имунизационни пасторти.

Настаняване

Резервирали ли сте място на етажите на MCE? Следващата стъпка е да резервирате вашите хотелски стаи за MCE възможно най-рано. Открийте всички най-добри хотели в Милано, Италия в рамките на вашия ценови диапазон с Trade Fair Trips ltd. Ние даваме възможност не просто да се насладите на престоя си в Милано, но и да намалим разходите за настаняване.

Независимо дали търсите икономични опции или нещо по-престижно, вие сте на правилното място. Избираме най-добрите хотелски оферти на пазара и даваме приоритет на хотелите в близост до Fiera Milano за лесно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd също предлага услуги на място. Можете да поръчате изложбения си щанд ден преди MCE с нашия екип. Освен това можем да резервираме съоръжения за срещи за бизнес срещи, пълни с модерна A / V технология.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

С кола
С кола:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

map

Хотели около MCE

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan H2C Hotel Milanofiori 16.8 Milan от € 483.00 EUR Запази сега
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan Bianca Maria Palace Hotel 12.7 Milan от € 626.00 EUR Запази сега
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan Hotel Sporting Brugherio 21.6 Milan от € 185.00 EUR Запази сега
The Westin Palace 13.4 Milan от € 1232.00 EUR Запази сега
ibis Milano Fiera 8.5 Lainate от € 131.00 EUR Запази сега
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan Andreola Central Hotel 13.2 Milan от € 456.00 EUR Запази сега
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan Hotel Alga 14.8 Milan от € 222.00 EUR Запази сега
MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024 Milan Hotel Sporting Cologno 17.8 Milan от € 161.00 EUR Запази сега
Starhotels Grand Milan 14.1 Saronno от € 317.00 EUR Запази сега
Enterprise Hotel Design & Boutique 7.4 Milan от € 501.00 EUR Запази сега

MCE се провежда в Милано, Италия на всеки две години към края на лятото. Изданията обхващат общо четири дни през септември във Fiera Milano. Международното изложение споделя сцената с BIE - Biomass Innovation Expo, а Reed Exhibitions Italia служи като официален организатор и за двете събития.

Достъпът се дава само за търговски посетители и вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Както при всички големи изложбени центрове, Fiera Milano има перфектно местоположение в Милано. Естествено това означава първокласни връзки с обществения транспорт.

Най-лесният начин да пътувате до изложбената площадка е да се качите на влак по подземната железница на червената линия M1. Друг жизнеспособен начин да стигнете до Fiera Milano е през станцията Rho Fiera, която се обслужва от няколко линии - S5, S6 и S11.

  • „Mostra Convegno Expocomfort е международно изложение за нашите сътрудници, които са професионалисти, изследователи и водещи компании в HVAC + R индустрията. Mostra Convegno Expocomfort е един от двигателите, които допринасят значително за икономиката на страната ни.“ - Франческа Романа д’Амброзио, председател на AiCARR;
  • „Убеден съм, че следващото издание на Mostra Convegno Expocomfort ще бъде за всички играчи в сектора, не само престижна международна витрина, посветена на решения за комфортен живот, но и твърдо намерение да възобнови индустриалния сектор под знамето на иновациите и корпоративната култура. Ще сме там!" - Енрико Селин, председател на ANGAISA;
  • „Assotermica е изцяло на страната на MCE, изложение, което допринесе за създаването и развитието благодарение на постоянното участие на своите сътрудници. Производителите, монтажниците, дистрибуторите, дизайнерите, архитектите, монтажниците, всички онези, които принадлежат към HVAC + R и санитарната индустрия, трябва да обменят идеи и да обсъждат изложен обект.“ - Алберто Монтанини, председател на Assotermica.

ANIMA, ANGAISA и AICARR са само някои от организациите и асоциациите, които са официални спонсори на MCE. Именно тази поддръжка прави MCE страхотен успех при всяко издание. Последното събитие видя близо 2400 международни изложители за около 162 000 търговски посетители от цял ​​свят. Представените държави са 54, а общите нива на удовлетвореност също са високи. По отношение на изложителите, приблизително половината са родом от Италия, а останалите са международни. 

Западните и източноевропейските пазари представляват по-голямата част от посетителите, а Азия също представлява 25% от всички посетители. Макар и малко, присъстваха и африкански страни и Северна Америка.

Но кои са професионалистите, които посещават? MCE е магнит за професионалисти по монтаж и поддръжка, купувачи и мениджъри на покупки, агенти и представители, магазини и шоуруми, университети и училища, енергийни мениджъри и професионални офиси.

MCE 2022

Изданието на MCE през 2022 се проведе като хибридно издание на два етапа. Етапът на живо се проведе във Фиера Милано в условията на липса на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. То се проведе между 28.06.2022 и 01.07.2022. Цифровата част се проведе между 28.06.2022 и 06.07.2022 В събитието участваха повече от 1581 изложители. Освен това на него присъстваха 90 735 посетители от над 130 държави, като около една трета от групата беше представител на чужда държава.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до MCE 2024 Изпрати

MCE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.