Your free enquiry
Rimini Wellness

Rimini Wellness

Rimini, Italy
Индустрия
Индустрия:
Wellness, SPA, Swimming Pools
Organizer
Organizer:
Rimini Fiera S.p.A.
Event website
Event website:
Rimini Wellness
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Rimini Wellness за 2023 ще се проведе като присъствено събитие между 01.06.2023 и 04.06.2023. Събитието ще се състои в Rimini Fiera, където няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на съответните национални ограничения. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки, като например да носят защитни маски на лицето в закрити помещения. Поради отпадането на ограниченията за пътуване в страната, от участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане в страната.

Представяне на събитието

Rimini Wellness е търговско изложение за фитнес, уелнес и спорт. Изложителите представят нови продукти, оборудване, екипировка, представят нови услуги. Презентациите им са впечатляващи и невероятната атмосфера на събитието се дължи най-вече на тях. Изложението дава огромни възможности за създаване на нови контакти и сключване на изгодни сделки. Тук можете да купите оборудване за вашата фитнес зала, да представите ваш собствен продукт и да създадете възможности за разширяване на бизнеса си извън границите на България.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия асистент за това пътуване от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Той ще ви предложи подходящите хотели за Rimini Wellness. Ще ви спести време, което иначе бихте прекарали в търсене на хотели. Ще организира летищния трансфер, придвижването ви из града, наемът на конферентна зала, проектирането и изграждането на щанда ви. Ние сме професионални организатори на бизнес пътувания. Можете да ползвате услугите ни в пакет или да се спрете само на някои от тях. При всяко положение ще имате повече време за подготовка за представянето ви на изложението и ще ви спестим средства. Нашата помощ е безплатна за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Rimini Wellness за 2022 се проведе на живо в Rimini Fiera. Датите за провеждане на събитието бяха определени между 02.06.2022 и 05.06.2022. Мястото на провеждане не включваше строги мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че Италия премахна националните си ограничения през предходните месеци, На събитието присъстваха приблизително 133 фирми-изложители и инструктори. 

Full list of
hotels for
Rimini Wellness

Book Now
How to get to Rimini Wellness
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

10 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Rimini Airport (Летище Римини)

55 минути при пътуване от Rimini Station (Гара Римини)

 

Similar trade shows