Your free enquiry
interbad

interbad

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Wellness, SPA, Swimming Pools
Organizer
Organizer:
Messe Stuttgart
Event website
Event website:
interbad
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Организаторите решиха да продължат с провеждането на Interbad 2024. Събитието ще се проведе под формата на събитие "лице в лице" между 22-ри октомври 2024 и 24-ти октомври 2024. Interbad 2024 ще се състои в Messe Stuttgart и няма да има строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахнатите пандемични ограничения.

Въведение

Всяка компания в индустрията за уелнес и сауни, стремяща се да развие своята марка и да продава своите дизайни на басейни, бани и други удобства, има само едно място за посещение - interbad. Това голямо международно изложение е активно от 1966 г. като местен пазар за производители на територията на Германия, но бързо се превръща в място за среща на изцяло Европа.

Посетителите са се научили да изживяват пълната стойностна верига под един покрив с категории на дисплея, запазени за технология на басейна, аксесоари за сауна, оборудване за сауна, процедури против стареене, фитнес уреди, лечебни методи, масаж, масажни маси, медицински процедури, аксесоари за медицински бани, оборудване за бани и сауни. Друга причина, поради която interbad се позиционира като световен лидер - грандиозна програма за подкрепа, която включва конгреса на Германското общество за къпане

Логистиката

Щутгарт, Германия вижда издания на interbad да излизат на всеки две години някъде в края на есента - обикновено в края на октомври. Изложбата продължава четири дни и отваря врати за бизнес посетители, както и за широката публика. Messe Stuttgart служи като официален домакин и изпълнява ролята на организатор съвместно с Deutsche Gesellschaft für das Badewesen (Германското дружество за къпане). Няма отделно работно време за двата типа посетители. Работното време е от 9:00 сутринта до 18:00 следобед. Messe Stuttgart ви предлага няколко опции за пътуване до работното място - най-лесният е с кола благодарение на връзките си с магистралите на града. Изложбените площи също са добре свързани с летище Щутгарт. Ако разчитате на обществения транспорт, на ваше разположение са автобусите и системата на крайградските влакове.

Какво казват хората?

„Interbad е водещото търговско изложение за технологии за басейни и бани и също се възприема като такова. Предоставя ни отлична платформа, в която можем да представим нашите първокласни продукти. Склонността към инвестиции е много по-висока от преди две години и настроението на търговския панаир като цяло беше много добро. "- Норберт Полен, ръководител на Пазарния отдел за басейни за отдих, Scheidt und Bachmann;

„Моето заключение: много международно. Бяхме доволни от броя на посетителите и от самия панаир и нямаме никаква критика. В Баден-Вюртемберг има поговорка: „Нежалването е достатъчно похвала‘, с други думи всичко беше наред. “ - Седрик Майер-Кленк, управляващ директор на Chemoform AG;

„Interbad е история за успех! С ключовите теми за дигитализацията, задържането на квалифициран персонал и професионалното образование и обучение, interbad изследва бъдещите предизвикателства пред малките и средни предприятия “, - Катрин Шютц, държавен секретар в Министерството на икономиката, труда и жилищното настаняване в Баден-Вюртемберг .

Аудитория и статистика

Като изложител имаш един въпрос преди всичко в ума си - „ще струва ли това за моята марка.“ На това трябва да дадем решително „да“, тъй като изложбата е центърът на повече от 400 изложители. В същото време, като се има предвид как interbad е отворен както за професионалисти, така и за широката общественост, посещаемостта остава над 14 000 посетители. Това е напълно достатъчно, за да се осигури внимание от всички точки на търговската верига. Приблизително 30% от всички посетители са с международен произход, като най-много са тези от Русия, Чехия, Холандия, Швейцария и Австрия. Професионалната разбивка на търговските посетители разкрива, че interbad е основно място за срещи на архитекти, проектанти и експерти, участващи в изграждането на басейни, както и на професионалисти, участващи в управлението и експлоатацията на басейни, спортни обекти и хотели. Също така е важно да се отбележи, че присъстващите професионалисти са или собственици, мениджъри, или по друг начин имат покупателни способности.

Настаняване

Така че, не се колебайте да резервирате хотел за престоя си в Щутгарт и да накарате Trade Fair Trips Ltd да планира цялото ви работно пътуване. Ние сме опитни, когато става въпрос за осигуряване на настаняване за изложби, но нашите таланти се крият и в логистиката. Независимо дали става въпрос за обработка на заявки за съоръжения за срещи или изцяло управление на процеса на инсталиране на изложбения ви щанд, нашите агенти за резервации са на ваше разположение. Удовлетвореността на нашите клиенти е на върха на нашите приоритети. Ето защо търсим хотели в близост до Messe Stuttgart, така че да сте близо до изложбената площадка. Да не говорим, че внимаваме да ви разположим близо до обществения транспорт. Това освен нашето обещание да поддържате разходите си на ниско ниво. Посочете ни ценови диапазон и ще получите най-добрите хотелски цени по време на interbad. Не отлагайте повече и се възползвайте от нашите хотелски услуги за interbad днес.

Минали издания

Издание от 2021

Интербад 2021 се проведе като Дни на иновациите на Интербад от 22-ри септември 2021 до 23-ти септември 2021. Изданието през 2021 отбеляза успешното възобновяване на събитията "лице в лице" за индустрията. Над 900 участници се включиха в събитието, като нивата на удовлетвореност бяха доста високи. Interbad Innovation Days се проведе в Messe Stuttgart и се отличаваше със строги протоколи за превенция на Ковид-19. Събитието показа, че индустрията не е склонна да се откаже от взаимодействието лице в лице и предлагането на продукти на живо. Събитието включваше мероприятия за създаване на мрежи на високо ниво, конференции и презентации. В него участваха 46 изложители и представители на медиите.

Издание 2022

Interbad 2022 беше събитие "лице в лице", което се проведе в Messe Stuttgart от 25-ти до 28-ми октомври 2022. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. В изданието участваха 296 изложители от 23 държави, като 39% от тях представляваха чужда държава. Около 8500 посетители разгледаха стоките им, като 1700 от тях пътуваха от чужбина.

Full list of
hotels for
interbad

Book Now
How to get to interbad
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows