Your free enquiry
Piscine Global Europe

Piscine Global Europe

Lyon, France
Индустрия
Индустрия:
Уелнес, СПА, Плувни басейни
Organizer
Organizer:
GL Events Exhibitions
Event website
Event website:
Piscine Global Europe
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на Piscine Global Europe за 2024 ще се проведе като търговско събитие "лице в лице" в Euroexpo Lyon. Датите на провеждане са определени от 19-ти до 22-ри ноември 2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, в цяла Франция. Аналогично, в момента в страната няма ограничения, отнасящи се до международните пътувания.

Въведение

Ако искате да се срещнете с професионални дизайнери на басейни или да установите бизнес отношения с чуждестранни купувачи в басейна и спа индустрията, има само една изложба за вас - Piscine Global Europe. Тази популярна международна изложба (понякога наричана накратко и Piscine Global) е била основна среща между търсенето и предлагането от основаването си през 1990 г. Това е среда, в която се насърчавате да улеснявате бизнеса и да развивате своята професионална мрежа. В същото време можете да държите пръстите си на пулса на иновациите. Piscine Global Europe е мястото, където ще бъдат представени най-новите технологии и тенденции в басейните. Продуктовото портфолио има всички звена във веригата за създаване на стойност - материали и машини, използвани за изграждането на басейни, оборудване за басейни и спа оборудване.

Логистиката

Piscine Global Europe следва двугодишен график, където каца на четни години и изданията често се случват през втората част на ноември. Изданията се провеждат общо за четири дни и събитието се провежда в живописен Лион, Франция с EUREXPO - Centre de Conventions et d'Expositions de Lyon, тъй като е официално място. Организаторът на Euroexpo Lyon Group GL Events е и приемът се дава само на търговски посетители. Работното време през четирите дни е едно и също - 09:30 сутринта до 18:30 следобед. Пътуването до ЕВРЕКСПО с обществен транспорт е много лесно. Посетителите имат две възможности - или да се возите на трамвайна линия T5 от гара Grange-Blanche, или да отидете до гара Vaulx-en-Vellin La Soie, за да вземете автобус 100.

Какво казват хората?

„Присъстваме в Piscine Global Europe от много години и значително увеличихме броя на контактите си в сравнение с последното издание на 2016 г.! За нас това е ключово събитие в индустрията, което ни позволява да се срещнем с нашите клиенти и перспективи в спокойна и приятелска атмосфера, но също така да създадем истински момент за споделяне с нашите екипи “, каза Наема Гуфе, служител по комуникациите в Syclope;

„Посетителите продължават да се стичат към Piscine Global Europe и ние бяхме щастливи да срещнем толкова много наши партньори и клиенти на всички щандове на Fluidra Group тази година. Клиентите са по-добре квалифицирани от всякога и в наши дни те много искат да разберат за нововъзникващи области като свързани устройства и решения за обновяване “, каза Стефани Морин, маркетинг директор, Fluidra France;

„Piscine Global Europe 2018 беше много успешно шоу за Hayward: успяхме да представим многото си нови продукти и иновации, които ще бъдат пуснати през 2019 г., по-специално новия ни робот AquaVac 6 Series“, каза Клер Пойнт, маркетинг директор, Европа

Аудитория и статистика

Piscine Global Europe е солидна инвестиция за всяка компания, която търси да разшири обхвата си на територията на Европа и да разнообрази каналите си за дистрибуция. Последното издание имаше продукти и решения от повече от 600 изложители, докато залите бяха пълни с над 19 000 професионалисти. Това е добро съотношение и е добър показател, че ще получите своя справедлив дял от вниманието - да не говорим за възможните продажби. Основната група посетители са представители на компании с мисия да правят покупки - дистрибутори, монтьори, строители, специалисти, публични и частни власти и синдикати. Също така бихме искали да подчертаем колко важна е Piscine Global Europe за индустрията като цяло, тъй като миналото издание видя 20 международни федерации да посетят срещата на върха, за да обменят опит, да научат за новите стандарти и да се справят с текущите предизвикателства.

Настаняване

Лион е красива дестинация за пътуване и чрез услугите на Trade Fair Trips ltd можете да извлечете максимума от работното си пътуване и града. Trade Fair Trips ltd се намесва, за да организира всичко свързано с вашата логистика. Възможно е да имате нужда от зала за срещи с подходящото оборудване. Ние сме готови! Или може би да инсталирате изложбения си щанд изцяло? Ние сме опитни и в това, но там, където се отличаваме, е хотелско настаняване за изложби. Кажете ни вашия бюджетен размер и ние ще създадем списък с най-достъпните хотели в Лион близо до EUREXPO. Не само можете да намалите разходите за настаняване, но също така ви помагаме да съкратите пътуването до работното място. Ние се грижим да ви разположим близо до обществения транспорт за бърза връзка с Piscine Global Europe!

Full list of
hotels for
Piscine Global Europe

Book Now
How to get to Piscine Global Europe

Similar trade shows