Piscine Global Europe
Piscine Global Europe

Piscine Global Europe

New Date
15 ное 2022 - 18 ное 2022
France , Lyon

General Information

Organizer

GL Events Exhibitions

Frequency

2 years

Piscine Global Europe Map

През ноември френският град Лион събира представители на много фирми за басейни и спа. Причина за това е престижното събитие Piscine Global Europe, на което ще бъдат представени най-новите технологии и тенденции при плувните басейни. Затова, ако дейността ви е в тази област, абсолютно задължително е да посетите този търговски панаир!

Да посетите това изложение означава, че ще имате възможността:

  • да обмените опит с над 17 000 експерта;
  • да видите продуктите и услугите на около 600 компании в областта на спа услугите и басейните;
  • да установите връзки с представители на много пазари;

Ако искате да се срещнете с професионални проектанти на басейни или да установите бизнес връзки с представители на чужди компании, Piscine Global Europe е изложението за вас. Поради големия интерес към събитието ще са ви необходими услугите на нашата бизнес травъл агенция. С нашите опитни резервационни агенти и специално изготвените за вас оферти, които можем да създадем според вашите конкретни изисквания, удовлетворението ви е гарантирано! В Трейд Феър Трипс ЕООД ние запазваме стаите на по-ранен етап и поради това разполагаме с най-добрите цени с отстъпка.

Без значение дали ви трябват една или повече хотелски стаи в Лион, нашите онлайн услуги за хотелски резервации са точният избор за вас!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА