Piscine Global Europe 2024

Piscine Global Europe 2024

Здраве Уелнес услуги Басейни
Lyon, France
19-22 Nov 2024
Организатор:
GL Events Exhibitions
Място на провеждане:
Eurexpo Lyon
Честота:
2 years
Уебсайт:
Piscine Global Europe

Водещo изложение за плувни басейни и благосъстояние

Ако искате да се срещнете с професионални дизайнери на басейни или да установите бизнес отношения с чуждестранни купувачи в басейна и спа индустрията, има само една изложба за вас - Piscine Global Europe. Тази популярна международна изложба (понякога наричана накратко и Piscine Global) е била основна среща между търсенето и предлагането от основаването си през 1990 г. Това е среда, в която се насърчавате да улеснявате бизнеса и да развивате своята професионална мрежа. В същото време можете да държите пръстите си на пулса на иновациите. Piscine Global Europe е мястото, където ще бъдат представени най-новите технологии и тенденции в басейните. Продуктовото портфолио има всички звена във веригата за създаване на стойност - материали и машини, използвани за изграждането на басейни, оборудване за басейни и спа оборудване.

Piscine Global Europe 2024

Изданието на Piscine Global Europe за 2024 ще се проведе като търговско събитие "лице в лице" в Euroexpo Lyon. Датите на провеждане са определени от 19.11.2024 до 22.11.2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на националите ограничения, свързани с пандемията, в цяла Франция. Участниците от Китай трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване ще бъдат помолени да носят защитна маска, когато пътуват със самолет, и да покажат при пристигането си отрицателен резултат от теста и подписано удостоверение. Резултатът от теста не трябва да бъде направен по-късно от 48 часа преди заминаването.

Настаняване

Лион е красива дестинация за пътуване и чрез услугите на Trade Fair Trips ltd можете да извлечете максимума от работното си пътуване и града. Trade Fair Trips ltd се намесва, за да организира всичко свързано с вашата логистика. Възможно е да имате нужда от зала за срещи с подходящото оборудване. Ние сме готови! Или може би да инсталирате изложбения си щанд изцяло? Ние сме опитни и в това, но там, където се отличаваме, е хотелско настаняване за изложби. Кажете ни вашия бюджетен размер и ние ще създадем списък с най-достъпните хотели в Лион близо до EUREXPO. Не само можете да намалите разходите за настаняване, но също така ви помагаме да съкратите пътуването до работното място. Ние се грижим да ви разположим близо до обществения транспорт за бърза връзка с Piscine Global Europe!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

Не е препоръчително при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

35 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

1 час при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

5 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

map

Хотели около Piscine Global Europe

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Radisson Blu Hotel, Lyon 10 Lyon от € 248.00 EUR Запази сега
Park & Suites Prestige Lyon Part-Dieu 8.9 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Hotel Taggat 10.4 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Best Western Plus Hotel & Spa de Chassieu 2.1 Chassieu при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Hotel Lyon Croix Rousse Henon 13.1 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Sejours & Affaires Lyon Saxe Gambetta 10.1 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon ibis Lyon Part Dieu Les Halles 10 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon MEININGER Hotel Lyon Centre Berthelot 9.9 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Alexandra 11.5 Lyon при поискване Заявка
Piscine Global Europe 2024 Lyon Hotel des Savoies Lyon Perrache 11.3 Lyon при поискване Заявка

Piscine Global Europe следва двугодишен график, където каца на четни години и изданията често се случват през втората част на ноември. Изданията се провеждат общо за четири дни и събитието се провежда в живописен Лион, Франция с EUREXPO - Centre de Conventions et d'Expositions de Lyon, тъй като е официално място. Организаторът на Euroexpo Lyon Group GL Events е и приемът се дава само на търговски посетители. Работното време през четирите дни е едно и също - 09:30 сутринта до 18:30 следобед. Пътуването до ЕВРЕКСПО с обществен транспорт е много лесно. Посетителите имат две възможности - или да се возите на трамвайна линия T5 от гара Grange-Blanche, или да отидете до гара Vaulx-en-Vellin La Soie, за да вземете автобус 100.

  • „Присъстваме в Piscine Global Europe от много години и значително увеличихме броя на контактите си в сравнение с последното издание на 2016 г.! За нас това е ключово събитие в индустрията, което ни позволява да се срещнем с нашите клиенти и перспективи в спокойна и приятелска атмосфера, но също така да създадем истински момент за споделяне с нашите екипи “, каза Наема Гуфе, служител по комуникациите в Syclope;
  • „Посетителите продължават да се стичат към Piscine Global Europe и ние бяхме щастливи да срещнем толкова много наши партньори и клиенти на всички щандове на Fluidra Group тази година. Клиентите са по-добре квалифицирани от всякога и в наши дни те много искат да разберат за нововъзникващи области като свързани устройства и решения за обновяване “, каза Стефани Морин, маркетинг директор, Fluidra France;
  • „Piscine Global Europe 2018 беше много успешно шоу за Hayward: успяхме да представим многото си нови продукти и иновации, които ще бъдат пуснати през 2019 г., по-специално новия ни робот AquaVac 6 Series“, каза Клер Пойнт, маркетинг директор, Европа.

Piscine Global Europe е солидна инвестиция за всяка компания, която търси да разшири обхвата си на територията на Европа и да разнообрази каналите си за дистрибуция. Последното издание имаше продукти и решения от повече от 600 изложители, докато залите бяха пълни с над 19 000 професионалисти. Това е добро съотношение и е добър показател, че ще получите своя справедлив дял от вниманието - да не говорим за възможните продажби. Основната група посетители са представители на компании с мисия да правят покупки - дистрибутори, монтьори, строители, специалисти, публични и частни власти и синдикати. Също така бихме искали да подчертаем колко важна е Piscine Global Europe за индустрията като цяло, тъй като миналото издание видя 20 международни федерации да посетят срещата на върха, за да обменят опит, да научат за новите стандарти и да се справят с текущите предизвикателства.

Piscine Global Europe 2022

Изданието на Piscine Global Europe за 2022 се проведе в Euroxpo Lyon между 15.11.2022 и 18.11.2022 като хибридно събитие. Мястото не включваше мерки за защита от Ковид-19 за частта на живо поради премахването на вътрешните ограничения на Белгия, свързани с пандемията. На събитието присъстваха общо 1272 изложители (58% бяха от чуждестранни държави) и 24 903 посетители от 110 държави (35% бяха от други държави). От посетителите около 4 %, или 1 179 души, присъстваха чрез допълнителната цифрова платформа, а 53 % бяха специализирани строители на басейни. Освен това групата на посетителите се е увеличила с 31% в сравнение с изданието за 2018.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Piscine Global Europe 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.