Equipmag

Equipmag

Потребителски стоки Графичен дизайн Разни
Организатор:
Comexposium
Честота:
2 years
Уебсайт:
Equipmag

Въведение

Equipmag ще бъде едно от четирите изложения, които ще се проведат в Париж през септември. Събитието е търговски панаир, където около 500 утвърдени компании ще покажат своите продукти, технологии и дизайни. Ето защо, ако се занимавате с дистрибуция или мърчандайзинг, непременно трябва да посетите това събитие!

Основните категории изложители и продукти са:

  • Инсталаци
  • Маркетинг/ POS реклама
  • Оборудване
  • Логистика / Снабдителна верига
  • Услуги
  • Връзки с клиенти / Дигитален маркетинг / Електронна търговия
  • Технологии

Безспорно е, че на това събитие ще имате много възможности да установите бизнес партньорства с водещи търговци на дребно. Но тъй като в този период Париж ще бъде домакин на четири търговски панаира, има вероятност да срещнете трудности при намирането на подходяща хотелска стая. Не е нужно да се тревожите изобщо, тъй като Трейд Феър Трипс ЕООД е ваш доверен партньор. През годините винаги сме били една от водещите компании за организиране на бизнес пътувания. Така че бъдете уверени, че ще направим целия процес максимално гладък и безпроблемен за вас!

Чрез нашата компания вие можете да отседнете в хотел точно до Експо центъра, или пък в по-отдалечен, но на по-ниска цена. Затова не се колебайте да резервирате хотел на конкурентни цени незабавно!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Equipmag за 2022 се проведе като търговско изложение "лице в лице" между 20.09.2022 и 22.09.2022 в зала 5 на Paris Expo Porte de Versailles. Мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Изданието привлече около 10 000 посетители и около 200 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Equipmag Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.