Most booked hotels
Your free enquiry
MARCA

MARCA

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Retail & Shop Fitting Equipment & Service
Organizer
Organizer:
Bologna Fiere
Event website
Event website:
MARCA
Frequency
Frequency:
1 year

MARCA и Ковид-19

Изданието на MARCA в Болоня през 2023 ще бъде организирано като изложение "лице в лице" между 18.01.2023 и 19.01.2023. Търговското изложение ще се проведе в Bologna Fiere в Италия. На мястото на провеждане на изложението ще бъдат приложени строги протоколи за безопасност срещу Ковид-19, включително политика за социална дистанция. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в Италия ще бъдат помолени да представят документи, като например отрицателни резултати от тестове.

Въведение

Създадена през 2005 г., Marca Bologna е в челните редици на пазарните тенденции, свързани с частните марки и се позиционира като ключова мрежова платформа. Ако искате да научите новостите на хоризонта, да изпитате тенденциите, докато те се развиват или просто да навлезете на италианския пазар, тогава Марка Болоня е мястото, където трябва да изложите. Индустрията на частни марки само набира скорост и това се вижда в постоянното разширяване на събитието, както и разширяването на продуктите, изложени в изложбената зала. В Италия пазарният дял на продуктите с частни марки остава над 20%, а за 2019 г. приходите от индустрията се оценяват на 11 млрд. Евро - най-високият досега. Продуктовото портфолио се разпростира върху хранителни продукти, женски продукти, продукти за грижа за възрастни и бебета, продукти за бита и свободното време, продукти за домашни любимци, решения за опаковане, компании за услуги, техническа преса и асоциации, както и общата търговия. Очевидно е, че цялата верига на стойността е представена под един покрив.

Логистиката

Болоня, Италия отваря своя бизнес календар с марка Болоня всяка година. Международната изложба се открива през първата половина на януари всяка година и изданията продължават общо два дни. BolognaFiere служи като официално място и организатор на изложбата. Събитието споделя една сцена със свързаните с нея толкова свежи! - Конференция и изложение за пресни хранителни продукти и двете са отворени само за професионални посетители. Работното време е последователно и за двата дни - от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Пътуването до BolognaFiere е лесна задача, тъй като се намира близо до централната гара на града и имате бързи връзки. Автобусни линии №35 и №38 ще ви отведат за нула време до изложбените площадки и ще направят ежедневните ви пътувания без усилия. Също така искаме да подчертаем, че има обществен транспорт до летището в Болоня.

Какво можете да очаквате като изложител

marca Болоня е начина, по който можете да навлезете на италианския пазар на частни марки и да изпитате спецификата на индустрията там. Фокусът пада върху преместването на продукти от рафтовете и печеленето на продажби, така че изложението обещава бърза възвръщаемост на инвестициите;

marca Болоня също е източник за индустриални новини и опит, тъй като посетителите могат да научат всичко за решения и разработки по най-належащите проблеми, касаещи сектора на частните търговски марки, чрез редица конференции и дебати;

marca Болоня се грижи за работните отношения между производители и дистрибутори и за твърдото установяване на политики между двамата. Едно от най-новите допълнения към програмата на търговското изложение е включването на програмата за обучение на Marca, която се впуска дълбоко в потребителските и пазарните тенденции в контекста на разработването на ефективни бизнес планове.

Аудитория и статистика

Нека да разгледаме номерата от Марка Болоня и да видим как се подобрява. Изданието за 2019 г. отбеляза постоянно нарастване на броя на изложителите и посетителите. Организаторите отчитат участието на 746 изложители (това е 20% от броя на излагащите компании) и близо 11 000 посетители на търговски обекти (това е увеличение от 19%, което със сигурност не е за подценяване). Това, което доказват тези цифри, е, че marca Bologna все още не е достигнала тавана и го прави подходяща среда за поставяне на вашата марка и среща с нови купувачи. Една от основните точки за продажба на изложението е, че това е единствената платформа за привличане на мащабни дистрибутори и това със сигурност влияе върху качеството на купувачите, посещаващи марката Болоня. ADM, италианската асоциация за търговия на хранителни стоки, е официален партньор в организирането на събитието и това спомогна за разнообразяване на националността на купувачите. Имаше големи делегации от 32 държави, повечето от които бяха от ЕС.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd обслужва изложители, които посещават търговски изложения и изложения, независимо къде трябва да пътуват, а Болоня, Италия е град, който ни е познат. Можете да направите вашата онлайн резервация на хотел за Marca Bologna направена в рамките на часове. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете ценови диапазон. Ние приемаме всяка ценова точка и винаги постигаме баланс между добра цена и високо качество на настаняване. Получавате най-добрите хотелски цени за марка Болоня за вашия бюджет! Също така се уверяваме, че пътуването до работното ви място не е дълго. Trade Fair Trips ltd търси хотели в близост до BolognaFiere. Освен настаняване в хотели за изложби, ние съдействаме и за логистична подкрепа. Независимо дали имате нужда от някой, който да изгради вашата изложбена кабина или да резервирате съоръжения за срещи, ние сме на ваше разположение!

Предишни издания

Издание от 2022

MARCA Bologna 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе от 12-ти до 13-ти април 2022. То се осъществи в Bologna Fiere в Болоня, Италия, на фона на предпазните мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни защитни маски за лице. 12 000 търговски посетители и 900 изложители участваха на 23 000 м2 изложбена площ.

Full list of
hotels for
MARCA

How to get to MARCA

Similar trade shows