MARCA 2025

MARCA 2025

Потребителски стоки Облекло и дрехи Разни
Bologna, Italy
15-16 Jan 2025
Организатор:
Bologna Fiere
Място на провеждане:
Bologna Fiera
Честота:
1 year
Уебсайт:
MARCA

Водещо събитие за хранителни услуги, хотелиерство и частни марки

Създадена през 2005 г., Marca Bologna е в челните редици на пазарните тенденции, свързани с частните марки и се позиционира като ключова мрежова платформа. Ако искате да научите новостите на хоризонта, да изпитате тенденциите, докато те се развиват или просто да навлезете на италианския пазар, тогава Марка Болоня е мястото, където трябва да изложите. Индустрията на частни марки само набира скорост и това се вижда в постоянното разширяване на събитието, както и разширяването на продуктите, изложени в изложбената зала. В Италия пазарният дял на продуктите с частни марки остава над 20%, а за 2019 г. приходите от индустрията се оценяват на 11 млрд. Евро - най-високият досега. Продуктовото портфолио се разпростира върху хранителни продукти, женски продукти, продукти за грижа за възрастни и бебета, продукти за бита и свободното време, продукти за домашни любимци, решения за опаковане, компании за услуги, техническа преса и асоциации, както и общата търговия. Очевидно е, че цялата верига на стойността е представена под един покрив.

MARCA 2025

Изданието на MARCA Bologna за 2025 ще се проведе като присъствено търговско изложение между 15.01.2025 и 16.01.2025. Изложението ще се състои в Bologna Fiere в Италия. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани строги протоколи за защита от Ковид-19, включително политиката за социална дистанция. Това се дължи на отмяната от страна на Италия на ограниченията, свързани с пандемията.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd обслужва изложители, които посещават търговски изложения и изложения, независимо къде трябва да пътуват, а Болоня, Италия е град, който ни е познат. Можете да направите вашата онлайн резервация на хотел за MARCA Bologna направена в рамките на часове. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете ценови диапазон. Ние приемаме всяка ценова точка и винаги постигаме баланс между добра цена и високо качество на настаняване. Получавате най-добрите хотелски цени за MARCA Bologna за вашия бюджет! Също така се уверяваме, че пътуването до работното ви място не е дълго. Trade Fair Trips ltd търси хотели в близост до BolognaFiere. Освен настаняване в хотели за изложби, ние съдействаме и за логистична подкрепа. Независимо дали имате нужда от някой, който да изгради вашата изложбена кабина или да резервирате съоръжения за срещи, ние сме на ваше разположение!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

35 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

5 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

15 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

map

Хотели около MARCA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
MARCA 2025 Bologna Alla Rocca Hotel Conference & Restaurant 25.4 Bazzano от € 209.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna Pratello Il Gelso Apartments 4.88 Bologna от € 294.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna IPOINT HOTEL 25 Bologna от € 267.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna NH Bologna Villanova 7.9 Bologna от € 224.00 EUR Запази сега
Albergo Zoello Je Suis 40.9 Modena от € 176.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna Hotel Lucrezia Borgia 44 Ferrara от € 136.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna CDH Hotel Modena 44.2 Modena от € 171.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna Hotel Touring 43.8 Modena от € 165.00 EUR Запази сега
Art Hotel Orologio 3.1 Bologna от € 359.00 EUR Запази сега
MARCA 2025 Bologna AGRITURISMO BEN TI VOGLIO 13.87 Bologna от € 164.00 EUR Запази сега

Болоня, Италия отваря своя бизнес календар с марка Болоня всяка година. Международната изложба се открива през първата половина на януари всяка година и изданията продължават общо два дни. BolognaFiere служи като официално място и организатор на изложбата. Събитието споделя една сцена със свързаните с нея толкова свежи! - Конференция и изложение за пресни хранителни продукти и двете са отворени само за професионални посетители. Работното време е последователно и за двата дни - от 09:30 сутринта до 18:00 следобед. Пътуването до BolognaFiere е лесна задача, тъй като се намира близо до централната гара на града и имате бързи връзки. Автобусни линии №35 и №38 ще ви отведат за нула време до изложбените площадки и ще направят ежедневните ви пътувания без усилия. Също така искаме да подчертаем, че има обществен транспорт до летището в Болоня.

MARCA Bologna е начина, по който можете да навлезете на италианския пазар на частни марки и да изпитате спецификата на индустрията там. Фокусът пада върху преместването на продукти от рафтовете и печеленето на продажби, така че изложението обещава бърза възвръщаемост на инвестициите;

MARCA Bologna също е източник за индустриални новини и опит, тъй като посетителите могат да научат всичко за решения и разработки по най-належащите проблеми, касаещи сектора на частните търговски марки, чрез редица конференции и дебати;

MARCA Bologna се грижи за работните отношения между производители и дистрибутори и за твърдото установяване на политики между двамата. Едно от най-новите допълнения към програмата на търговското изложение е включването на програмата за обучение на Marca, която се впуска дълбоко в потребителските и пазарните тенденции в контекста на разработването на ефективни бизнес планове.

Нека да разгледаме номерата от MARCA Bologna и да видим как се подобрява. Изданието за 2019 г. отбеляза постоянно нарастване на броя на изложителите и посетителите. Организаторите отчитат участието на 746 изложители (това е 20% от броя на излагащите компании) и близо 11 000 посетители на търговски обекти (това е увеличение от 19%, което със сигурност не е за подценяване). Това, което доказват тези цифри, е, че MARCA Bologna все още не е достигнала тавана и го прави подходяща среда за поставяне на вашата марка и среща с нови купувачи. Една от основните точки за продажба на изложението е, че това е единствената платформа за привличане на мащабни дистрибутори и това със сигурност влияе върху качеството на купувачите, посещаващи MARCA Bologna. ADM, италианската асоциация за търговия на хранителни стоки, е официален партньор в организирането на събитието и това спомогна за разнообразяване на националността на купувачите. Имаше големи делегации от 32 държави, повечето от които бяха от ЕС.

MARCA Bologna 2022

MARCA Bologna 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе от 12-ти до 13-ти април 2022. То се осъществи в Bologna Fiere в Болоня, Италия, на фона на предпазните мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни защитни маски за лице. 12 000 търговски посетители и 900 изложители участваха на 23 000 м2 изложбена площ.

MARCA Bologna 2023

Изданието на MARCA Bologna за 2023 година надмина очакванията на организаторите и също така подобри успеха на предишното издание. Събитието, проведено между 18.01.2023 и 19.01.2023 в Bologna Fiere без приложени мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, беше посетено от повече от 17 900 участници. Това включваше над 17 000 посетители (включително над 200 чуждестранни купувачи) и повече от 900 изложители. Изложителите представиха над 2 500 търговски марки.

MARCA Bologna 2024

Изданието на MARCA за 2024 се проведе като търговски изложение на живо между 16.01.2024 и 17.01.2024. То се състоя на 26 000 м2 площ за събития и прие над 1100 изложители и повече от 250 домакинстващи купувачи.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до MARCA 2025 Изпрати

MARCA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.