Your free enquiry
IAW

IAW

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Търговско и магазинно оборудване и обслужване
Organizer
Organizer :
Nordwestdeutsche Messegesellschaft
Event website
Event website :
IAW
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за IAW 2022

IAW 2022 ще се проведе между 06.09.2022 г. и 08.09.2022 г. Събитието ще се проведе в Messe Cologne като изложение лице в лице. На мястото на провеждане ще бъдат въведени строги мерки за превенция на Covid-19. Те ще включват социално дистанциране, задължителни маски и представяне на здравни сертификати. 

Въведение в IAW

Какви са решаващите тенденции в търговията на дребно и вноса, които ще окажат влияние върху сектора? Кои са най-популярните потребителски стоки във всяка продуктова категория? IAW ви дава отговорите, от които се нуждаете, по време на програмата на бележитото международно изложение, очакващо над 300 компании в Кьолн, Германия. Програмата на събитието започва на 20 септември и приключва на 22 септември. Ако планирате да участвате, започнете от по-рано търсенето на хотелски оферти за IAW и се консултирайте с Трейд Феър Трипс ЕООД за най-добрите намалени цени в добри хотели.

Ние разполагаме с начините и средствата да удовлетворим всеки бюджет, за да можете да спестите пари от хотелското си настаняване. Ние ви спестяваме и време по отношение на организацията на вашето пътуване, за да може вие да се фокусирате изцяло върху участието си в IAW. Залите на изложението ще бъдат изпълнени с артикули от всякакви продуктови групи - от играчки, спорт и продукти за свободното време до текстилни изделия, железария и малки мебели. Това е мястото, където купувачи и дистрибутори се срещат с производители, и където са налице големи шансове да пробиете на нови пазари и да изградите трайна мрежа от бизнес връзки.

Трейд Феър Трипс ЕООД превръща вашето бизнес пътуване в приятно и продуктивно преживяване.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на IAW през 2021 г. се проведе под формата на лично изложение между 14.09.2021 г. и 16.09.2021 г. в Messe Köln. Сред промените във формата бяха прилагането на строги мерки за превенция на Ковид-19, които бяха необходими поради продължаващата пандемия. Протоколите включваха необходимостта участниците да представят здравни сертификати. Приблизително 5000 търговски посетители и 200 изложители предпочетоха да посетят изложението лично. Изданието през 2021 г. отбеляза успешния рестарт на индустрията и подтикна организаторите да продължат със следващото издание.

Пролетно издание през 2022

Пролетното издание на IAW през 2022 г. се проведе между 08.03.2022 г. и 10.03.2022 г. като търговски панаир на живо в Messe Cologne. Мястото разполагаше с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни маски за лице, за да се гарантира безопасността на 4800 участници от 66 държави.

 

Full list of
hotels for
IAW

Book Now
How to get to IAW

Similar trade shows