Your free enquiry
PAINTEXPO

PAINTEXPO

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Coatings, Paints, Additives, Adhesives Products
Organizer
Organizer:
FairFair GmbH
Event website
Event website:
PAINTEXPO
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за PAINTEXPO 2024

PAINTEXPO 2024 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Messe Karlsruhe между датите 09.04.2024 и 12.04.2024. На участниците се препоръчва да използват маски FFP2 на закрито и да поддържат социално разстояние от 1,5 метра. Те трябва също така да знаят, че поради наложените ограничения за пътуване от тях ще се изисква да представят 3G сертификати за влизане при пристигането си в Германия.

Представяне на събитието

PaintExpo е най-важният международен търговски панаир за бои, лакове, замазки и оборудване за боядисване. Всичко, свързано с довършителни дейности и фасада, може да се намери именно по време на панаира. Той привлича професионалисти, които се занимават с ремонти, довършителни дейности и интериорен дизайн. Демонстрират се нови продукти за реновиране на сгради и повишаване на енергийната им ефективност, прахово боядисване, циментови замазки, etc. Съпътстващата програма включва множество презентации и дискусии. Панаирът е отлична платформа за сключване на сделки и стъпване на нови пазари. Подходящ е за създаване на партньорства. В последното му издание са участвали 469 изложители от 27 страни и над 9 000 посетители от 70 държави.

Резервирайте хотел за PaintExpo с нас. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите за събитието хотели в Карлсруе, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас и ще се погрижим за всичко останало около пътуването ви: летищен трансфер, придвижване из града, конферентна зала. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания. Обадете ни се.

Минали издания

Издание 2022

Изданието на PAINTEXPO за 2022 се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице" в Messe Karlsruhe от 26-ти до 29-ти април 2022. Около 430 изложители от 27 държави представиха своите иновации пред 9 180 посетители от 57 страни.

Full list of
hotels for
PAINTEXPO

Book Now
How to get to PAINTEXPO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By car
By car:

37 минути при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

15 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

20 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

Similar trade shows