Your free enquiry
European Coatings Show

European Coatings Show

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Покрития, Бои, Добавъчни материали, Лепила
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
European Coatings Show
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за European Coatings Show

Според последните актуализации European Coatings Show 2021 е отменено поради продължаващата пандемия. Организаторите отделят време за разработване на защитни мерки в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия, и ще следват разпоредбите, така че за посетителите да бъдат положени добри грижи. Личното събитие ще се проведе между 28-ми и 30-ти март 2023. Цифровата конференция ще се проведе между 13-ти и 14-ти септември.

Въведение

European Coatings Show е водещото световно събитие за индустрията за покрития и боядисване. Той се провежда в Нюрнберг, Германия на две години, а изданията се правят на нечетни години.

Международното търговско изложение е насочено към производители на добавки и сектори на бои и съществува като място за среща на целия европейски пазар, което предоставя на изложителите уникалната възможност да пробият на пазарите, които винаги са искали.

Продуктовото портфолио се простира до конструиране на оборудване, пълнители, филтрационни системи, смоли, полимери, масла, инсталации за пресяване, лабораторно оборудване и разтворители. 

Статистика

  • Над 1000 изложители от национални и международни компании
  • 28 481 търговски посетители от цял ​​свят
  • повече от 100 журналисти
  • над 650 участници в конгреса

Логистиката

Изданията продължават общо три дни и се провеждат в Messe Nuremberg, организирано от Vincentz Network GmbH & Co. KG. Търговските посетители имат достъп до изложбените зали от 09:00 часа сутринта до 18:00 часа следобед с изключение на последния ден, който затваря в 17:00 часа!

Аудитория и статистика

Както вече установихме, European Coatings Show е идеалното място за среща с нови и настоящи клиенти, представяне на нови продукти и създаване на нови бизнес контакти.

Презентациите и конгресите на това събитие ще дадат възможност на всеки посетител да се запознае с най-новите тенденции в мастилата и боите. Цялата индустрия е представена от доставчици на суровини до индустриални апликатори и формулатори.

Достъпно настаняване близо до Нюрнберг

Ако търсите подходящ хотел за вашето посещение, екипът на Trade Fair Trips Ltd ще бъде повече от щастлив да ви помогне. Ние сме експерти, когато става въпрос за настаняване за изложби и можем да предложим настаняване за всеки бюджет. Цената е решаващият фактор, поради което можем да ви покажем най-достъпните цени за хотели по време на European Coatings Show. Това, което трябва да направите, е да кажете своя ценови диапазон и колко стаи са ви необходими. 

Trade Fair Trips ltd предлага много повече услуги, включително монтиране на изложбени щандове и резервации на заседателни зали. Всички необходими услуги са при нас - на едно място!

 

Full list of
hotels for
European Coatings Show

Book Now
How to get to European Coatings Show

Similar trade shows