Your free enquiry
European Coatings Show

European Coatings Show

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Покрития, Бои, Добавъчни материали, Лепила
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
European Coatings Show
Frequency
Frequency:
2 years

Според последните актуализации, European Coatings Show 2021 е разсрочено за по-късно през годината с нови дати 14 септември - 16 септември. Организаторите отделят време за разработване на защитни мерки в Messe Nuremberg в Нюрнберг, Германия и спазват разпоредбите, така че за участниците да се полагат добри грижи.

Въведение

European Coatings Show е водещото световно събитие за производството на покрития и боядисване. Той се провежда в Нюрнберг, Германия на всеки две години и изданията се провеждат на нечетни години.

Международното търговско изложение е насочено към производителите на сектори за добавки и бои и съществува като място за среща на целия европейски пазар, което предоставя на изложителите уникалната възможност да пробият на пазарите, които винаги са искали.

Продуктовото портфолио се разпростира върху конструкцията на оборудването, пълнителите, филтриращите системи, смоли, полимери, масла, пресевни инсталации, лабораторни уреди и разтворители.

Статистика

  • Над 1000 изложители от национални и международни компании
  • 28 481 търговски посетители от цял ​​свят
  • повече от 100 журналисти
  • над 650 участници в конгреса

Логистиката

Изданията продължават общо три дни и се провеждат в Messe Nuremberg, организиран от Vincentz Network GmbH & Co. KG. Посетителите на търговските обекти имат достъп до изложбените зали от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, с изключение на последния ден, който се затваря в 17:00 ч.

Аудитория и статистика

Както вече установихме, European Coatings Show е идеалното място за среща с нови и настоящи клиенти, представяне на нови продукти и създаване на нови бизнес контакти.

Презентациите и конгресите на това събитие ще дадат възможност на всеки посетител да се запознае с най-новите тенденции в мастилата и боите. Цялата индустрия е представена от доставчици на суровини до промишлени апликатори и формулатори.

Достъпно настаняване близо до Нюрнберг

Ако търсите подходящ хотел за вашето посещение, ние сме повече от щастливи да помогнем. Като експерти по отношение на настаняването за изложби, можем да поемем всеки бюджет. Цената е решаващият фактор, поради което можем да ви покажем най-достъпните цени на хотелите по време на European Coatings Show. Това, което трябва да направите, е да кажете своя ценови диапазон и колко стаи имате нужда.

Trade Fair Trips ltd предлага много повече услуги, включително инсталиране на изложбени щандове и резервации в заседателна зала. Всички услуги, от които се нуждаете, са на едно място!

Full list of
hotels for
European Coatings Show

Book Now
How to get to European Coatings Show

Similar trade shows