Your free enquiry
LASER World of PHOTONICS

LASER World of PHOTONICS

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Optoelectronics
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
LASER World of PHOTONICS
Frequency
Frequency:
2 years

Известие за събитие

LASER World of PHOTONICS ще се проведе като търговско изложение на живо през 2023. Събитието е насрочено за датите 27.06.2023 - 30.06.2023. Търговското изложение ще се проведе в Messe Munich в Мюнхен, Германия. Понастоящем в страната няма вътрешни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването им на 02.04.2022. Въпреки това участниците ще бъдат силно насърчавани да носят защитни маски тип FFP2 на места като изложбените зали. Освен това те ще бъдат посъветвани да поддържат социална дистанция от 1,5 метра и да извършват редовна дезинфекция на ръцете. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G документи за влизане.

Въведение

LASER WORLD OF PHOTONICS е един от водещите търговски панаири в своя сектор и той определя новите стандарти за синергия между научните изследвания и индустрията, която обхваща всички теми на биофотониката и оптичните технологии. Събитието се организира и провежда в Мюнхен, а изданията се провеждат на всеки две години.

Логистика

Работното време и за четирите дни на събитието е определено за 09:00 сутринта, докато всеки ден има индивидуално време за затваряне, което варира от 16:00 часа до 18:00 часа. Изследователските и технологичните презентации са основата на търговския панаир. Това което го прати привлекателен за изложителите е фактът, че сте в състояние да се срещнете с подходящия вид купувачи от различни индустрии. Тази пресечка на индустриите е това, което прави събитието LASER WORLD OF PHOTONICS толкова вълнуващо.

Аудитория и Статистика

Какви са фирмите, които изпращат представители на панаира? Очевидно, това са производители на инструменти, прецизна механика, електротехника, автомобилна индустрия. Също така получавате достъп до компании, занимаващи се в областта на химията, фармацията и биотехнологиите. Търговските посетители виждат за първи път презентации и демонстрации на най-новото в осветлението и енергетиката, оптичната информация и комуникацията, микроскопията, сензорната технология, тестовото оборудване, производствената технология за оптика, лазерни устройства, лазерна защита, светодиоди, измервателни системи, биофотоника и др.

Евтино Настаняване Близо до Мюнхен

Хиляди хора ще търсят хотелско настаняване в Мюнхен за LASER WORLD OF PHOTONICS. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да предложи най-добрите оферти в Мюнхен на всяка цена. Резервирайте хотел близо до Messe München на специални цени само за няколко часа! Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви настани в близост до обществен транспорт и дори може да ви помогне с подготовката на вашия изложбен щанд. 

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Laser World of Photonics за 2022 се проведе като издание на живо, което ознаменува успешния рестарт на търговското изложение. Датите на провеждане бяха между 26.04.2022 - 29.04.2022, и то се състоя в Messe Munich. Акцентите от рестартирането на изложението включваха дебюта на World of Quantum. Силен ентусиазъм отбеляза успеха на новата локация, тъй като над 60% от посетителите я разгледаха. 90% от интервюираните участници бяха очаровани от новата зона. Laser World of Photonics прие повече от 15 000 търговски посетители. На него се представиха и над 900 изложители от 30 държави.

Full list of
hotels for
LASER World of PHOTONICS

Book Now
How to get to LASER World of PHOTONICS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows