Your free enquiry
LASER World of PHOTONICS

LASER World of PHOTONICS

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Оптоелектроника
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
LASER World of PHOTONICS
Frequency
Frequency:
2 years

Лазерен свят на фотониката ще бъде издание на живо, планирано от 26 до 29 април в Messe München в Мюнхен, Германия. Съвременните протоколи за превенция на COVID-19 на мястото включват проследяване на посетителите, социално дистанциране, носене на маски и прилагане на правилата за хигиена на ръцете. Спазването на мерките от търговските посетители и изложители е задължително.

Въведение

LASER WORLD OF PHOTONICS е един от водещите търговски панаири в своя сектор и той определя новите стандарти за синергия между научните изследвания и индустрията, която обхваща всички теми на биофотониката и оптичните технологии. Събитието се организира и провежда в Мюнхен, а изданията се провеждат на всеки две години.

Логистика

Работното време и за четирите дни на събитието е определено за 09:00 сутринта, докато всеки ден има индивидуално време за затваряне, което варира от 16:00 часа до 18:00 часа. Изследователските и технологичните презентации са основата на търговския панаир. Това което го прати привлекателен за изложителите е фактът, че сте в състояние да се срещнете с подходящия вид купувачи от различни индустрии. Тази пресечка на индустриите е това, което прави събитието LASER WORLD OF PHOTONICS толкова вълнуващо.

Аудитория и Статистика

Какви са фирмите, които изпращат представители на панаира? Очевидно, това са производители на инструменти, прецизна механика, електротехника, автомобилна индустрия. Също така получавате достъп до компании, занимаващи се в областта на химията, фармацията и биотехнологиите. Търговските посетители виждат за първи път презентации и демонстрации на най-новото в осветлението и енергетиката, оптичната информация и комуникацията, микроскопията, сензорната технология, тестовото оборудване, производствената технология за оптика, лазерни устройства, лазерна защита, светодиоди, измервателни системи, биофотоника и др.

Евтино Настаняване Близо до Мюнхен

Хиляди хора ще търсят хотелско настаняване в Мюнхен за LASER WORLD OF PHOTONICS. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да предложи най-добрите оферти в Мюнхен на всяка цена. Резервирайте хотел близо до Messe München на специални цени само за няколко часа! Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви настани в близост до обществен транспорт и дори може да ви помогне с подготовката на вашия изложбен щанд. 

Full list of
hotels for
LASER World of PHOTONICS

Book Now
How to get to LASER World of PHOTONICS

Similar trade shows