Your free enquiry
CIOE

CIOE

Shenzhen ,China
Индустрия
Индустрия:
Оптоелектроника
Organizer
Organizer :
Shenzhen Herong GS Exhibition Co., Ltd.
Event website
Event website :
CIOE
Frequency
Frequency:
1 year

Няма промени в датите от 1 септември до 3 септември на CIOE 2021, известни също като 23-та международна оптоелектронна експозиция в Китай. Събитието ще се проведе в Световния изложбен и конгресен център в Шенжен, Китай. Организаторите твърдят, че социалното дистанциране и канализацията ще бъдат наложени.

CIOE е съкращение от Китайското международно изложение за оптоелектроника (Chinese International Optoelectronics Exposition) и понастоящем се класира като търговско събитие номер едно за оптоелектронната индустрия в света. Друго огромно постижение е фактът, че CIOE е и единствената оптоелектронна изложба с демонстриращи полета като оптични комуникации, лазери, инфрачервена светлина, прецизна оптика, сензорни и фотони иновации.

Групово събитие на INFORMA, изложбата е организирана от изложението Shenzhen Herong GS Exhibition Co. с подкрепата на Министерството на науката и технологиите и Министерството на промишлеността и информационните технологии. CIOE се провежда всяка година в конгресния и изложбения център на Шенжен и всяко издание продължава четири дни някъде през септември.

Освен че действа като икономическа врата към оптоелектронния пазар на Китай, CIOE функционира и като информационна платформа за най-новите научноизследователски и технологични тенденции по цялата верига на стойността. Изложбата е дом на OGC (Глобална конференция по оптоелектроника) и Международни форуми за ръководители.

В CIOE има богатство от технологии, което е и основната причина за такъв интерес към събитието. Оптоелектрониката и свързаните с нея технологии имат множество приложения в отрасли, които рядко се пресичат. Освен очевидните ползи за изложителите да изнесат продукта от рафтовете и да работят за установяване на контакти на китайските пазари, CIOE предлага богата информация, която обхваща широк обхват.

Всяко издание има Основен форум, 55 технически семинара и над 800 презентации на всяка тема, която можете да си представите. Trade Fair Trips ltd предлага хотелски услуги за CIOE, съобразени стриктно с това, от което се нуждаете и очаквате. Нашата задача е да изолираме най-достъпните хотели в близост до конгресния и изложбения център на Шенжен, които ще спечелят отлично бюджета за вашето бизнес пътуване.

Също така е в нашата власт да съдействаме за сглобяването на изложбения ви щанд и предварително резервиране на разнообразни съоръжения за срещи от ваше име!

Full list of
hotels for
CIOE

Book Now
How to get to CIOE

Similar trade shows