CIOE

CIOE

Оптоелектроника
Организатор:
Shenzhen Herong GS Exhibition Co., Ltd.
Честота:
1 year
Уебсайт:
CIOE

Най-мащабното и влиятелно събитие за оптичната електроника в света

CIOE е съкращение от Китайското международно изложение за оптоелектроника (Chinese International Optoelectronics Exposition) и понастоящем се класира като търговско събитие номер едно за оптоелектронната индустрия в света. Друго огромно постижение е фактът, че CIOE е и единствената оптоелектронна изложба с демонстриращи полета като оптични комуникации, лазери, инфрачервена светлина, прецизна оптика, сензорни и фотони иновации.

Групово събитие на INFORMA, изложбата е организирана от изложението Shenzhen Herong GS Exhibition Co. с подкрепата на Министерството на науката и технологиите и Министерството на промишлеността и информационните технологии. CIOE се провежда всяка година в конгресния и изложбения център на Шенжен и всяко издание продължава четири дни някъде през септември.

Освен че действа като икономическа врата към оптоелектронния пазар на Китай, CIOE функционира и като информационна платформа за най-новите научноизследователски и технологични тенденции по цялата верига на стойността. Изложбата е дом на OGC (Глобална конференция по оптоелектроника) и Международни форуми за ръководители.

В CIOE има богатство от технологии, което е и основната причина за такъв интерес към събитието. Оптоелектрониката и свързаните с нея технологии имат множество приложения в отрасли, които рядко се пресичат. Освен очевидните ползи за изложителите да изнесат продукта от рафтовете и да работят за установяване на контакти на китайските пазари, CIOE предлага богата информация, която обхваща широк обхват. Всяко издание има Основен форум, 55 технически семинара и над 800 презентации на всяка тема, която можете да си представите.

CIOE 2024

Най-новото издание за CIOE ще се проведе като изложение на живо между 11.09.2024 и 13.09.2024 след отлагане, породено от пандемията. Събитието ще се състои в Shenzhen World Exhibition Centre. Участниците трябва да бъдат подготвени за процедури за превенция на Ковид-19, като например социално дистанциране и 3G правила за влизане. Като част от ограниченията за пътуване от участниците ще се изисква да представят отрицателен PCR тест, преди да пътуват до Китай. Той трябва да бъде представен 48 часа преди планираната дата на заминаване. Те трябва също така да бъдат предупредени, че ще бъдат подложени на петдневна централизирана и тридневна домашна карантина.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предлага хотелски услуги за CIOE, съобразени стриктно с това, от което се нуждаете и очаквате. Нашата задача е да изолираме най-достъпните хотели в близост до конгресния и изложбения център на Шенжен, които ще спечелят отлично бюджета за вашето бизнес пътуване. Също така е в нашата власт да съдействаме за сглобяването на изложбения ви щанд и предварително резервиране на разнообразни съоръжения за срещи от ваше име!

CIOE 2020

Годишните издания на CIOE често включват нови събития. Изданието за 2020 например включваше 3 нови акцента, включително UV Technology Zone и ONA. В UV Technology Zone бяха представени нови продукти, като например UV сензори. Друг нов акцент, Intelligent Driving Display, беше мястото за представяне на различни решения за интелигентно шофиране. ONA беше специална зона за водещи компании, които представиха нови решения и продукти за оптични мрежи.

CIOE 2021

23-тото издание на CIOE означаваше рестартиране на присъствения формат. Изложението се проведе от 16-ти септември 2021 до 18-ти септември 2021 като лично изложение. Като част от формата на изложението бяха приложени строги мерки за превенция на Ковид-19. Изложбената площ за това издание беше 160 000 м2 и в него участваха над 3000 изложители. Броят на посетителите беше сравнително висок въпреки продължаващата пандемия: през първия ден присъстваха 42 438 търговски посетители. Това доказа значението на общуването лице в лице.

CIOE 2023

Изданието на CIOE за 2023 беше организирано като търговско изложение на живо между 06.09.2023 и 08.09.2023. Изданието подобри успеха на изложението от 2021. Това включваше подобряване на показателите за участие. В събитието участваха над 100 000 посетители и повече от 3000 изложители на площ от 240 000 м2. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CIOE Изпрати

CIOE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.