Your free enquiry
INTERMODELLBAU

INTERMODELLBAU

Dortmund, Germany
Индустрия
Индустрия:
Leisure, Hobby, DIY, Handicrafts
Organizer
Organizer:
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Event website
Event website:
INTERMODELLBAU
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 Известие за INTERMODELBAU

Messe Dortmund ще бъде домакин на INTERMODELLBAU 2023 от 20.04.2023 г. до 23.04.2023 г. Изданието на събитието през 2022 г. е отменено, като организаторите са се спрели на трудното решение след продължителни дискусии. Причината за анулирането на събитието са настоящите ограничения и разпоредби, въведени с цел предотвратяване на заразяването с Омикрон. Изданието през 2023 г. ще бъде представено като изложение на живо, като в Messe Dortmund ще бъдат приложени най-новите мерки за превенция на инфекции с Ковид-19. Сред въведените мерки ще бъдат строгият 3G регламент за влизане в и носенето на маски.

Въведение за INTERMODELBAU

Международно изложение Intermodellbau за макети, моделиране и конструктори е истински празник за производители, търговци и потребители. Събитието представя над 560 изложители и техните продукти – коли, жп оборудване, самолети, хеликоптери, кораби – от всякакви материали. Повече от 88 000 посетители са привлечени от възможността да заредят своите магазини с най-новите макети и сетове за моделиране, ако са търговци, и да задоволят страстта си – ако са крайни потребители. И деца, и възрастни с нетърпение чакат изложението. Съпътстващата програма включва демонстрации, презентации, състезания.

Решили сте да го посетите? Оставете на нас да се погрижим за вашите онлайн хотелски резервации. Предлагаме ви настаняване в хотели, близо до Messe Westfalenhallen Dortmund, т. е. подходящи хотели за Intermodellbau. Поверете ни не само настаняването си, но и цялата организация на вашето бизнес пътуване. Професионалният екип на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще ви спести време, средства и ще ви осигури максимален комфорт и спокойствие. Разчитайте на нас за летищния трансфер, удобното ви придвижване из града, наемането на конферентна зала. Помощта ни е безплатна за вас. Комисионни получаваме само от хотелите и фирмите, чиито услуги решите да ползвате по време на пътуването си.

Минали издания

Издание от 2021 г.

Изданието на INTERMODELLBAU през 2021 г. се проведе от 17-ти до 20-ти ноември 2021 г. Домакин на събитието беше изложбеният център в Дортмунд. Събитието беше представено като експозиция на живо. Като част от формата на провеждане Messe Dortmund включи най-новите мерки за превенция срещу Ковид-19. Мерките включваха строго 3G изискване за влизане, както и изискване за носене на маска. В събитието участваха 325 изложители от 13 държави и около 40 000 посетители.

 

Full list of
hotels for
INTERMODELLBAU

Book Now
How to get to INTERMODELLBAU
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

45 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

10 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

15 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд)

 

Similar trade shows