h + h cologne
h + h cologne

h + h cologne

New Date
26 мар 2021 - 28 мар 2021
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

h + h cologne

Frequency

1 year

h + h cologne Map

Past Editions

20 - 22 Mar h + h cologne 2020

29 - 31 Mar h+h cologne 2019

23 - 25 Mar H + H COLOGNE 2018

31 Mar - 2 Apr H + H COLOGNE 2017

18 - 20 Mar H + H COLOGNE 2016

Въведение

H + H COLOGNE е подходящото място за всеки ентусиаст или професионалист в творческите занаяти. Международният търговски панаир се посещава от голям брой търговски посетители, които се стремят да открият най-новото около сферите на свободното време, хобитата и ръчната изработка. Кьолн, Германия е домакин на този търговски панаир, който се организира от Kölnmesse. Панаирът служи като основен пазар както за производителите на материали, така и за доставчиците. Секторите на занаятите и хобитата са само във възход, тъй като движението "Направи си сам" се превърна в модерното за обществото и  H+H Кьолн продължава да расте.

Логистика

Часовете на изложителите са определени от 8:00 до 19:00, което е един час по-рано и един час по-късно от часовете за посетители. H + H COLOGNE продължава три дни обикновено около март, което е идеалната възможност да добавите повече купувачи към списъка си и да подплатите предстоящото тримесечие с директни поръчки. 

Аудитория и Статистика

Повече посетители означават повече възможности за продажба по целия свят с лесен достъп до местните пазари в Германия и членове на Европейския съюз като Италия и Франция. Ще се натъкнете на впечатляваща продуктовата гама включваща: ръчно изработени тъкани, комплекти за занаяти, занаятчийски пособия, ръчно изработени инструменти, домашен текстил, прежди за килими, мъниста, копчета, платна, пайети, кутии за шиене, аксесоари за шевни машини. Типът на фирмите, които присъстват на събитието, варира от хоби и занаятчийски услуги, специализирана търговия до универсални магазини, търговци на едро и фирми за поръчки по пощата.

Евтино Настаняване Близо до Кьолн, Германия

Ако планирате да посетите този голям панаир, нашите резервационни агенти могат да се погрижат за всички уговорки, свързани с вашето бизнес пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД е една от предпочитаните туристически агенции за изложители. Предлагаме ви настаняване на достъпни цени и достъп до Kölnmesse. Дори сме тук, когато се нуждаете от допълнителни услуги от резервирането на заседателна зала до инсталирането на щанда ви!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА