Your free enquiry
h + h cologne

h + h cologne

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Leisure, Hobby, DIY, Handicrafts
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
h + h cologne
Frequency
Frequency:
1 year

H+h Кьолн - актуализация

Изданието на h+h Cologne за 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 31.03.2023 и 02.04.2023. Мястото на събитието ще бъде Messe Cologne в Кьолн, Германия. Мястото на провеждане на събитието няма да разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Бундестагът премахна ограниченията, свързани с коронавируса, включително тези, които засягат международните пътувания.

Въведение

H + H COLOGNE е подходящото място за всеки ентусиаст или професионалист в творческите занаяти. Международният търговски панаир се посещава от голям брой търговски посетители, които се стремят да открият най-новото около сферите на свободното време, хобитата и ръчната изработка. Кьолн, Германия е домакин на този търговски панаир, който се организира от Kölnmesse. Панаирът служи като основен пазар както за производителите на материали, така и за доставчиците. Секторите на занаятите и хобитата са само във възход, тъй като движението "Направи си сам" се превърна в модерното за обществото и  H+H Кьолн продължава да расте.

Логистика

Часовете на изложителите са определени от 8:00 до 19:00, което е един час по-рано и един час по-късно от часовете за посетители. H + H COLOGNE продължава три дни обикновено около март, което е идеалната възможност да добавите повече купувачи към списъка си и да подплатите предстоящото тримесечие с директни поръчки. 

Аудитория и Статистика

Повече посетители означават повече възможности за продажба по целия свят с лесен достъп до местните пазари в Германия и членове на Европейския съюз като Италия и Франция. Ще се натъкнете на впечатляваща продуктовата гама включваща: ръчно изработени тъкани, комплекти за занаяти, занаятчийски пособия, ръчно изработени инструменти, домашен текстил, прежди за килими, мъниста, копчета, платна, пайети, кутии за шиене, аксесоари за шевни машини. Типът на фирмите, които присъстват на събитието, варира от хоби и занаятчийски услуги, специализирана търговия до универсални магазини, търговци на едро и фирми за поръчки по пощата.

Евтино Настаняване Близо до Кьолн, Германия

Ако планирате да посетите този голям панаир, нашите резервационни агенти могат да се погрижат за всички уговорки, свързани с вашето бизнес пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД е една от предпочитаните туристически агенции за изложители. Предлагаме ви настаняване на достъпни цени и достъп до Kölnmesse. Дори сме тук, когато се нуждаете от допълнителни услуги от резервирането на заседателна зала до инсталирането на щанда ви!

H+H Cologne - Предишни представяния

2022

През 2022 h+h Cologne се проведе между 18.03.2022 г. и 20.03.2022 като хибридно събитие. Изданието се състоеше от изложение "лице в лице" в Messe Cologne и цифровата платформа Виртуалната платформа остана достъпна до 30.06.2022 г. и позволи на 150-те изложители от 30 държави да представят най-новите си стоки. Платформата включваше също така семинари, панелни дискусии, въпроси и отговори и чатове. Въпросите и отговорите и чатовете помогнаха на участниците да обменят информация заедно с Talksofa, които представиха теми, свързани с ръкоделието, които бяха обсъдени от водещи експерти.

Full list of
hotels for
h + h cologne

Book Now
How to get to h + h cologne
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows