Your free enquiry
h + h cologne

h + h cologne

Köln ,Germany
индустрия
индустрия:
Свободно време, Хоби, „Направи си сам”, Ръчно изработени артикули
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
h + h cologne
Frequency
Frequency:
1 year

Браншовите представители вече могат да се насладят на H + H Cologne 2021 от уюта на собствените си домове с напълно виртуално събитие от 26 до 28 март. H + H Cologne ще се върне в Messe Cologne в Кьолн, Германия през март 2022 г. Посетителите могат да очакват актуални и строги мерки за предотвратяване на коронавируса

Въведение

H + H COLOGNE е подходящото място за всеки ентусиаст или професионалист в творческите занаяти. Международният търговски панаир се посещава от голям брой търговски посетители, които се стремят да открият най-новото около сферите на свободното време, хобитата и ръчната изработка. Кьолн, Германия е домакин на този търговски панаир, който се организира от Kölnmesse. Панаирът служи като основен пазар както за производителите на материали, така и за доставчиците. Секторите на занаятите и хобитата са само във възход, тъй като движението "Направи си сам" се превърна в модерното за обществото и  H+H Кьолн продължава да расте.

Логистика

Часовете на изложителите са определени от 8:00 до 19:00, което е един час по-рано и един час по-късно от часовете за посетители. H + H COLOGNE продължава три дни обикновено около март, което е идеалната възможност да добавите повече купувачи към списъка си и да подплатите предстоящото тримесечие с директни поръчки. 

Аудитория и Статистика

Повече посетители означават повече възможности за продажба по целия свят с лесен достъп до местните пазари в Германия и членове на Европейския съюз като Италия и Франция. Ще се натъкнете на впечатляваща продуктовата гама включваща: ръчно изработени тъкани, комплекти за занаяти, занаятчийски пособия, ръчно изработени инструменти, домашен текстил, прежди за килими, мъниста, копчета, платна, пайети, кутии за шиене, аксесоари за шевни машини. Типът на фирмите, които присъстват на събитието, варира от хоби и занаятчийски услуги, специализирана търговия до универсални магазини, търговци на едро и фирми за поръчки по пощата.

Евтино Настаняване Близо до Кьолн, Германия

Ако планирате да посетите този голям панаир, нашите резервационни агенти могат да се погрижат за всички уговорки, свързани с вашето бизнес пътуване. Трейд Феър Трипс ЕООД е една от предпочитаните туристически агенции за изложители. Предлагаме ви настаняване на достъпни цени и достъп до Kölnmesse. Дори сме тук, когато се нуждаете от допълнителни услуги от резервирането на заседателна зала до инсталирането на щанда ви!

Full list of
hotels for
h + h cologne

Book Now
How to get to h + h cologne

Similar trade shows