Intergift 2024

Intergift 2024

Мебели Декорации
Madrid, Spain
11-14 Sep 2024
Организатор:
Ifema
Място на провеждане:
IFEMA - Feria de Madrid
Честота:
6 months
Уебсайт:
Intergift

Водещо събитие за подаръци, мебели и декорация в Испания

Пазарът на потребителски стоки в Испания е най-добре представен на Intergift. Това международно търговско изложение е център на търговията в Испания и до голяма степен в Южна Европа от 1979 г. Всяко издание представя най-добрите, нови продукти в цялата верига на стойността. Има осем изложбени зони – High-end Decor, Home textile, Deco, Solutions for Interior Design, Regalomania, Handcrafts, Bazaar, Neo и Textile editors. Заедно те представляват всякакъв вид подарък от декорации, изкуства и занаяти, канцеларски материали, малки мебели, играчки и артикули за парти. Intergift е идеалното място за проникване на испанския пазар, защото ще присъства всеки голям купувач, дистрибутор и търговец на дребно в страната. Търговското изложение също така предлага поглед върху продуктовите тенденции. Изложителите имат възможност да разширят своята професионална мрежа, да планират срещи и да генерират потенциални клиенти за продажби. Също така е най-доброто време да организирате пускане на продукт, за да създадете интерес и първоначален тласък за всякакви нови продукти.

Intergift 2024

Ковид-19 не може да спре пазара на потребителски стоки да се събира на живо, за да отпразнува новите продуктови тенденции и да направи покупки. Intergift 2024 ще се проведе между 11.09.2024 и 14.09.2024. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице", а избраното място е IFEMA Мадрид. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на пандемичните ограничения в страната. 

Настаняване

Резервирайте хотели за Intergift на цените, които заслужавате. Trade Fair Trips ltd работи с вас, за да персонализира качествен престой, докато сте в Мадрид, Испания. Имаме опит в работата на всяка цена от луксозни хотели от висок клас до бюджетни хостели. Каквото ви трябва, ние го имаме в нашата база данни. Получавате най-добрите цени за хотели в града за часове и можете да завършите хотелската си резервация в рамките на един ден. Правилното местоположение винаги е важно. Trade Fair Trips ltd прави резервация на хотели в близост до IFEMA Feria de Madrid за ваше удобство. Освен това ние сме тук, за да ви помогнем да изградите своя изложбен щанд. Наемете един от нашите екипи за монтаж. Клиентите също идват при нас, когато имат нужда от помещения за срещи в изложбения център. Резервирайте конферентна зала с правилния размер и с подходящото A/V оборудване на отлични цени.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

Не е препоръчително при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

20 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Madrid Airport (Летище Мадрид)

40 минути при пътуване от Madrid Atocha Station (Гара Аточа в Мадрид)

 

map

Хотели около Intergift

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Intergift 2024 Madrid Hostal Valencia Madrid 16.36 Madrid от € 165.00 EUR Запази сега
Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center 8.65 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid Hotel Via Castellana 7.3 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid NH Collection Madrid Palacio de Tepa 11 Madrid при поискване Заявка
Only YOU Boutique Hotel Madrid 10 Madrid при поискване Заявка
Catalonia Las Cortes 11 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid Ilunion Suites Madrid 5.8 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid Hotel Barajas Plaza 5 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid Room Mate Oscar 10.2 Madrid при поискване Заявка
Intergift 2024 Madrid Courtyard by Marriott Madrid Princesa 10.8 Madrid при поискване Заявка

IFEMA Institucion Ferial de Madrid стои зад изданията на Intergift, Madridjoya и Bisutex, които се провеждат заедно по едно и също време. За да улови всички нови тенденции, международното търговско изложение има две издания годишно – едно през февруари и едно през септември. Програмирането продължава пет дни и дейностите се провеждат в IFEMA Feria de Madrid. Събитието е предназначено само за професионалисти. Работното време е предвидено от 10:00 сутринта до 19:00 часа вечерта през първите четири дни. Времето за затваряне в последния ден е 18:00 часа вечерта. IFEMA Feria de Madrid се намира на 10 минути с кола от летище Мадрид-Барахас Адолфо Суарес и е добре обслужван от обществен транспорт. Най-бързият начин за пътуване до работното място е с метрото. Линия 8 обслужва изложбения център. Посетителите могат да хванат и една от четирите автобусни линии – 73, 112, 122 и 828.

  • Intergift има много стабилна програма за хоствани купувачи, която свързва изложителите с всички най-големи купувачи в региона. Програмата гарантира, че изложителите могат да получат целеви трафик и да направят солидни бройки за потенциални клиенти.
  •  Не става дума само за бизнес. Посетителите могат да изследват развиващите се тенденции в къта на говорителите. В специалната зона се провеждат различни разговори, семинари и дейности, насочени към професионалисти и домакин на експерти в областта. Получавате практически знания от първа ръка.
  • Intergift има няколко изключителни предложения, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Един от най-успешните акценти е „Текстилни редактори“. Лидерите в текстилния дизайн, тапетите и стенните покрития разкриват най-доброто в текстилния дизайн. Често е център за архитекти, интериорни дизайнери, стилисти, дизайнери на детайли и определящи тенденциите, за да се свързват и да правят покупки.

Intergift предлага постоянна професионална аудитория всеки сезон, което дава на изложителите необходимата стабилност за поддържане на голям списък с клиенти. Като цяло всяко издание има около 40 000 търговски посетители. Сред тях има над 400 VIP купувачи. По-голямата част от посетителите са испанци по произход, но като цяло има посетители, идващи от общо 79 страни. Европейските пазари са най-добре представени с Швеция, Италия, Франция, Полша, Швейцария и Обединеното кралство, но има присъствие и от важни азиатски пазари. Професионалната публика също е невероятно разнообразна. Можете да се свържете с интериорни дизайнери, архитекти, магазини за декорация, магазини за подаръци, концептуални магазини, онлайн магазини, градински центрове, магазини за играчки, представители на хотелиерството, търговци на едро, хардуерни магазини и универсални магазини.

Intergift 2021

Изданието на Intergift през 2021 съвпадна със събитията: Bisutex, MadridJoya и MOMAD. Четирите събития се проведоха като изложби лице в лице между 15.09.2021 и 19.09.2021. Приблизително 1100 изложители и общо 35 625 професионалисти от 85 държави посетиха изложенията в IFEMA Мадрид. За 4-те изложения бяха приложени строги мерки за превенция на Ковид-19, за да се гарантира безопасността на посетителите.

Intergift 2022

Зимното издание на Intergift 2022 се състоя между 02.02.2022 и 06.02.2022 и се проведе заедно с MadridJoya, MOMAD и Bisutex Търговските изложения се проведоха като събития "лице в лице" в IFEMA Madrid, като бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност на Ковид-19. Задължителните хирургически маски бяха една от предпазните мерки, въведени на мястото на провеждане.  Изданието привлече над 31 000 участници, включително над 1000 изложители. Есенното издание на Intergift за 2022 съвпадна с изданията за 2022 на MOMAD, Bisutex и Madridjoya. В събитията участваха около 35 000 посетители и над 1300 изложители от 14 държави.

Intergift 2023

Зимното издание на Intergift 2023 се проведе между 03.02.2023 и 05.02.2023 в IFEMA Мадрид. На мястото на провеждане не бяха въведени мерки за защита от Ковид-19, тъй като страната отмени ограниченията, свързани с пандемията. В изданието участваха 813 изложители. Есенното издание на Intergift за 2023 се проведе в периода 13-17.09.2023 в IFEMA Madrid. Подобно на зимното издание през 2023, форматът не включваше мерки за защита от Ковид-19. В изданието се включиха над 860 изложители. 

Intergift 2024

Зимното издание на Intergift за 2024 беше търговско изложение на живо, който се проведе между 07.02.2024 и 11.02.2024 в IFEMA Madrid. В него взеха участие около 700 изложители от над 50 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Intergift 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.