Christmasworld Frankfurt
Christmasworld Frankfurt

Christmasworld Frankfurt

New Dates
28 яну 2022 - 1 фев 2022
Germany , Frankfurt am Main

General Information

Organizer

Messe Frankfurt

Frequency

1 year

Christmasworld Frankfurt Map

Past Editions

24 - 28 Jan Christmasworld Frankfurt 2020

25 - 29 Jan Christmasworld Frankfurt 2019

26 - 30 Jan CHRISTMASWORLD FRANKFURT 2018

27 - 31 Jan CHRISTMASWORLD FRANKFURT 2017

29 Jan - 2 Feb CHRISTMASWORLD FRANKFURT 2016

Въведение

Що се отнася до определянето на тенденциите за коледна украса и подаръци, никой друг международен търговски панаир не може да съперничи на предстоящия Christmasworld Frankfurt - празник на най-популярния празник, проведен във Франкфурт, Германия. Ще бъдат показани разнообразни продукти, които напълно улавят магията на зимния празничен сезон. Портфолиото включва концептуални декорации, оригинални цветарски излъления, панделки за подаръци, опаковки, свещи, аромати, конфети, светещи лампички, костюми и дори сегменти за новогодишната нощ и Хелоуин.

Акценти

  • Потенциалът за водещи продажби - аудиторията на годишното изложение надхвърля 43 000 души.
  • TREND SHOW е опора за предишни издания, където виждате цветни дисплеи на най-новите тенденции, които след това са последвани от лекции и практически семинари.
  • AGAWA, 3 Way Trading Company и Groupe Leblanc са част от фирмите, които са изложили.

Логистиката

Годишният търговски панаир се открива в края на януари и изданията се изпълняват общо пет дни. Messe Frankfurt GmbH изпълнява двойната функция на организатор и домакин. Работното време е както следва - от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, като крайният ден завършва един час по-рано в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Christmasworld Frankfurt определя вкусовете и тенденциите за декорация в продължение на близо 30 години и демонстрира, че има глобален обхват. Панаирът споделя и сцената с два други панаира - Paperworld и Creativeworld. Зад аудиторията има истинска покупателна способност, тъй като изложителите могат да се срещат с управляващи директори, членове на борда, оперативни мениджъри, ръководители на отдели и самостоятелно заети предприемачи.

Резервирайте хотелски стаи близо до Messe Frankfurt

Действайте бързо, за да получите онлайн резервация за хотел за Christmasworld Франкфурт и ни накарайте да осигури вашето настаняване. Организираме бизнес пътувания от години и знае как да намери най-добрите отстъпки за честни хотели, подходящи за всякакъв размер на бюджета. Всичко, от което се нуждаем, е да знаем колко можете да похарчите за настаняване, а ние се справяме с всичко останало.

Освен че ви предлагаме хотели близо до Messe Frankfurt, ние също сме тук, за да резервираме вашите заседателни зали и да предоставим услуги за инсталиране на търговски щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА