Your free enquiry
Christmasworld Frankfurt

Christmasworld Frankfurt

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Подаръци и сувенири, Занаяти, Стъклария, Керамика
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt
Event website
Event website:
Christmasworld Frankfurt
Frequency
Frequency:
1 year

Christmasworld Frankfurt и Ковид-19

Понастоящем организаторите на събитието са в процес на подготовка на Месе Франкфурт (Messe Frankfurt) за присъственото издание през 2023 г. Датите за провеждане на изложението на живо са определени между 03.02.2023 и 07.02.2023. Търговското изложение ще се проведе заедно с Ambiente и Creativeworld 2023. На територията на Messe Frankfurt ще бъдат въведени предпазни мерки за здраве и безопасност срещу Ковид-19. Протоколите за безопасност, които ще бъдат инсталирани, включват: 

 • От участниците, които посещават мястото на провеждане, ще се изисква да покажат документи за здравен преглед преди влизане. Прилаганата 3G политика за влизане обосновава тази стъпка. Приемливите форми на документи за здравна проверка включват: 
  1. Паспорти за ваксинация с минимум две приложени дози.
  2. Документи, доказващи възстановяване от предишна инфекция. Те трябва да съдържат положителен резултат от теста, заповед за карантина и отрицателен резултат от теста. Доказателството за оздравяване не трябва да е на по-малко от 3 месеца и на повече от 6 месеца. 
  3. Отрицателни резултати от бърз антигенен или PCR лабораторен тест, извършен през последните 48 часа.
 • В изложбения център ще бъдат прилагани строги указания за социално дистанциране. Мястото на провеждане на изложението ще претърпи процес на промени в резултат на регламента. Една от тях ще бъде увеличаването на пространствата за преминаване в изложбените зали. Гореспоменатите зони ще имат нови конфигурации. Тези промени ще помогнат да се избегнат струпванията на хора. На мястото на провеждане на събитието ще бъдат осигурени и отделни изходи и входове. Ако не е възможно да се разширят коридорите и проходите, те ще бъдат адаптирани към еднопосочни ленти. За да се напомня на посетителите за регламента за социално разстояние, на подовете на Messe Frankfurt ще бъдат поставени видими маркери за социално разстояние.
 • Всички билети за изложители и посетители ще могат да бъдат закупени само онлайн. Еднодневните билети са валидни само за деня, посочен на билета. Всички участници трябва да се регистрират предварително. По време на процеса се изисква пълна информация за контакт, както и потвърждение на здравословното състояние. Участниците трябва да предоставят един от изброените по-горе документи за потвърждаване на здравната проверка.
 • В Messe Frankfurt ще бъдат въведени строги санитарни протоколи. Инсталирането на дезинфекционни станции на места като входните зони ще бъде една от хигиенните процедури, които ще бъдат приложени. Тя ще включва и засилено почистване на места с голям трафик като входовете и изложбените пространства. Участниците трябва да носят предпазна маска и, в зависимост от ситуацията, ръкавици като част от хигиенните правила.

Въведение

Що се отнася до определянето на тенденциите за коледна украса и подаръци, никой друг международен търговски панаир не може да съперничи на предстоящия Christmasworld Frankfurt - празник на най-популярния празник, проведен във Франкфурт, Германия. Ще бъдат показани разнообразни продукти, които напълно улавят магията на зимния празничен сезон. Портфолиото включва концептуални декорации, оригинални цветарски излъления, панделки за подаръци, опаковки, свещи, аромати, конфети, светещи лампички, костюми и дори сегменти за новогодишната нощ и Хелоуин.

Акценти

 • Потенциалът за водещи продажби - аудиторията на годишното изложение надхвърля 43 000 души.
 • TREND SHOW е опора за предишни издания, където виждате цветни дисплеи на най-новите тенденции, които след това са последвани от лекции и практически семинари.
 • AGAWA, 3 Way Trading Company и Groupe Leblanc са част от фирмите, които са изложили.

Логистиката

Годишният търговски панаир се открива в края на януари и изданията се изпълняват общо пет дни. Messe Frankfurt GmbH изпълнява двойната функция на организатор и домакин. Работното време е както следва - от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, като крайният ден завършва един час по-рано в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Christmasworld Frankfurt определя вкусовете и тенденциите за декорация в продължение на близо 30 години и демонстрира, че има глобален обхват. Панаирът споделя и сцената с два други панаира - Paperworld и Creativeworld. Зад аудиторията има истинска покупателна способност, тъй като изложителите могат да се срещат с управляващи директори, членове на борда, оперативни мениджъри, ръководители на отдели и самостоятелно заети предприемачи.

Резервирайте хотелски стаи близо до Messe Frankfurt

Действайте бързо, за да получите онлайн резервация за хотел за Christmasworld Франкфурт и ни накарайте да осигури вашето настаняване. Организираме бизнес пътувания от години и знае как да намери най-добрите отстъпки за честни хотели, подходящи за всякакъв размер на бюджета. Всичко, от което се нуждаем, е да знаем колко можете да похарчите за настаняване, а ние се справяме с всичко останало.

Освен че ви предлагаме хотели близо до Messe Frankfurt, ние също сме тук, за да резервираме вашите заседателни зали и да предоставим услуги за инсталиране на търговски щанд.

Full list of
hotels for
Christmasworld Frankfurt

Book Now
How to get to Christmasworld Frankfurt

Similar trade shows