EXPOQUIMIA

EXPOQUIMIA

Наука и технологии Химия
Организатор:
Fira de Barcelona
Честота:
3 years
Уебсайт:
EXPOQUIMIA

Платформата за разпространение на знания в химическата индустрия

В края на септември и началото на октомври Барселона ще бъде подходящият град за всеки експерт по химия. Причината за това е авторитетното събитие Expoquimia. То ще събере на едно място стотици изложители, хиляди посетители и индустриални лидери. Ето защо, ако вашият бизнес е в този бранш, е неоспоримо, че това е изложението, на което ще намерите много професионалисти и ще установите ценни бизнес познанства.

Ето списък на някои основни сектори на това търговско изложение:

  • Суровини;
  • Междинни продукти;
  • Нови материали;
  • Биотехнологии;
  • Индустриални стоки и инженеринг;
  • Измервателна апаратура;
  • Иновации в областта на храните;
  • Фармацевтични процеси.

По време на Expoquimia ще се проведат и много семинари и конгреси, посветени на основната химическа промишленост.

Настаняване

Барселона е популярна туристическа дестинация. Възможно е да имате проблеми с намирането на хотел, който да отговаря на вашите изисквания. Със специалните оферти на Trade Fair Trips Ltd обаче вашето удовлетворение е 100% гарантирано! В желанието си да удовлетворим нашите клиенти, ние им предоставяме отлична услуга за резервация на стаи на най-добрите цени с отстъпка. Ето защо с нашия екип от специалисти вашето бизнес пътуване е в правилните ръце. Резервирайте нощувка още днес и ние ще ви докажем защо много постоянни клиенти ни смятат за надежден вариант за тях.

Expoquimia Edition 2021

Expoquimia 2021 отбеляза успешното рестартиране на химическата промишленост в Испания след началото на пандемията от коронавирус. Голям брой участници избраха да пътуват лично до изложението, въпреки ограниченията за пътуване, наложени от Испания. Това показа значението на взаимодействието лице в лице и представянето на продукти на живо. Приблизително 15 000 професионални посетители и 377 изложители присъстваха на изложението "лице в лице". Събитието се проведе в Barcelona-Gran Via и се състоя между 14.09.2021 и 17.09.20211. Като част от формата бяха приложени строги мерки за защита срещу Ковид-19. Мерките за противодействие включваха процедури като протоколи за социална дистанция и задължително носене на маски. Форматът включваше нови допълнения, като например изложението Mat 20-30, на което бяха показани нови материали като биоразградими биополимери.

Expoquimia 2023

Expoquimia 2023 се проведе под формата на търговско изложение на живо във Fira Barcelona - Gran Via между 30.05.2023 и 02.06.2023. Мястото на събитието не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. В събитието взеха участие 590 изложители (представящи над 1500 търговски марки) и 18 882 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPOQUIMIA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.