Your free enquiry
Chemspec Europe

Chemspec Europe

Basel, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Chemistry, Chemical Process
Organizer
Organizer:
Quartz Events
Event website
Event website:
Chemspec Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Chemspec - актуализация

Chemspec Europe 2023 ще се проведе в присъствен формат между 24.05.2023 и 25.05.2023. Домакин на изложението ще бъде Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. На мястото на провеждане няма да има строги Ковид-19 мерки за безопасност поради премахването на съответните разпоредби в страната през април 2022. Участниците трябва да отбележат, че от тях няма да се изисква да показват 3G документи за влизане, като например доказателство за възстановяване, поради премахването на ограниченията за пътуване.

Въведение

Научете най-новите технологични и научни постижения в химическата индустрия и позиционирайте своя бизнес на международно ниво на събитието Chemspec Europe – международното търговско изложение, което обединява всеки сектор, свързан със сектора на химикалите. Известно е, че събитието пътува до нов европейски град всяка година в продължение на два дни през лятото, което го прави наистина незаменим за изложители с амбиции да се наложат на нови пазари.

Акценти

  • Със сигурност специализираните теми на конференцията са един от най- привлекателните аспекти
  • Форумът за защита и фини химикали, RSC Lecture Theater и Agrochemical Lecture Theater са били много популярни в миналото.
  • Има аудитория от над 4000 търговски посетители.
  • По-нататъшното развитие за бъдещи проекти е един от приоритетите, поради което набирането на пари за различни стипендии също е част от дневния ред в програмата.

Логистиката

Следващото издание ще се проведе в Кьолн, Германия, организирано от Mack Brooks Exhibitions Ltd. Търговските посетители получават достъп до пълната верига на стойността от химически междинни продукти, козметика, тоалетни принадлежности и химични решения за лична хигиена, електронни химикали и аромати. Изложението отваря врати за търговски посетители от 09:00 часа сутринта и затваря в 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Корпоративните мениджъри, продуктовите дизайнери, мениджърите по научноизследователска и развойна дейност, ръководителите на производство и процеси съставляват тези, които посещават Chemspec Europe, което го прави наистина незабравима годишна среща за търсене и предлагане.

Въпреки че събитието е насочено към печалба, има голяма отдаденост на новите изследвания в индустрията. Подкрепящата програма също е много разнообразна и полезна, включваща симпозиума на RSC, конференцията за регулаторни услуги и конференцията на Chemspec Agrochemical Outlook, за да назовем само няколко.

Резервирайте хотелски стаи за Chemspec Europe

Сега е моментът да предприемете действия, за да получите най-добрите цени за хотели за Chemspec Europe. Очаква се хиляди да пътуват за това събитие, което от своя страна превръща резервацията на хотели близо до Koelnmesse в предизвикателство. Вземете най-добрите хотелски отстъпки в момента от Trade Fair Trips ltd и ще може да планирате работното си пътуване след около ден. Всичко, от което се нуждаем от вас, е ориентировъчен бюджет и ние създаваме персонализиран списък с опции, които ви спестяват пари и време! След като разберете къде сте отседнали, можете да преминете към резервиране на помещения за срещи и монтиране на вашия изложбен щанд. Ние притежаваме опит да ви помогнем и в двете задачи и да ви предложим превъзходни цени.

Минали издания

2022

Chemspec Europe 2022 отбеляза успешното завръщане на търговското изложение. В събитието на живо, което се проведе между 31-ви май и 1-ви юни 2022, участваха 5 122 специалисти от 57 държави. Това включваше 287 изложители от 26 държави, както и 3 162 търговски посетители. Германия, Франция, Швейцария, Обединеното кралство, Белгия, Индия, Съединените щати и Китай бяха държавите с най-голям брой изложители. Германия, Швейцария, Обединеното кралство, Франция, Италия, Нидерландия, Испания, Индия и Съединените щати бяха тези с най-голям брой посетители. Нетната изложбена площ на Messe Frankfurt за събитието беше 5300 m2. Устойчивите иновации, кръговата икономика, спазването на нормативните изисквания, зелената химия, процъфтяващият предприемачески сектор и цифровизацията бяха сред основните теми на обсъждане.

2020
Chemspec често включва промени, целящи адаптиране на събитието към съществуващата ситуация. Изданието през 2020 г. се проведе в цифров формат поради пандемията от КОВИД-19. На него присъстваха 1591 посетители и изложители. Изданието привлече 57 държави за договаряне на сделки и създаване на мрежи. Събитието имаше огромен успех, като всички присъстващи го аплодираха. Специалистите имаха възможност да проучат индивидуални решения заради специфичната цифрова платформа.

Full list of
hotels for
Chemspec Europe

Book Now
How to get to Chemspec Europe
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

30 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

By car
By car:

10 минути при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

5 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg (Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург)

40 минути при пътуване от Basel SSB Railway Station (ЖП Гара Базел)

Similar trade shows