Chemspec Europe

Chemspec Europe

Химия
Организатор:
Quartz Events
Честота:
1 year
Уебсайт:
Chemspec Europe

Глобалният център на фината и специалната химическа индустрия

Научете най-новите технологични и научни постижения в химическата индустрия и позиционирайте своя бизнес на международно ниво на събитието Chemspec Europe – международното търговско изложение, което обединява всеки сектор, свързан със сектора на химикалите. Известно е, че събитието пътува до нов европейски град всяка година в продължение на два дни през лятото, което го прави наистина незаменим за изложители с амбиции да се наложат на нови пазари.

Chemspec Europe 2024

Chemspec Europe 2024 ще се проведе в присъствен формат между 19.06.2024 и 20.06.2024. Домакин на изложението ще бъде Messe Dusseldorf, Германия. На мястото на провеждане няма да има строги Ковид-19 мерки за безопасност поради премахването на съответните разпоредби в страната през април 2022. Участниците пристигащи от Китай трябва да отбележат, че от тях ще се изисква да показват отрицателни резултати от тестове, поради ограниченията за пътуване.

Резервирайте хотелски стаи за Chemspec Europe

Сега е моментът да предприемете действия, за да получите най-добрите цени за хотели за Chemspec Europe. Очаква се хиляди да пътуват за това събитие, което от своя страна превръща резервацията на хотели е предизвикателство. Вземете най-добрите хотелски отстъпки в момента от Trade Fair Trips ltd и ще може да планирате работното си пътуване след около ден. Всичко, от което се нуждаем от вас, е ориентировъчен бюджет и ние създаваме персонализиран списък с опции, които ви спестяват пари и време! След като разберете къде сте отседнали, можете да преминете към резервиране на помещения за срещи и монтиране на вашия изложбен щанд. Ние притежаваме опит да ви помогнем и в двете задачи и да ви предложим превъзходни цени.

Chemspec Europe 2023

Chemspec Europe 2023 се проведе в хибриден формат между 24.05.2023 и 25.05.2023 в Messe Basel, Швейцария. На събитието присъстваха 353 изложители от 24 държави. Те установиха контакти с 4 152 посетители от 62 страни на площ от над 6 600 м2. Поради успеха на формата приблизително 80% от изложбената площ за предстоящото издание беше предварително резервирана.

Chemspec Europe 2022

Chemspec Europe 2022 отбеляза успешното завръщане на търговското изложение. В събитието на живо, което се проведе между 31-ви май и 1-ви юни 2022, участваха 5 122 специалисти от 57 държави. Това включваше 287 изложители от 26 държави, както и 3 162 търговски посетители. Германия, Франция, Швейцария, Обединеното кралство, Белгия, Индия, Съединените щати и Китай бяха държавите с най-голям брой изложители. Германия, Швейцария, Обединеното кралство, Франция, Италия, Нидерландия, Испания, Индия и Съединените щати бяха тези с най-голям брой посетители. Нетната изложбена площ на Messe Frankfurt за събитието беше 5300 m2. Устойчивите иновации, кръговата икономика, спазването на нормативните изисквания, зелената химия, процъфтяващият предприемачески сектор и цифровизацията бяха сред основните теми на обсъждане.

Chemspec Europe 2020

Chemspec често включва промени, целящи адаптиране на събитието към съществуващата ситуация. Изданието през 2020 г. се проведе в цифров формат поради пандемията от КОВИД-19. На него присъстваха 1591 посетители и изложители. Изданието привлече 57 държави за договаряне на сделки и създаване на мрежи. Събитието имаше огромен успех, като всички присъстващи го аплодираха. Специалистите имаха възможност да проучат индивидуални решения заради специфичната цифрова платформа.

  • Със сигурност специализираните теми на конференцията са един от най- привлекателните аспекти
  • Форумът за защита и фини химикали, RSC Lecture Theater и Agrochemical Lecture Theater са били много популярни в миналото.
  • Има аудитория от над 4000 търговски посетители.
  • По-нататъшното развитие за бъдещи проекти е един от приоритетите, поради което набирането на пари за различни стипендии също е част от дневния ред в програмата.

Следващото издание ще се проведе в Кьолн, Германия, организирано от Mack Brooks Exhibitions Ltd. Търговските посетители получават достъп до пълната верига на стойността от химически междинни продукти, козметика, тоалетни принадлежности и химични решения за лична хигиена, електронни химикали и аромати. Изложението отваря врати за търговски посетители от 09:00 часа сутринта и затваря в 17:00 часа следобед.

Корпоративните мениджъри, продуктовите дизайнери, мениджърите по научноизследователска и развойна дейност, ръководителите на производство и процеси съставляват тези, които посещават Chemspec Europe, което го прави наистина незабравима годишна среща за търсене и предлагане.

Въпреки че събитието е насочено към печалба, има голяма отдаденост на новите изследвания в индустрията. Подкрепящата програма също е много разнообразна и полезна, включваща симпозиума на RSC, конференцията за регулаторни услуги и конференцията на Chemspec Agrochemical Outlook, за да назовем само няколко.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Chemspec Europe Изпрати

Chemspec Europe акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.