Your free enquiry
Chemspec Europe

Chemspec Europe

индустрия
индустрия:
Химия, Химически процеси
Organizer
Organizer :
Quartz Events
Event website
Event website :
Chemspec Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Chemspec ще очертае бъдещето на химическата и нефтохимическата индустрия без допълнително забавяне на 29 септември до 30 септември 2021 г. Събитието ще се проведе в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Организаторите са уверили, че ще бъдат спазени най-новите мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Научете най-новите технологични и научни постижения в химическата индустрия и се позиционирайте в международен план на Chemspec Europe - международното търговско изложение, което закръглява всички свързани с химикалите сектори заедно. Известно е, че събитието пътува до нов европейски град всяка година в рамките на два дни през лятото, което го прави наистина необходим за изложителите с амбиции да пробият на нови пазари.

Акценти

  • Със сигурност има привлекателност на специализирани теми на конференцията. Форумът за защита на културите и фини химикали, Лекционен театър RSC и Театър агрохимични лекции бяха много популярни в миналото.
  • Има аудитория от над 4000 търговски посетители.
  • По-нататъшното развитие е един от приоритетите тук, поради което набирането на пари за различни стипендии също е част от дневния ред.

Логистиката

Най-новото издание ще се състои в Кьолн, Германия, организирано от Mack Brooks Exhibitions Ltd. Посетителите на търговията получават достъп до пълната верига на стойността от химически междинни продукти, козметика, тоалетни принадлежности и химически решения за лична хигиена, електронни химикали и аромати. Вратите се отварят за търговия от 09:00 сутринта и се затварят в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Корпоративните мениджъри, продуктовите дизайнери, мениджърите за научноизследователска и развойна дейност, производствените и производствените мениджъри съставляват този, който присъства на Chemspec Europe, което го прави наистина непропускаема годишна среща за търсене и предлагане.

Въпреки че събитието е насочено към печалба, има голяма отдаденост на новите изследвания в бранша. Подкрепящата програма също е много разнообразна и полезна, като включва симпозиум RSC, Конференция за регулаторни услуги и Конференция за агрохимически перспективи Chemspec, за да назовем само няколко.

Резервирайте хотелски стаи за Chempspec Europe

Сега е моментът да действаме за най-добрите хотелски цени за Chemspec Europe. Очаква се хиляди да направят пътуването, превръщайки резервации за хотели близо до Kölnmesse в предизвикателство. Вземете най-добрите хотелски отстъпки още сега от Trade Fair Trips ltd и ще планирате работното си пътуване за около един ден. Всичко, от което се нуждаем от вас, е ориентировъчен бюджет и ние създаваме персонализиран списък с опции, които ви спестяват пари! След като разберете къде сте отседнали, можете да преминете към резервация на съоръжения за срещи и да инсталирате шоу щанда си. Ние имаме опит да подпомогнем и двете задачи на превъзходни цени.

Full list of
hotels for
Chemspec Europe

Book Now
How to get to Chemspec Europe

Similar trade shows