Your free enquiry
Chemspec Europe

Chemspec Europe

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Химия, Химически процеси
Organizer
Organizer :
Quartz Events
Event website
Event website :
Chemspec Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Chemspec и Ковид-19

Chemspec 2022 ще се проведе в присъствен формат между 31.05.2022 г. и 01.06.2022 г. Домакин на изложението ще бъде Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Организаторите увериха, че ще бъдат спазени най-новите мерки за предпазване срещу Ковид-19. Тези мерки ще включват предпазни мерки като:

  • Messe Frankfurt ще допуска само участници, които са се възстановили или са били ваксинирани/тествани. Такива документи трябва да бъдат представени и при пристигането в Германия поради въведените ограничения за пътуване. За допускане до участие се изискват следните документи:
    1. Доказателство за пълна ваксинация и/или възстановяване от COVID-19, не по-старо от шест месеца.
    2. Отрицателен резултат от PCR тест, издаден по-малко от 24 часа преди началото на събитието.
  • Участниците трябва да представят на входа своите 3G документи, както и личните си карти. Делегатите трябва да поддържат минимално разстояние от 1,5 метра помежду си. По всяко време участниците трябва да носят маски за лице, като например FFP2 или хирургически такива.  Участниците трябва да кашлят или кихат в свивката на ръцете си. Те трябва също така да избягват физически форми на общуване, като например ръкостискане.

Въведение

Научете най-новите технологични и научни постижения в химическата индустрия и позиционирайте своя бизнес на международно ниво на събитието Chemspec Europe – международното търговско изложение, което обединява всеки сектор, свързан със сектора на химикалите. Известно е, че събитието пътува до нов европейски град всяка година в продължение на два дни през лятото, което го прави наистина незаменим за изложители с амбиции да се наложат на нови пазари.

Акценти

  • Със сигурност специализираните теми на конференцията са един от най- привлекателните аспекти
  • Форумът за защита и фини химикали, RSC Lecture Theater и Agrochemical Lecture Theater са били много популярни в миналото.
  • Има аудитория от над 4000 търговски посетители.
  • По-нататъшното развитие за бъдещи проекти е един от приоритетите, поради което набирането на пари за различни стипендии също е част от дневния ред в програмата.

Логистиката

Следващото издание ще се проведе в Кьолн, Германия, организирано от Mack Brooks Exhibitions Ltd. Търговските посетители получават достъп до пълната верига на стойността от химически междинни продукти, козметика, тоалетни принадлежности и химични решения за лична хигиена, електронни химикали и аромати. Изложението отваря врати за търговски посетители от 09:00 часа сутринта и затваря в 17:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

Корпоративните мениджъри, продуктовите дизайнери, мениджърите по научноизследователска и развойна дейност, ръководителите на производство и процеси съставляват тези, които посещават Chemspec Europe, което го прави наистина незабравима годишна среща за търсене и предлагане.

Въпреки че събитието е насочено към печалба, има голяма отдаденост на новите изследвания в индустрията. Подкрепящата програма също е много разнообразна и полезна, включваща симпозиума на RSC, конференцията за регулаторни услуги и конференцията на Chemspec Agrochemical Outlook, за да назовем само няколко.

Резервирайте хотелски стаи за Chemspec Europe

Сега е моментът да предприемете действия, за да получите най-добрите цени за хотели за Chemspec Europe. Очаква се хиляди да пътуват за това събитие, което от своя страна превръща резервацията на хотели близо до Koelnmesse в предизвикателство. Вземете най-добрите хотелски отстъпки в момента от Trade Fair Trips ltd и ще може да планирате работното си пътуване след около ден. Всичко, от което се нуждаем от вас, е ориентировъчен бюджет и ние създаваме персонализиран списък с опции, които ви спестяват пари и време! След като разберете къде сте отседнали, можете да преминете към резервиране на помещения за срещи и монтиране на вашия изложбен щанд. Ние притежаваме опит да ви помогнем и в двете задачи и да ви предложим превъзходни цени.

Минали издания

Chemspec често включва промени, насочени към адаптиране на събитието към съществуващата ситуация. Изданието 2020 се проведе в дигитален формат поради пандемията от COVID-19. Той прие 1591 посетители и изложители. Изданието привлече 57 нации за договаряне на сделки и създаване на мрежа. Събитието придоби огромен успех, като всички присъстващи го аплодираха. Специалистите успяха да проучат индивидуални решения поради специфичната цифрова платформа. По същия начин, изданието за 2021 г. също се проведе в цифров формат. Присъстваха 888 професионалисти от браншна, включително 180 изложители.

Full list of
hotels for
Chemspec Europe

Book Now
How to get to Chemspec Europe

Similar trade shows