Most booked hotels
Your free enquiry
EXPOLINGUA

EXPOLINGUA

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Образование и обучение
Organizer
Organizer:
ICWE GmbH
Event website
Event website:
EXPOLINGUA
Frequency
Frequency:
1 year

Представяне на събитието

Expolingua е международно изложение за езици и култури, развиващи се в немскоговорящата част на Европа и се смята за едно от най-значителните събития за лингвисти, преподаватели, антрополози, собственици на езикови школи. Посетителите – очакват се около 10 000 тази година – са ученици, стажанти, учители, университетски преподаватели, специалисти, езикови и образователни експерти, представители на агенции, които организират езиково обучение по немски в чужбина, писмени и устни преводачи, хора, търсещи варианти за квалификация и преквалификация. Изложителите ще бъдат около 170. Събитието е съпътствано от множество курсове и дискусии. Подходящо е за привличане на нови клиенти, опознаване на колегите и конкуренцията, създаване на бизнес партньорства.

Expolingua се провежда в Берлин, Германия и се организира веднъж годишно. Резервирайте хотел за Expolingua 2015 с наша помощ. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в хотели в Берлин, които отговарят на вашите изисквания. Ще направим онлайн хотелски резервации за избраното от вас място и ще се погрижим за летищния трансфер и придвижването ви из града. Работим бързо, професионално и услугите ни са безплатни за вас. Осигурете си ползотворно, спокойно, комфортно пътуване – обадете ни се.

Предишни издания

2022

EXPOLINGUA 2022 се проведе между датите 24.06.2022 и 25.06.2022. Форматът на събитието беше изложение лице в лице. За място на провеждане беше избран RHWK в Берлин, Германия. Мястото не разполагаше със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на премахването на националните ограничения в страната. В EXPOLINGUA 2022 участваха 51 изложители.

Full list of
hotels for
EXPOLINGUA

How to get to EXPOLINGUA

Similar trade shows