EXPOLINGUA

EXPOLINGUA

Образование и обучение Семейство и образование
Организатор:
ICWE GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
EXPOLINGUA

Годишната среща на езиковата индустрия

Expolingua е международно изложение за езици и култури, развиващи се в немскоговорящата част на Европа и се смята за едно от най-значителните събития за лингвисти, преподаватели, антрополози, собственици на езикови школи. Посетителите – очакват се около 10 000 тази година – са ученици, стажанти, учители, университетски преподаватели, специалисти, езикови и образователни експерти, представители на агенции, които организират езиково обучение по немски в чужбина, писмени и устни преводачи, хора, търсещи варианти за квалификация и преквалификация. Изложителите ще бъдат около 170. Събитието е съпътствано от множество курсове и дискусии. Подходящо е за привличане на нови клиенти, опознаване на колегите и конкуренцията, създаване на бизнес партньорства.

Expolingua се провежда в Берлин, Германия и се организира веднъж годишно. Резервирайте хотел за Expolingua 2015 с наша помощ. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в хотели в Берлин, които отговарят на вашите изисквания. Ще направим онлайн хотелски резервации за избраното от вас място и ще се погрижим за летищния трансфер и придвижването ви из града. Работим бързо, професионално и услугите ни са безплатни за вас. Осигурете си ползотворно, спокойно, комфортно пътуване – обадете ни се.

EXPOLINGUA 2023

RHWK в Берлин, Германия, ще бъде домакин на изданието на EXPOLINGUA за 2023 година в периода 01.12.2023-02.12.2023. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19, като например 3G политика за допускане. Това се дължи на премахването от страна на Германия на ограниченията, свързани с пандемията.

EXPOLINGUA 2022

EXPOLINGUA 2022 се проведе между датите 24.06.2022 и 25.06.2022. Форматът на събитието беше изложение лице в лице. За място на провеждане беше избран RHWK в Берлин, Германия. Мястото не разполагаше със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на премахването на националните ограничения в страната. В EXPOLINGUA 2022 участваха 51 изложители.

EXPOLINGUA 2023

Изданието на EXPOLINGUA 2023 беше организирано като търговско изложение на живо в RHWK в Берлин, Германия. Събитието се проведе между 01.12.2023 и 02.12.2023. В EXPOLINGUA 2023 участваха 46 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EXPOLINGUA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.