Your free enquiry
LEARNTEC

LEARNTEC

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Education & Training
Organizer
Organizer:
Karlsruher Messe und Kongress GmbH
Event website
Event website:
LEARNTEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Присъственото издание на LEARNTEC ще се проведе между 23-ти и 25-ти май 2023 в Karlsruhe Trade Fair Center. Поради премахването на вътрешните ограничения, свързани с Ковид-19, през април 2022, на мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност, като например 3G правило за влизане. Участниците ще бъдат посъветвани да се придържат към препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в закрити помещения. Участниците трябва да вземат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G документите си за влизане. И все пак, ако пристигнат от район, в който има опасен вариант на вируса, ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни.

Представяне на събитието

Learntec е международен търговски панаир за технологии за обучение, новости и практики в сферата на електронното обучение. Панаирът привлича множество участници и посетители. Е-обучение, базирано на технологии и комбинирано с традиционни образователни програми или само електронно обучение – това са двете основни практики, които се настаняват в училищата, университетите, школите, центровете за формално и неформално образование. Затова и събитието преминава при все по-нарастващ интерес – това е мястото, на което можете да получите идеи за нов бизнес, за подобряване на обучението във вашата школа или частно училище, т.н.

Проучете изложителите, помислете как можете да получите максимума от посещението си на панаира и действайте. Ние ще се заемем с организацията на пътуването ви. Освен, да ви направим хотелски резрвации, ние ви осигуряваме летищен трансфер, транспорт в самия град, както и всичко необходимо за по-доброто ви бизнес представяне на панаира. В нашата изчерпателна база от хотели в Карлсруе бързо ще намерим тези хотели за Learntec, които отговарят на изискванията ви. Ще се съобразим с предпочитанията ви за придвижване в града, въобще ще улесним максимално вашето пребиваване на ново място с цел създаване на бизнес контакти. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс” ЕООД.

Full list of
hotels for
LEARNTEC

Book Now
How to get to LEARNTEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By car
By car:

37 минути при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

15 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

20 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

Similar trade shows