Most booked hotels
Your free enquiry
CameraWorld Live

CameraWorld Live

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Sound & Image Technologies, Photography
Organizer
Organizer:
CameraWorld
Event website
Event website:
CameraWorld Live
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

CameraWorld LIVE, базиран в Лондон, се издигна до статута на най-голямото годишно събитие за фотографската индустрия във Великобритания. Международният търговски панаир бе създаден за първи път през 2012 г. и се проведе в Brands Hatch през лятото, докато организаторът реши да разшири марката и проведе първото издание в Лондон през 2017 г. Изключително е колко бързо CameraWorld LIVE се утвърди като платформа за най-големите марки фотоапарати да пуснат своите нови продукти. Посетителите могат да разглеждат пълната ширина на продуктите - фотоапарати, обективи, аксесоари, оптика, чанти, осветление, стативи, филтри и компютри. Това е място за компании да увеличат продажбите и да проучат какво правят техните конкуренти. Огромният обем на изложителите също така дава задълбочена картина на пазарните тенденции, тъй като те се появяват. CameraWorld LIVE е ценен пазар и инструмент за проучване едновременно.

Логистиката

CameraWorld LIVE е двугодишно събитие с две издания - едно в Brands Hatch в West Kingsdown, Kent в началото на лятото и много популярното издание в Лондон, което се провежда редовно в края на октомври. CameraWorld LIVE продължава само един ден и заема модерното конферентно пространство в 155 Bishopsgate в Spitalfields. Всеки е добре дошъл и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Тези часове се очакват и могат да бъдат променени в зависимост от програмата от организатора, CameraWorld. 155 Bishopsgate се радва на предимствата на оживеното място с достъп до автобусни линии, метрото и железопътната линия. Само на няколко минути сте от гара Ливърпул Стрийт. Където и да се намирате в Лондон, има бърз начин да стигнете до конферентния център.

Какво можете да очаквате

  • CameraWorld LIVE е мястото, където можете да научите за най-новите продуктови версии. Ако сте чакали нов модел камера, най-вероятно ще го видите на това шоу и ще можете да го тествате. Това е, което привлича посетителите.
  • CameraWorld LIVE празнува фотографията и като форма на изкуство. Има многобройни фоторазходки, които осветяват широкообхватния талант от най-добрите от най-добрите. Трябва да споменем и многобройните семинари, в които участват фотографи и експерти от най-високо ниво, предоставящи на посетителите важна информация.
  • CameraWorld LIVE също така предоставя на посетителите практически опит, когато става въпрос за снимане, тъй като има изстрели на живо и интерактивни семинари, насочени към изравняване на вашите умения като фотограф.

Аудитория и статистика

CameraWorld LIVE може да работи за един ден, но определено събира изключителни цифри, тъй като на етажа на изложението има щандове от 160 изложители. Те включват най-големите и най-известните марки, свързани с производството на камери. Номерата на аудиторията също са завидни за еднодневно събитие. Говорим за общо над 930 души. Аудиторията е доста разнообразна, тъй като присъстват професионални фотографи, но също така виждате фотографи аматьори, които просто искат да се срещнат с идолите си и да вземат трик или два, и ценители на изкуството. Търговският аспект на шоуто също привлича хора, които искат да сменят старото оборудване с ново или просто да продадат с някаква малка печалба.

Настаняване

Това ще бъде препълнено събитие с хиляди присъстващи, така че трябва да започнете откъде ще отседнете. Trade Fair Trips ltd върши работата вместо вас. Въз основа на вашия бюджет и колко стаи ви трябват, ние приспособяваме вашето хотелско настаняване за CameraWorld LIVE, така че да спестите добра сума. Важно е да пътувате до минимум, така че ние избираме най-добрите хотелски предложения близо до 155 Bishopsgate. Ние знаем как да заобикаляме Spitalfields и ефективно откриваме ранни сделки за резервации. След като резервирате достъпни хотели за CameraWorld LIVE, сте готови да планирате останалата част от пътуването си. Trade Fair Trips ltd помага например на клиентите да резервират предварително съоръжения за срещи. Можете също така да поискате да бъде изграден вашият търговски щанд. Изберете това, от което се нуждаете, в един пакет и оставете цялата работа на нас!

Full list of
hotels for
CameraWorld Live

How to get to CameraWorld Live

Similar trade shows