Your free enquiry
PMRExpo

PMRExpo

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sound & Image Technologies, Photography
Organizer
Organizer:
EW Medien und Kongresse GmbH
Event website
Event website:
PMRExpo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

PMRExpo 2023 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Messe Cologne. Датите на провеждане са определени между 28.11.2023 и 30.11.2023. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане няма да включва превантивни мерки срещу Ковид-19. 

Въведение

PMRExpo е международно изложение за професионални мобилни радио и контролни стаи, което се провежда всяка година в Кьолн, Германия. Търговските посетители на панаира включват органи по обществена сигурност (полиция, пожарни и спасителни служби), представители на обществения транспорт, енергийния сектор, компании за изхвърляне на отпадъци, общински предприятия, специалисти по информационни технологии и др.

Първите два дни на панаира ще са фокусирани върху обмен на идеи и знания в рамките на конференцията PMR Conference, която ще включва следните теми: цифрови радио технологии, широколентов достъп и LTE; Честоти: актуална информация от WRC 16; Цифрови радио комуникации по обществена сигурност: статус, експлоатация и перспективи; Захранване, „умни” мрежи, SCADA, кибер сигурност и PMR; Мрежова сигурност и социални медии; Гражданска защита, аларми и комуникации в кризисни ситуации; Застраховане на имущество.

Искате да резервирате хотел за PMRExpo?

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне. Нашият екип ще ви предложи най-добрите намалени цени на пазара и персонализирана оферта, изготвена на база на вашите лични предпочитания - затова не чакайте повече и се свържете с нас още сега, за да запазите своята хотелска стая за PMRExpo!

Минали издания

Издание от 2021

PMRExpo 2021 се проведе като изложение лице в лице, с въведени мерки за превенция на Ковид-19. Събитието се състоя между 23.11.2021 и 25.11.2021. Събитието се проведе в Koelnmesse. Като част от мерките за превенция по време на изложението беше приложен 3G строг регламент за влизане. Събитието привлече общо 137 изложители.

Издание от 2022

Изданието на PMRExpo за 2022 се проведе във формат "лице в лице" между 22.11.2022 и 24.11.2022. Мястото на провеждане, Messe Cologne, не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че през предходните месеци Бундестагът премахна ограниченията на страната, свързани с пандемията. Изданието, което се проведе на площ от 10 000 м2 , привлече над 4600 посетители и повече от 180 изложители.

Full list of
hotels for
PMRExpo

Book Now
How to get to PMRExpo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows