Your free enquiry
PMRExpo

PMRExpo

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Звуково-образни технологии, Фотография
Organizer
Organizer :
EW Medien und Kongresse GmbH
Event website
Event website :
PMRExpo
Frequency
Frequency:
1 year

PMRExpo е международно изложение за професионални мобилни радио и контролни стаи, което се провежда всяка година в Кьолн, Германия. Търговските посетители на панаира включват органи по обществена сигурност (полиция, пожарни и спасителни служби), представители на обществения транспорт, енергийния сектор, компании за изхвърляне на отпадъци, общински предприятия, специалисти по информационни технологии и др.

Първите два дни на панаира ще са фокусирани върху обмен на идеи и знания в рамките на конференцията PMR Conference, която ще включва следните теми: цифрови радио технологии, широколентов достъп и LTE; Честоти: актуална информация от WRC 16; Цифрови радио комуникации по обществена сигурност: статус, експлоатация и перспективи; Захранване, „умни” мрежи, SCADA, кибер сигурност и PMR; Мрежова сигурност и социални медии; Гражданска защита, аларми и комуникации в кризисни ситуации; Застраховане на имущество. Искате да резервирате хотел за PMRExpo?

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне. Нашият екип ще ви предложи най-добрите намалени цени на пазара и персонализирана оферта, изготвена на база на вашите лични предпочитания - затова не чакайте повече и се свържете с нас още сега, за да запазите своята хотелска стая за PMRExpo!

Full list of
hotels for
PMRExpo

Book Now
How to get to PMRExpo

Similar trade shows