General Information

Organizer

EW Medien und Kongresse GmbH

Event website

PMRExpo

Frequency

1 year

Past Editions

25 - 27 Nov PMREXPO 2014

24 - 26 Nov PMREXPO 2015

22 - 24 Nov PMREXPO 2016

28 - 29 Nov PMREXPO 2017

27 - 29 Nov PMREXPO 2018

26 - 28 Nov PMRExpo 2019

PMRExpo е международно изложение за професионални мобилни радио и контролни стаи, което се провежда всяка година в Кьолн, Германия. Търговските посетители на панаира включват органи по обществена сигурност (полиция, пожарни и спасителни служби), представители на обществения транспорт, енергийния сектор, компании за изхвърляне на отпадъци, общински предприятия, специалисти по информационни технологии и др.

Първите два дни на панаира ще са фокусирани върху обмен на идеи и знания в рамките на конференцията PMR Conference, която ще включва следните теми: цифрови радио технологии, широколентов достъп и LTE; Честоти: актуална информация от WRC 16; Цифрови радио комуникации по обществена сигурност: статус, експлоатация и перспективи; Захранване, „умни” мрежи, SCADA, кибер сигурност и PMR; Мрежова сигурност и социални медии; Гражданска защита, аларми и комуникации в кризисни ситуации; Застраховане на имущество. Искате да резервирате хотел за PMRExpo?

Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне. Нашият екип ще ви предложи най-добрите намалени цени на пазара и персонализирана оферта, изготвена на база на вашите лични предпочитания - затова не чакайте повече и се свържете с нас още сега, за да запазите своята хотелска стая за PMRExpo!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА