Your free enquiry
Tanzmesse

Tanzmesse

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Music
Organizer
Organizer:
Internationale Tanzmesse NRW
Event website
Event website:
Tanzmesse
Frequency
Frequency:
2 years

Tanzmesse - актуализация

Tanzmesse 2024 е потвърдено за 28-ми до 31-ви август, 2024. NRW-Forum Дюселдорф ще бъде домакин на физическото издание, а на изложбените площи засега няма да се прилагат най-новите защитни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на решението на правителството на страната да премахне ограниченията, свързани с пандемията, включително политиките за ограничаване на пътуванията.

Въведение

Tanzmesse е домът на танца. Международният търговски панаир събира най -добрите танцьори от цял ​​свят, за да се свържат, обсъдят, споделят опит и да се представят под един покрив. Това е фестивал, на който агенции, хореографи и танцьори представят работата си, а изложителите имат шанс да генерират данни за продажбите директно с целевата си аудитория. Първото издание на Tanzmesse се състоя през 1994 г. и оттогава успя да се превърне в световна сензация. Това, което прави Tanzmesse толкова специален, е фактът, че няма географски фокус върху танца като форма на изкуство. Организаторите се интересуват от пълното изживяване. По отношение на продуктите посетителите могат да открият почти всичко, от което се нуждаят, от облекло до обувки до аксесоари и танцови дрехи. Компаниите и заведенията могат да разгледат най -новото сценично оборудване, сценично осветление и звуково оборудване.

Логистиката

Tanzmesse NRW, или просто Tanzemesse, се провежда веднъж на всеки две години в град Дюселдорф. Търговският панаир, който се провежда на всеки две години, се провежда в разгара на лятото в края на август и изданията продължават общо четири дни. NRW Landesbuero tanz е официалният организатор на събитието, а програмирането се провежда в Messe Dusseldorf. Всеки може да си купи билет и да присъства на панаира. Работното време се променя в зависимост от програмата на панаира. Сега пътува. Лесно е да стигнете до NRW-Forum Düsseldorf независимо дали сте с личен транспорт или не. Изложбеният център се обслужва от две подземни линии - U70, U74, U75, U76, U77, които се движат редовно и преминават през центъра на града. На ваше разположение е и автобусна линия 805 и подземната услуга. Ако сте в един от хотелите до летището, има автобуси, които вървят между летището и центъра.

Какво можете да очаквате като изложител

Ако търсите силна танцова общност, тогава определено можете да я намерите тук. Пространството в Tanzmesse е център не само за професионални танцьори, но и за ентусиасти. Панаирът е не само професионална платформа, но и собствен фестивал с отлични изпълнения;

Open Studios са основен компонент на Tanzmesse. Тези студия предлагат представа за текущите проекти, събрани от компании и самостоятелни актове. В миналото посетителите можеха да хвърлят поглед към творбите на Broken Borders Arts Projet, компанията MOVEMENT J и The New Zealand Dance Company;

Искате ли да разберете вкуса на конкретен регион? Tanzmesse е домакин на подготвени витрини, които копаят малко по -дълбоко в танцовите сцени на определени страни и региони. В миналото те включват Curated Showcase Canada, Curated Showcase Южна Африка и Curated Showcase Източното Средиземноморие и Северна Африка

Аудитория и статистика

Tanzmesse е един от най -важните танцови панаири в света. Голямата причина е, че организаторите отварят широко ръце и канят всички. Последното издание успя да привлече близо 1900 танцови професионалисти, които са пътували като цяло от 50 държави. Разбира се, Европа представляваше повечето посетители, но има и компании от Америка, Африка, Австралия и Азия. Като цяло имаше 50 представления в 8 театъра и 60 пиеси. По отношение на бизнеса, имахте 120 щанда, в които се продаваше най -важното за всеки танцьор. Германското министерство на културата и науката функционира като най -големият спонсор на Tanzmesse в партньорство с други местни културни институции в Германия. Като специализирано събитие, това е едно от най -добрите и изложителите имат успешно време за продажби и изграждане на силни връзки с клиентите.

Настаняване

С нашите хотелски услуги за Tanzmesse нямате какво да се притеснявате за престоя си в хотела. Trade Fair Trips Ltd има дългогодишен опит в резервирането на квартири за изложения и с увереност може да каже, че предлагаме най -добрите оферти в града. Познаваме пътя си в Дюселдорф, Германия и ви поставяме в хубава стая на благоприятно място. Ако искате кратко пътуване, обадете ни се, за да получите хотелска резервация в близост до NRW-Forum Düsseldorf. Искате само най -доброто? Предпочитате да запазите пътуването си с по -ограничен бюджет? Ние Ви настаняваме възможно най -добре. Trade Fair Trips Ltd също помага на клиентите, когато става въпрос за резервиране на помещения за срещи. Ще ви осигурим стая с правилния размер и подходящото A/V оборудване. Ние също сме тук, за да изградим вашето щанд. Кажете ни от какво имате нужда и ние ще изработим перфектното обслужване!

Предишни издания

2022

Tanzmesse 2022 се проведе като събитие на живо в NRW-Forum в Дюселдорф, отбелязвайки успешното възобновяване на събитието. То се проведе между 31-ви август и 3-ти септември 2022 и привлече над 500 изложители. По време на изложението бяха представени 45 участващи държави. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Германия, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
Tanzmesse

Book Now
How to get to Tanzmesse
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна гара Дюселдорф)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

5 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

40 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна гара Дюселдорф)

 

Similar trade shows