SANA 2025

SANA 2025

Уелнес услуги Healthcare
Bologna, Italy
23-25 Feb 2025
Организатор:
Bologna Fiere
Място на провеждане:
Bologna Fiera
Честота:
1 year
Уебсайт:
SANA

Международно търговско изложение за натурални и органични продукти

Движението за здраве се превърна в силно конкурентна и доходна индустрия. Ето защо SANA оказа толкова голямо въздействие върху компаниите през последните три десетилетия. Международното изложение се фокусира върху нови и подобрени начини за възприемане на по-екологичен начин на живот и използване на устойчиви, органични продукти.

Продуктовото портфолио със сигурност е обширно - фармацевтични продукти, козметика, парфюми, лична хигиена, храни и козметични продукти. За да улесни нещата за посетителите, изложението предлага тематични области като SANA Food, SANA Market и SANA Care & Beauty. SANA е мястото, където предлагането отговаря на търсенето - това означава, че сте на идеалното място да пуснете нов продукт и да се срещнете с квалифицирани клиенти.

Програмата за подкрепа със сигурност е примамлива за посетителите, както и за неустоими събития като Veganfest и многото лекции по различни теми като органичното движение и хранителните алергии.

SANA 2025

Индустрията за здравословни храни ще представи иновациите си за по-устойчиво бъдеще на изложението SANA 2025, което ще се проведе между 23.02.2025 и 25.02.2025. Изложението ще се проведе в Bolognafiere в Болоня, Италия. Организаторите заявиха, че на мястото на провеждане засега няма да има здравни стандарти и стандарти за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че правителството премахва ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до страната. 

Настаняване

Сега е време да планирате работното си пътуване като изложител. Тук сме, за да съдейства по всякакъв възможен начин. Ние сме в състояние да се свържем и да поставим заседателни зали на задържане за вашето парти в точно определено време. 

Можете също така да делегирате инсталирането на вашия изложбен щанд на нас - ние сме много способни в строителния отдел. Но досега ние сме най-доброто място за онлайн резервация на хотел по време на SANA, тъй като работим с различни компании, големи и малки. Ние знаем къде да търсим най-добрите оферти на всяка цена.

Изложителите оценяват местоположението си, затова търсим хотели на достъпни цени в близост до Болоня Фиер, за да намалим общото пътуване до работното място. Във всеки случай, ние ви разполагаме в близост до връзките с обществения транспорт, така че да имате лесен начин да стигнете до изложбената площадка.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

35 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

5 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

15 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

map

Хотели около SANA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
SANA Food 2025 Bologna Hotel Bologna Airport 9.8 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna The Social Hub Bologna 2.9 Bologna при поискване Заявка
San Felice - Old Town - Bologna 3.7 Bologna при поискване Заявка
BANDB SAN VITALE 2.2 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna Aparthotel Sant'Orsola 1.97 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna Hotel Del Borgo 9.7 Bologna при поискване Заявка
Santo Stefano Apartments 4.09 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna Mysuiteshome Apartments 4.34 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna Albergo delle Drapperie 4.88 Bologna при поискване Заявка
SANA Food 2025 Bologna Central City Rooms 2.5 Bologna при поискване Заявка

Болоня, Италия, е мястото, където SANA се провежда всяка година, когато лятото приключи, обикновено изданията са насрочени за началото на септември. Дейностите продължават общо четири дни и са отворени както за професионални посетители, така и за широката общественост. Bologna Fiere е официалният организатор и място за SANA и работното време е определено от 09:00 сутринта до 06:30 следобед през първите три дни и до 17:00 ч. в деня на затваряне.

Чудите се за пътуване до мястото на събитието? Bologna Fiere се оказва в сърцето на града в близост до Централната гара, което прави пътуването до изложбеното поле още по-лесно. От централната гара имате две бързи и надеждни автобусни линии - # 35 и # 38. Има и редовни връзки до летището.

  • „В AssoBio сме особено доволни, че допринесохме заедно с BolognaFiere в организацията на събитието„ От зелената революция до органичната революция. Настоящето и бъдещето на биологичния сектор“. Срещата служи за преглед на текущото състояние на органичния пазар и, което е още по-важно, за създаване на манифеста за 2030 г. “ заяви Роберто Занони, AssoBio;
  • „Козметичният сектор има много близки отношения със своите потребители, като задоволява ежедневно техните изисквания. През тези дни в SANA видяхме, че многобройните компании от сектора, присъстващи в павилионите, посветени на Грижа и красота, отговориха на нарастващото внимание към продукти с естествен оттенък.“, каза Ренато Анкороти, президент на Cosmetica Italia;
  • „Току-що приключи много важна седмица за биологичния сектор, започвайки с Общия форум, който видя представянето на точките в основата на Манифеста 2030 г., последван от големия успех на 31-то издание на SANA и Органичния фестивал.“ каза Мария Грация Мамучини, президент на FederBio.

Не преувеличавахме, когато казвахме, че органичното означава бизнес. SANA приветства продукти от над 900 международни изложители, а залите се пълнят с над 35 000 посетители. Последното издание генерира над 2500 бизнес срещи, много от които стигнаха до благоприятно заключение.

Италианските местни жители бяха преобладаващи в Болоня Фиер поради факта, че бяха приети както широката общественост, така и професионалистите. От професионална страна изложителите имаха възможност да се свържат с големи търговци на дребно, производители и дистрибутори на храни, специализирани търговци на дребно, купувачи, професионални оператори, експерти и влиятелни лица. Освен търговски посетители, SANA беше посещавана и от частни и публични администратори, асоциации и VIP лица.

SANA 2021

Изданието на търговското изложение за 2021 отбеляза неговото успешно завръщане. Събитието се проведе съвместно с Cosmofarma Reazione и OnBeauty by Cosmoprof. Изложението беше посетено от около 50 000 участници и 1 150 марки. Това показа значението на събитията, провеждани на живо, както за изложителите, така и за посетителите. Съвместното провеждане с Cosmofarma Reazione и OnBeauty by Cosmoprof спомогна за засилване на синергията между света на биологичните продукти и продуктовите сектори на другите две събития. То също така подпомогна развитието на нови бизнес отношения и перспективи.

SANA 2022

Sana 2022 се характеризираше с 50% увеличение на посещаемостта, като около 75 000 участници, включително 150 специалисти по покупки, посетиха изложението на живо. Те оцениха изделията на 700 изложители. Поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане - Bologna Fiere, не приложи предпазни мерки за защита от Ковид-19.

SANA 2023

Изданието на Sana за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Bologna Fiere между датите 07.09.2023 и 10.09.2023. Събитието се състоя на площ от 20 000 м2. В него участваха 12 500 посетители, като 10% от тях пътуваха от чужбина, 200 купувачи от 30 държави и 650 изложители. По време на изложението бяха представени 500 нови стоки и бяха проведени 2 000 B2B срещи. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SANA 2025 Изпрати

SANA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.