Your free enquiry
sana

sana

Bologna ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Bologna Fiere
Event website
Event website :
sana
Frequency
Frequency:
1 year

Индустрията за здравословни храни ще въведе пътя към по-устойчиво бъдеще на SANA 2021, която е планирана за 9 септември до 12 септември. Панаирът ще се проведе в Болоняфере в Болоня, Италия. Организаторите са уверили, че мястото се придържа към най-високите стандарти за здраве и безопасност.

Въведение

Движението за здраве се превърна в силно конкурентна и доходна индустрия. Ето защо SANA оказа толкова голямо въздействие върху компаниите през последните три десетилетия. Международното изложение се фокусира върху нови и подобрени начини за възприемане на по-екологичен начин на живот и използване на устойчиви, органични продукти.

Продуктовото портфолио със сигурност е обширно - фармацевтични продукти, козметика, парфюми, лична хигиена, храни и козметични продукти. За да улесни нещата за посетителите, изложението предлага тематични области като SANA Food, SANA Market и SANA Care & Beauty. SANA е мястото, където предлагането отговаря на търсенето - това означава, че сте на идеалното място да пуснете нов продукт и да се срещнете с квалифицирани клиенти.

Програмата за подкрепа със сигурност е примамлива за посетителите, както и за неустоими събития като Veganfest и многото лекции по различни теми като органичното движение и хранителните алергии.

Логистиката

Болоня, Италия, е мястото, където SANA се провежда всяка година, когато лятото приключи, обикновено изданията са насрочени за началото на септември. Дейностите продължават общо четири дни и са отворени както за професионални посетители, така и за широката общественост. Bologna Fiere е официалният организатор и място за SANA и работното време е определено от 09:00 сутринта до 06:30 следобед през първите три дни и до 17:00 ч. в деня на затваряне.

Чудите се за пътуване до мястото на събитието? Bologna Fiere се оказва в сърцето на града в близост до Централната гара, което прави пътуването до изложбеното поле още по-лесно. От централната гара имате две бързи и надеждни автобусни линии - # 35 и # 38. Има и редовни връзки до летището.

Какво казват хората?

  • „В AssoBio сме особено доволни, че допринесохме заедно с BolognaFiere в организацията на събитието„ От зелената революция до органичната революция. Настоящето и бъдещето на биологичния сектор“. Срещата служи за преглед на текущото състояние на органичния пазар и, което е още по-важно, за създаване на манифеста за 2030 г. “ заяви Роберто Занони, AssoBio;
  • „Козметичният сектор има много близки отношения със своите потребители, като задоволява ежедневно техните изисквания. През тези дни в SANA видяхме, че многобройните компании от сектора, присъстващи в павилионите, посветени на Грижа и красота, отговориха на нарастващото внимание към продукти с естествен оттенък.“, каза Ренато Анкороти, президент на Cosmetica Italia;
  • „Току-що приключи много важна седмица за биологичния сектор, започвайки с Общия форум, който видя представянето на точките в основата на Манифеста 2030 г., последван от големия успех на 31-то издание на SANA и Органичния фестивал.“ каза Мария Грация Мамучини, президент на FederBio

Аудитория и статистика

Не преувеличавахме, когато казвахме, че органичното означава бизнес. SANA приветства продукти от над 900 международни изложители, а залите се пълнят с над 35 000 посетители. Последното издание генерира над 2500 бизнес срещи, много от които стигнаха до благоприятно заключение.

Италианските местни жители бяха преобладаващи в Болоня Фиер поради факта, че бяха приети както широката общественост, така и професионалистите. От професионална страна изложителите имаха възможност да се свържат с големи търговци на дребно, производители и дистрибутори на храни, специализирани търговци на дребно, купувачи, професионални оператори, експерти и влиятелни лица. Освен търговски посетители, SANA беше посещавана и от частни и публични администратори, асоциации и VIP лица.

Настаняване

Сега е време да планирате работното си пътуване като изложител. Тук сме, за да съдейства по всякакъв възможен начин. Ние сме в състояние да се свържем и да поставим заседателни зали на задържане за вашето парти в точно определено време. 

Можете също така да делегирате инсталирането на вашия изложбен щанд на нас - ние сме много способни в строителния отдел. Но досега ние сме най-доброто място за онлайн резервация на хотел по време на SANA, тъй като работим с различни компании, големи и малки. Ние знаем къде да търсим най-добрите оферти на всяка цена.

Изложителите оценяват местоположението си, затова търсим хотели на достъпни цени в близост до Болоня Фиер, за да намалим общото пътуване до работното място. Във всеки случай, ние ви разполагаме в близост до връзките с обществения транспорт, така че да имате лесен начин да стигнете до изложбената площадка.

Full list of
hotels for
sana

Book Now
How to get to sana

Similar trade shows