Your free enquiry
MICRONORA

MICRONORA

Besançon, France
Индустрия
Индустрия:
Micro & Nano Technologies
Organizer
Organizer:
Micronora
Event website
Event website:
MICRONORA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на MICRONORA за 2024 ще се проведе от 24-ти до 27-ми септември 2024. Събитието ще се състои в Parc des expositions de Besancon Micropolis в Безансон, Франция. На мястото на провеждане няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Франция отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Micronora е най-големият международен търговски панаир за микро и нано технологии. Той се фокусира върху производството и приложението им в различни сфери, най-вече: медицина, авиация, автомобилостроене, телекомуникации. Изложителите се разделят в множество сектори: монтаж, микро сглобяване, автоматизация и роботика, CAD-CAM, междусистемни технологии, измервания и управление, нано технологии, рязане, почистване, инструменти, etc. Панаирът е тясно специализиран и привлича професионалисти и експерти от бранша от цял свят. Това е мястото за сключване на изгодни сделки и създаване на професионални контакти и партньорства.

Организира се на всеки две години. Резервирайте хотел за Micronora с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в тези хотели в Безансон, които отговарят на изискванията и бюджета ви и са подходящи за събитието. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, удобното ви придвижване из града с кола под наем или обществен транспорт, наемането на конферентна зала, ако ви е необходима. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. С нас пътуването ви е по-спокойно, изгодно, ползотворно. Обадете ни се.

Предишни издания

2022

В изданието на MICRONORA за 2022 участваха над 200 изложители. Събитието се проведе в Parc des expositions de Besancon Micropolis от 27-ми до 30-ти септември 2022. Тъй като страната отмени ограниченията, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
MICRONORA

Book Now
How to get to MICRONORA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dole-Jura Airport (Летище Доле-Юра)

Не е препоръчително при пътуване от Besancon Viotte Railway Station (Железопътна гара Безансон Виоте)

 

By car
By car:

43 минути при пътуване от Dole-Jura Airport (Летище Доле-Юра)

14 минути при пътуване от Besancon Viotte Railway Station (Железопътна гара Безансон Виоте)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Dole-Jura Airport (Летище Доле-Юра)

32 минути при пътуване от Besancon Viotte Railway Station (Железопътна гара Безансон Виоте)

Similar trade shows