Your free enquiry
INTERGEO

INTERGEO

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Mining, Geodesy, Geoinformation
Organizer
Organizer:
Hinte Messe und Ausstellungs GmbH
Event website
Event website:
INTERGEO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Организаторите обявиха датите за изданието на INTERGEO за 2023. Събитието ще се проведе между 10.10.2023 и 12.10.2023 като изложение лице в лице и ще се състои в Messe Stuttgart. На мястото на провеждане няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Intergeo има много специфично място в областта на управлението на земите и геодезията, както източник на непрекъснати иновации и опит, така и ненадмината платформа за обществени поръчки за производители и доставчици. Международната изложба "Съществува сега" е създадена за първи път през 1995 г., но нейната история е много по-дълбока от това. Под една или друга форма Intergeo се провежда от 1872 г. и винаги е бил в челните редици на съвременните постижения и технологични приложения. Продуктовото портфолио се разпростира върху инструменти и услуги за геодезия, полеви компютри, геоданни, сателитни системи, сензори, компаси, географски информационен софтуер, GPS приемници и лазерни скенери.

Логистиката

Intergeo принадлежи на Германия, поради което всяко издание пътува до чисто ново място в страната - предишни места включват Франкфурт, Щутгарт, Мюнхен и Берлин. Изданията падат в края на годината в началото до средата на октомври и производството продължава общо три дни. HINTE GmbH е официален организатор заедно с DVW - Германското дружество по геодезия, геоинформация и управление на земите. Това предстоящо издание ще се проведе в Берлин в Берлин ЕкспоЦентър Сити и ще бъдат допускани само търговски посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Предстои ви и лесно пътуване до работното място, тъй като Берлин ЕкспоЦентър Сити има връзки с метрото, леката железопътна и автобусна система в града.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Intergeo е признат за водещото събитие за геопространствената общност в света. Това автоматично ви дава престиж и признание на марката, когато се присъедините към редиците на изложителите. Да не говорим, че ще имате достъп до най-добрата публичност в индустрията;
  • Intergeo е мястото, където най-важните новини в индустрията се променят първо от важни съобщения до иновации, които се представят за първи път и в момента концепциите за дигитализация и интелигентен град са на върха;
  • Способността ви да генерирате потенциални клиенти за продажби и да разраствате мрежата си от купувачи се е увеличила значително благодарение на включването на нови тематични платформи за изложения SMART CITY SOLUTIONS и INTERAERIAL SOLUTIONS, които отварят нова глава в Intergeo.

Аудитория и статистика

Intergeo функционира предимно като събитие за германската геодезическа общност, което може да се види с участието на Германското картографско дружество в програмирането. Това създава голямо представителство на Германия в съотношението между национални и чуждестранни посетители и изложители. Независимо от това, има силен международен елемент с над 640 изложители от 30 държави и над 19 000 търговски посетители от близо 100 държави. Възможностите за обществени поръчки заедно с разнообразната програма за поддръжка осигуряват разнообразна аудитория, която се състои от архитекти, картографи, инженери, агенти за недвижими имоти, доставчици на енергия, географи, изследователи, геомаркетингови специалисти, занаятчийски специалисти, здравни специалисти, ГИС специалисти, професионалисти в строителната индустрия, мениджъри на вода, дружества с нестопанска цел и с нестопанска цел.

Настаняване

Поради големия интерес към Intergeo, ще ви е необходима помощта на професионална компания, която може да се погрижи правилно за вашите нужди за пътуване и настаняване. Trade Fair Trips Ltd Ви предлага отлични хотелски и логистични услуги, които ще гарантират успешна бизнес пътуване. Нашите клиенти се радват на голям брой услуги като хотелско настаняване, резервации за заседателни зали и инсталиране на щандове за търговски изложения. Тъй като резервираме стаи предварително, имаме най-добрите хотелски цени по време на Intergeo на всяка цена. Кажете ни ценови диапазон и ще открием, че вие ​​предлагате оферта, която отговаря на вашия бюджет. Краткото пътуване до работното място винаги е бонус, затова работим, за да подберем хотели в близост до Берлин ЕкспоЦентър Сити и с добри връзки с обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd е 100% гаранция за удовлетворение.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на INTERGEO за 2021 се проведе от 21-ви септември 2021 до 23-ти септември 2021 в хибриден формат. Форматът се състоеше от изложение "лице в лице" и допълваща го цифрова платформа. По време на изложението бяха приложени строги мерки за превенция на Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни медицински маски. Посетители от всички континенти проследиха събитието чрез допълнителната цифрова платформа. На събитието присъстваха над 150 изложители.

Full list of
hotels for
INTERGEO

Book Now
How to get to INTERGEO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

By car
By car:

25 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

25 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

30 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

Similar trade shows