INTERGEO 2024

INTERGEO 2024

Наука и технологии ИТ и Технологии
Stuttgart, Germany
24-26 Sep 2024
Организатор:
Hinte Messe und Ausstellungs GmbH
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
1 year
Уебсайт:
INTERGEO

Дългоочакваното събитие в геопространствената индустрия

Intergeo има много специфично място в областта на управлението на земите и геодезията, както източник на непрекъснати иновации и опит, така и ненадмината платформа за обществени поръчки за производители и доставчици. Международната изложба "Съществува сега" е създадена за първи път през 1995, но нейната история е много по-дълбока от това. Под една или друга форма Intergeo се провежда от 1872 и винаги е бил в челните редици на съвременните постижения и технологични приложения. Продуктовото портфолио се разпростира върху инструменти и услуги за геодезия, полеви компютри, геоданни, сателитни системи, сензори, компаси, географски информационен софтуер, GPS приемници и лазерни скенери.

INTERGEO 2024

Организаторите обявиха датите за изданието на INTERGEO за 2024. Събитието ще се проведе между 24.09.2024 и 26.09.2024 като изложение лице в лице и ще се състои в Messe Stuttgart. На мястото на провеждане няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че страната отмени ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Поради големия интерес към Intergeo, ще ви е необходима помощта на професионална компания, която може да се погрижи правилно за вашите нужди за пътуване и настаняване. Trade Fair Trips Ltd Ви предлага отлични хотелски и логистични услуги, които ще гарантират успешна бизнес пътуване. Нашите клиенти се радват на голям брой услуги като хотелско настаняване, резервации за заседателни зали и инсталиране на щандове за търговски изложения. Тъй като резервираме стаи предварително, имаме най-добрите хотелски цени по време на Intergeo на всяка цена. Кажете ни ценови диапазон и ще открием, че вие ​​предлагате оферта, която отговаря на вашия бюджет. Краткото пътуване до работното място винаги е бонус, затова работим, за да подберем хотели в близост до Берлин ЕкспоЦентър Сити и с добри връзки с обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd е 100% гаранция за удовлетворение.

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около INTERGEO

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
INTERGEO 2024 Stuttgart the niu Mesh 2.9 Stuttgart от € 456.00 EUR Запази сега
Mövenpick Hotel Stuttgart Airport 2.04 Stuttgart от € 516.00 EUR Запази сега
INTERGEO 2024 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 223.00 EUR Запази сега
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel & Restaurant Zum Reussenstein 12.9 Boblingen при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel Merlin 4 Filderstadt при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel Waldhorn 7.4 Stuttgart при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel Azenberg 13.2 Stuttgart при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Arthotel ANA Neotel 7.6 Stuttgart при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel am Feuersee 11.4 Stuttgart при поискване Заявка
INTERGEO 2024 Stuttgart Hotel am Schillerpark 12.2 Esslingen при поискване Заявка

Intergeo принадлежи на Германия, поради което всяко издание пътува до чисто ново място в страната - предишни места включват Франкфурт, Щутгарт, Мюнхен и Берлин. Изданията падат в края на годината в началото до средата на октомври и производството продължава общо три дни. HINTE GmbH е официален организатор заедно с DVW - Германското дружество по геодезия, геоинформация и управление на земите. Това предстоящо издание ще се проведе в Берлин в Берлин ЕкспоЦентър Сити и ще бъдат допускани само търговски посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Предстои ви и лесно пътуване до работното място, тъй като Берлин ЕкспоЦентър Сити има връзки с метрото, леката железопътна и автобусна система в града.

  • Intergeo е признат за водещото събитие за геопространствената общност в света. Това автоматично ви дава престиж и признание на марката, когато се присъедините към редиците на изложителите. Да не говорим, че ще имате достъп до най-добрата публичност в индустрията;
  • Intergeo е мястото, където най-важните новини в индустрията се променят първо от важни съобщения до иновации, които се представят за първи път и в момента концепциите за дигитализация и интелигентен град са на върха;
  • Способността ви да генерирате потенциални клиенти за продажби и да разраствате мрежата си от купувачи се е увеличила значително благодарение на включването на нови тематични платформи за изложения SMART CITY SOLUTIONS и INTERAERIAL SOLUTIONS, които отварят нова глава в Intergeo.

Intergeo функционира предимно като събитие за германската геодезическа общност, което може да се види с участието на Германското картографско дружество в програмирането. Това създава голямо представителство на Германия в съотношението между национални и чуждестранни посетители и изложители. Независимо от това, има силен международен елемент с над 640 изложители от 30 държави и над 19 000 търговски посетители от близо 100 държави. Възможностите за обществени поръчки заедно с разнообразната програма за поддръжка осигуряват разнообразна аудитория, която се състои от архитекти, картографи, инженери, агенти за недвижими имоти, доставчици на енергия, географи, изследователи, геомаркетингови специалисти, занаятчийски специалисти, здравни специалисти, ГИС специалисти, професионалисти в строителната индустрия, мениджъри на вода, дружества с нестопанска цел и с нестопанска цел.

INTERGEO 2021

Изданието на INTERGEO за 2021 се проведе от 21-ви септември 2021 до 23-ти септември 2021 в хибриден формат. Форматът се състоеше от изложение "лице в лице" и допълваща го цифрова платформа. По време на изложението бяха приложени строги мерки за превенция на Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни медицински маски. Посетители от всички континенти проследиха събитието чрез допълнителната цифрова платформа. На събитието присъстваха над 150 изложители.

INTERGEO 2022

Изданието на INTERGEO за 2022 се проведе като търговско изложение на живо между 18.10.2022 и 20.10.2022 в Messe Stuttgart. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за безопасност, свързани с Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Германия отмени ограниченията си, свързани с пандемията. На изданието присъстваха над 2 300 участници, включително 1 800 посетители, 457 изложители и повече от 120 лектори.

INTERGEO 2023

INTERGEO 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 10.10.2023 и 12.10.2023. Домакин на изложението беше Messe Stuttgart и в него участваха над 18 700 участници. Това включваше около 17 000 посетители от 112 държави, 571 изложители от повече от 40 страни и над 300 лектори. Освен това на събитието присъстваха 847 конферентни участници от 42 държави. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до INTERGEO 2024 Изпрати

INTERGEO акценти

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.