Your free enquiry
Inter Tabac

Inter Tabac

Dortmund ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Тютюнопроизводство
Organizer
Organizer :
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Event website
Event website :
Inter Tabac
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на Inter Tabac 2023

Inter Tabac 2023 ще се проведе от 14-ти до 16-ти септември, а мястото на провеждане както винаги ще бъде Messe Dortmund. Засега изложбените площи няма да спазват строги мерки за защита от коронавируси и санитарни протоколи. Това се дължи на отмяната на свързаните с тях вътрешни ограничения, както и на ограниченията за пътуване в страната.

Въведение

Активен от 1978 г., Inter Tabac  се позиционира като първи избор за тютюневата индустрия и световен лидер. Този международен търговски панаир се превърна в най-важната платформа за срещи за всички участници в индустрията и сектора на тютюна и тютюнопушенето.

Подгответе се за натоварени три дни, където можете да спечелите публичност и да се срещнете с висококачествени купувачи. Продуктовото портфолио обхваща пушачите, които се нуждаят от артикули, бездимен тютюн, цигари, пурети, пури, тютюн, хартиени изделия, лули и приспособления. Трябва да се каже, че Inter Tabac също така обхваща най-новите технологии във вейпинг, ароматизиращи ленти и лули с 3D печат.

Логистиката

Дортмунд, Германия е домакин на Inter Tabac всяка година през втората половина на септември и изданията обикновено продължават общо три дни. Официалният организатор на събитието е известната VILLIGER Group, швейцарската тютюнева компания, която работи от 1888 г. и е увеличила броя си операции до 70 държави, а изложителите излагат в Messe Dortmund.

Вратите са отворени за професионални посетители на възраст над 18 години, а работното време е от 10:00 до 18:00 часа. Единственото изключение е последният ден, който се затваря в 17:00 следобед.

Ако не сте с кола или не използвате железопътната система, има няколко опции за обществен транспорт. Можете да вземете подземни влакови линии U45 или U42 до мястото, където сте отседнали.

Какво казват хората?

„Германските участници включват предимно класически тютюневи изделия. Интересът към нови теми и тенденции и личният обмен на информация надделя, както обикновено. Това не е изненадващо, защото само InterTabac дава на търговците на едро и дребно възможността да изследват и тестват ширината на продукта.“, - Сабине Лоос, главен изпълнителен директор на Westfalenhallen Unternehmensgruppe GmbH;

„Година след година InterTabac разширява репутацията си на водещ световен търговски панаир на тютюневата индустрия и като място за срещи на тютюневото семейство. И това важи и тази година. Търговията трябва да преодолее много предизвикателства в бъдеще." - Томас Шефер, управляващ директор на Асоциацията за търговия с тютюн в Северен Рейн Вестфалия;

„InterTabac отново даде на сектора на дребно преглед на всички сегменти от националния и международния тютюнев свят. Продължава да бъде незаменима платформа за диалог, информация и поръчки, особено за тютюнопроизводителите. " - Стефен Кан, директор на Германската асоциация на тютюнопроизводителите.

Аудитория и статистика

Inter Tabac се организира с щедрата подкрепа на няколко големи германски асоциации в бранша, но най-голямата от тях е Landesfachverband Tabak, превеждаща на Германската асоциация за тютюн. Именно тази институционална подкрепа даде на събитието стабилен растеж през изминалите години, което завърши с 520 изложители на последното издание и 13 800 търговски посетители.

Извън Германия страните с най-голям брой посетители включват Холандия, Италия, Франция, Белгия, България и Испания. Но географският обхват на Inter Tabac далеч надхвърля Европа и се простира до пазарите в Северна и Южна Америка, Азия и дори Африка. Разбивка в професионалния опит разкрива тютюнопроизводители, търговци на едро и търговци на дребно и служители на тютюневата индустрия по целия свят.

Настаняване

Trade Fair Trips е вашият краен избор, когато става въпрос за сортиране на настаняването в хотел за Inter Tabac, въпреки че нашите услуги надхвърлят далеч от престоя ви в хотела. Можете да наемете нашия екип да инсталира изложбения ви щанд, както и да правите поръчки в съоръжения за срещи на ваше име преди време.

Ще намерите най-добрите отстъпки за хотелски стаи в Дортмунд - всичко, което трябва да направите, е да ни дадете ценови диапазон. TFT ltd е насочена към клиентите на всяка цена и ние знаем как да планираме работно пътуване с ограничен бюджет. В рамките на един ден получавате списък с достъпни хотели в близост до Messe Dortmund.

Ние също мислим за пътуването ви до работа и винаги ви поставяме близо до обществения транспорт. Свържете се с нас днес, за да осигурите вашата хотелска резервация за Inter Tabac!

Предишни издания

2022

Inter Tabac и Inter Supply се проведоха като присъствени търговски изложения в Messe Dortmund между 15-ти и 17-ти септември 2022. В изданията участваха повече от 600 изложители от 69 държави, включително 160 нови участници. Мястото на провеждане не разполагаше със строги процедури за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните разпоредби на Германия.

Full list of
hotels for
Inter Tabac

Book Now
How to get to Inter Tabac

Similar trade shows