Inter Tabac 2023

Inter Tabac 2023

Тютюн
Dortmund, Germany
14-16 Sep 2023
Организатор:
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Място на провеждане:
Westfalenhallen Dortmund
Честота:
1 year
Уебсайт:
Inter Tabac

Най-значимото международно събитие за тютюневата индустрия

Актуализация на Inter Tabac 2023

Inter Tabac 2023 ще се проведе от 14 септември до 16 септември, а мястото, както винаги, е Messe Dortmund. Изложбените площи засега няма да спазват строги мерки за защита от коронавирус и санитарни протоколи за превенция. Това се дължи на факта, че страната премахва свързаните вътрешни ограничения, както и ограниченията си за пътуване. 

Въведение

Активна от 1978 г., Inter Tabac (понякога изписвана като InterTabac) се позиционира като първият избор за тютюневата индустрия и глобален лидер. Този международен търговски панаир се превърна в най-важната платформа за срещи за всички играчи в сектора на тютюна и тютюнопушенето.

Предстоят ви натоварени три дни, в които можете да спечелите публичност в индустрията и да се срещнете с купувачи от висок калибър. Продуктовото портфолио обхваща артикули, от които се нуждаят пушачите, бездимен тютюн, цигари, пурети, пури, тютюн, хартиени продукти, лули и съоръжения за зареждане. Трябва да се каже, че Inter Tabac също така използва най-новите технологии с пространство, предназначено за консумативи за вейпинг, ароматни ленти и 3D отпечатани тръби.

Логистиката

Дортмунд, Германия, е домакин на Inter Tabac всяка година през втората половина на септември и изданията обикновено продължават общо три дни. Официален организатор на събитието е известната VILLIGER Group, Swiss tobacco Germany, която е в бизнеса от 1888 г. и е разраснала броя си на операции до 70 държави, а изложителите представят на Messe Dortmund.

Вратите са отворени за професионални посетители над 18 години, а работното време е от 10:00 до 18:00 часа. Единственото изключение е последният ден, който приключва в 17:00 часа. Ако сте без кола или не използвате железопътната система, има няколко опции за обществен транспорт. Можете да вземете метрото U45 или U42 до мястото, където сте отседнали. 

Какво казват хората?

„Германските участници включваха предимно продавачи на класически тютюневи изделия. Както обикновено, преобладаваше интересът към нови теми и тенденции и личният обмен на информация. Това не е изненадващо, защото само InterTabac дава възможност на търговците на дребно и едро да изследват и тестват ширината на продукта,” - Сабине Лоос, главен изпълнителен директор на Westfalenhallen Unternehmensgruppe GmbH;

„Година след година InterTabac разширява репутацията си на световен водещ търговски панаир на тютюневата индустрия и като място за срещи на семейството на тютюна. И това важи и тази година. Търговията трябва да преодолее много предизвикателства в бъдеще.“ - Томас Шефер, управляващ директор на Асоциацията за търговия с тютюн на Северен Рейн Вестфалия;

„InterTabac отново даде на сектора на търговията на дребно преглед на всички сегменти на националния и международния тютюнев свят. Той продължава да бъде незаменима платформа за диалог, информация и поръчки, особено за търговците на тютюневи изделия.“ - Щефен Кант, директор на Германската асоциация на тютюнопроизводителите.

Аудитория и статистика

Inter Tabac се организира с щедрата подкрепа на няколко големи немски асоциации в индустрията, но най-голямата от тях е Landesfachverband Tabak, превеждаща се на Германската тютюнева асоциация. Именно тази институционална подкрепа даде на събитието стабилен растеж през следващите години, който завърши с 520 изложители и 13 800 търговски посетители от последното издание.

Извън Германия страните с най-голям брой посетители включват Холандия, Италия, Франция, Белгия, България и Испания. Но географският обхват на Inter Tabac далеч надхвърля Европа и се простира до пазари в Северна и Южна Америка, Азия и дори Африка. Разбивка на професионалното минало разкрива тютюневи изделия, търговци на едро и дребно от и служители на тютюневата индустрия по целия свят.

Настаняване

Trade Fair Trips е вашият най-добър избор, когато става въпрос за подреждане на вашето хотелско настаняване за Inter Tabac, въпреки че нашите услуги надхвърлят престоя ви в хотел. Можете да наемете нашия екип да инсталира вашия изложбен щанд, както и да направите заявка за заседателни зали на ваше име предварително.

Ще намерите най-добрите цени за отстъпка за хотелски стаи в Дортмунд – всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон. Trade Fair Trips ltd е насочена към клиенти във всяка ценова категория и знаем как да планираме работно пътуване с ограничен бюджет. В рамките на един ден получавате списък с достъпни хотели близо до Messe Dortmund.

Ние ще се съобразим вашето пътуване до работното място и ще ви предложим да се позиционирате близо до обществения транспорт. Свържете се с нас днес, за да осигурите вашата хотелска резервация за Inter Tabac! 

Предишни издания

2022 г 

Inter Tabac и Inter Supply се проведоха като търговски изложения лице в лице в Messe Dortmund между 15 септември и 17 септември 2022 г. Повече от 600 изложители от 69 нации участваха в изданията, включително 160 новодошли. Мястото нямаше строги процедури за безопасност срещу Covid-19 поради премахването на вътрешните разпоредби на Германия.

Trade Fair Trips ltd – вашият професионален помощник за бизнес пътуване! Хотел, близо до Inter Tabac, конферентна зала за срещи, монтиране на търговски щанд – може да ви съдействаме с всички тези дейности! Фокусирайте се върху правенето на бизнес, ние ще поемем всичко останало, свързано с вашето бизнес пътуване.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

45 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

10 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

45 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

15 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд)

 

map

Хотели около Inter Tabac

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Inter Tabac 2023 Dortmund Hotel Zur Traube Velbert от € 137.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund GHOTEL hotel & living Essen Essen от € 272.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund art Hotel Körschen Essen от € 231.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund Fleming's Express Hotel Wuppertal Wuppertal от € 357.00 EUR Запази сега
InterCityHotel Essen Essen от € 311.00 EUR Запази сега
Road Stop Mettmann Mettmann от € 155.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund ibis Essen Hauptbahnhof 33.9 Essen от € 201.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund Mercure Dortmund Centrum 2.3 Dortmund от € 292.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund Hotel Astoria City Resort Essen от € 197.00 EUR Запази сега
Inter Tabac 2023 Dortmund Mercure Hotel Duisburg City Duisburg от € 247.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Inter Tabac 2023 Изпрати

Inter Tabac акценти

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.