Your free enquiry
Inter Tabac

Inter Tabac

Dortmund, Germany
Индустрия
Индустрия:
Tobacco
Organizer
Organizer:
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Event website
Event website:
Inter Tabac
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на Inter Tabac 2023

Inter Tabac 2023 ще се проведе от 14 септември до 16 септември, а мястото, както винаги, е Messe Dortmund. Изложбените площи засега няма да спазват строги мерки за защита от коронавирус и санитарни протоколи за превенция. Това се дължи на факта, че страната премахва свързаните вътрешни ограничения, както и ограниченията си за пътуване. 

Въведение

Активна от 1978 г., Inter Tabac (понякога изписвана като InterTabac) се позиционира като първият избор за тютюневата индустрия и глобален лидер. Този международен търговски панаир се превърна в най-важната платформа за срещи за всички играчи в сектора на тютюна и тютюнопушенето.

Предстоят ви натоварени три дни, в които можете да спечелите публичност в индустрията и да се срещнете с купувачи от висок калибър. Продуктовото портфолио обхваща артикули, от които се нуждаят пушачите, бездимен тютюн, цигари, пурети, пури, тютюн, хартиени продукти, лули и съоръжения за зареждане. Трябва да се каже, че Inter Tabac също така използва най-новите технологии с пространство, предназначено за консумативи за вейпинг, ароматни ленти и 3D отпечатани тръби.

Логистиката

Дортмунд, Германия, е домакин на Inter Tabac всяка година през втората половина на септември и изданията обикновено продължават общо три дни. Официален организатор на събитието е известната VILLIGER Group, Swiss tobacco Germany, която е в бизнеса от 1888 г. и е разраснала броя си на операции до 70 държави, а изложителите представят на Messe Dortmund.

Вратите са отворени за професионални посетители над 18 години, а работното време е от 10:00 до 18:00 часа. Единственото изключение е последният ден, който приключва в 17:00 часа. Ако сте без кола или не използвате железопътната система, има няколко опции за обществен транспорт. Можете да вземете метрото U45 или U42 до мястото, където сте отседнали. 

Какво казват хората?

„Германските участници включваха предимно продавачи на класически тютюневи изделия. Както обикновено, преобладаваше интересът към нови теми и тенденции и личният обмен на информация. Това не е изненадващо, защото само InterTabac дава възможност на търговците на дребно и едро да изследват и тестват ширината на продукта,” - Сабине Лоос, главен изпълнителен директор на Westfalenhallen Unternehmensgruppe GmbH;

„Година след година InterTabac разширява репутацията си на световен водещ търговски панаир на тютюневата индустрия и като място за срещи на семейството на тютюна. И това важи и тази година. Търговията трябва да преодолее много предизвикателства в бъдеще.“ - Томас Шефер, управляващ директор на Асоциацията за търговия с тютюн на Северен Рейн Вестфалия;

„InterTabac отново даде на сектора на търговията на дребно преглед на всички сегменти на националния и международния тютюнев свят. Той продължава да бъде незаменима платформа за диалог, информация и поръчки, особено за търговците на тютюневи изделия.“ - Щефен Кант, директор на Германската асоциация на тютюнопроизводителите.

Аудитория и статистика

Inter Tabac се организира с щедрата подкрепа на няколко големи немски асоциации в индустрията, но най-голямата от тях е Landesfachverband Tabak, превеждаща се на Германската тютюнева асоциация. Именно тази институционална подкрепа даде на събитието стабилен растеж през следващите години, който завърши с 520 изложители и 13 800 търговски посетители от последното издание.

Извън Германия страните с най-голям брой посетители включват Холандия, Италия, Франция, Белгия, България и Испания. Но географският обхват на Inter Tabac далеч надхвърля Европа и се простира до пазари в Северна и Южна Америка, Азия и дори Африка. Разбивка на професионалното минало разкрива тютюневи изделия, търговци на едро и дребно от и служители на тютюневата индустрия по целия свят.

Настаняване

Trade Fair Trips е вашият най-добър избор, когато става въпрос за подреждане на вашето хотелско настаняване за Inter Tabac, въпреки че нашите услуги надхвърлят престоя ви в хотел. Можете да наемете нашия екип да инсталира вашия изложбен щанд, както и да направите заявка за заседателни зали на ваше име предварително.

Ще намерите най-добрите цени за отстъпка за хотелски стаи в Дортмунд – всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон. Trade Fair Trips ltd е насочена към клиенти във всяка ценова категория и знаем как да планираме работно пътуване с ограничен бюджет. В рамките на един ден получавате списък с достъпни хотели близо до Messe Dortmund.

Ние ще се съобразим вашето пътуване до работното място и ще ви предложим да се позиционирате близо до обществения транспорт. Свържете се с нас днес, за да осигурите вашата хотелска резервация за Inter Tabac! 

Предишни издания

2022 г 

Inter Tabac и Inter Supply се проведоха като търговски изложения лице в лице в Messe Dortmund между 15 септември и 17 септември 2022 г. Повече от 600 изложители от 69 нации участваха в изданията, включително 160 новодошли. Мястото нямаше строги процедури за безопасност срещу Covid-19 поради премахването на вътрешните разпоредби на Германия.

Trade Fair Trips ltd – вашият професионален помощник за бизнес пътуване! Хотел, близо до Inter Tabac, конферентна зала за срещи, монтиране на търговски щанд – може да ви съдействаме с всички тези дейности! Фокусирайте се върху правенето на бизнес, ние ще поемем всичко останало, свързано с вашето бизнес пътуване.

Full list of
hotels for
Inter Tabac

Book Now
How to get to Inter Tabac
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

45 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

10 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

15 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд)

 

Similar trade shows