AUTOMATICA 2023

AUTOMATICA 2023

Индустриално инженерство Електричество и електроника Цифрови системи
Munich, Germany
27-30 Jun 2023
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
2 years
Уебсайт:
AUTOMATICA

Водещото световно събитие за интелигентна автоматизация и роботика

AUTOMATICA 2023

Професионалистите в областта на автоматизацията и роботиката могат да очакват Automatica 2023 и съвпадащото с нея изложение Laser World of PHOTONICS, които ще се проведат от 27-ми до 30-ти юни в Messe Munich. Организаторите заявиха, че понастоящем мястото на провеждане не разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че през април 2022 Германия отмени свързаните с това национални ограничения. В резултат на това на участниците няма да се налага да показват 3G документи за влизане при пристигане на мястото на провеждане. Това важи и за пристигането в страната, тъй като Германия премахна ограниченията си за пътуване през юни 2022.

Въведение

Automatica е най-доброто изложение за технологии за автоматизация, което не само представя най-новото на пазара. Той диктува какво предстои и активно оформя индустрията. За първи път се проведе през 2004 г. точно когато автоматизацията се превърна в основна сила в развитието на производството и много други сектори. Automatica не би била визионерското технологично изложение без широките си технологични категории. Представени са всички ключови сектори - технологии за сглобяване и манипулиране, индустриални роботи, професионална сервизна роботика, машинно зрение, системи за позициониране, задвижващи технологии, сензорни технологии и много други. Също така си струва да се отбележи, че посетителите имат достъп до превъзходна програма за поддръжка, която се ръководи от най-големите имена в индустрията. Каквото и да научите тук, няма да чуете никъде другаде, което прави automata от съществено значение.

Логистиката

Automatica ви предлага Messe München GmbH. Международното изложение се провежда в Messe München на всеки две години и е съвместно с analytica и ceramitec, което създава силна синергия между всички събития. Изданията продължават четири дни през юни. Вход се дава само на търговски посетители. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед за първите три дни. Денят на затваряне приключва два часа по-рано в 16:00 часа. Навигирането в Мюнхен, за да стигнете до портите на Messe München, е толкова лесно благодарение на отличното му местоположение и услугата на обществения транспорт. Летището се свързва с изложбения център чрез крайградските влакови линии S1 и S8. По време на изложби и търговски изложения има дори шатъл автобус, който кара директно до територията. Има и метролиния, която ви свързва с централната гара и няколко автобуса, които обслужват останалата част от града.

Какво казват хората?

• „automatica отново постави стандарти. Показва бъдещето на автоматизацията и дава знания за ориентиране на най-високо ниво. Качество и количество на посетителите: изключително!“ – д-р Норберт Щайн, председател на борда на VDMA Robotics + Automation и управляващ директор на VITRONIC GmbH;

• „automatica е най-важният търговски панаир в областта на роботиката и автоматизацията. Тук се отдава голяма стойност на ориентираните към бъдещето технологии. Това е основната причина да сме тук в Мюнхен,” – Пер Вегард Нерсет, управляващ директор на ABB Robotics

• „Нашето цифрово корпоративно портфолио идеално пасва на мотото на automata „Оптимизирайте вашето производство“. Siemens предоставя софтуерни и хардуерни решения от край до край, с които цялата верига на стойността може да бъде интегрирана и дигитализирана. В резултат на това производителите на машини и потребителите вече могат да използват предимствата на Industry 4.0“, – Ралф-Майкъл Франке, главен изпълнителен директор на бизнес звеното за автоматизация на фабриките в Siemens AG

Аудитория и статистика

Последното издание на живо отбеляза едно от най-големите посетители в историята на изложбата досега. Броят на посетителите достига общо 45 500, като 38% са чужди граждани. В международен план 63% от всички посетители са от Европейския съюз, като лидери са Австрия, Италия, Франция, Словения, Холандия, Дания, Испания, Унгария и Финландия. След това имате страни като Обединеното кралство, Япония, САЩ, Руската федерация, Китай и Турция. Имаше и 890 изложители, от които 31% не бяха базирани в Германия. Това, което е впечатляващо за automata, е, че е популярно сред хората, които вземат решения – 84% от всички търговски посетители. Те представляват цялата хранителна верига от висшето ръководство чак до собствениците и главните изпълнителни директори. Тъй като автоматизацията е толкова широко разпространена, посетителите идват от автомобилния сектор, електрическата и електронната индустрия, ИТ, каучука, металообработването и химическата промишленост.

Настаняване

Предстоящата автоматика през 2022 г. ще привлече хиляди професионалисти в търговията. Време е да започнете да планирате посещението си в Мюнхен, Германия сега, ако искате да получите най-добрите цени за хотели в града. Trade Fair Trips ltd знае всичко за това какво искат бизнес пътниците в хотелска резервация за автоматика – добра сделка, солидна услуга за обществен транспорт и страхотно местоположение. И ние им го даваме. Открийте най-добрите хотели в близост до Messe München и никога не плащайте повече, отколкото искате. През годините сме съобразили всички видове бюджети и винаги предоставяме достъпни сделки. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел за automata, можете да осигурите заседателни зали в Messe München, когато планирате бизнес среща. Ние се занимаваме с подробностите и резервацията вместо вас. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да организира екип, който да инсталира вашия изложбен щанд.

Предишни издания

2022

Automatica 2022 беше съпътствана от Ceramitec и Analytica 2022. Търговските изложения се проведоха между 21-ви и 24-ти юни 2022 в Messe Munich, като Automatica се проведе като изложение "лице в лице". Участваха 574 изложители от 35 държави и приблизително 28 000 търговски посетители от 75 държави. Приблизително 38% от посетителите пристигнаха от други държави. Страните с най-голям дял на участие на изложители бяха:

  • Полша
  • Дания
  • Франция
  • Италия
  • Обединеното кралство
  • Австрия
  • Канада
  • Швейцария
  • САЩ
  • Нидерландия
Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около AUTOMATICA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
AUTOMATICA 2023 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 385.00 EUR Запази сега
AppartementPension Zum Zacherl 2.4 Feldkirchen от € 146.00 EUR Запази сега
Ruby Rosi Hotel Munchen 11 Munich от € 399.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich Maritim Hotel Munchen 11.5 Munich от € 256.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich acom-Hotel Munich 4.1 Munich от € 246.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich Hotel Demas Garni 11.9 Unterhaching от € 215.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich Moxy Munich Ostbahnhof 7.6 Munich от € 322.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich Coffee Fellows Hotel München-Freiham 23.3 Munich от € 177.00 EUR Запази сега
BOLD Hotel Munchen Giesing 9.3 Munich от € 300.00 EUR Запази сега
AUTOMATICA 2023 Munich Hotel Obermaier 2.9 Munich от € 182.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до AUTOMATICA 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.