Your free enquiry
AUTOMATICA

AUTOMATICA

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Applied Computer, Industrial Engineering
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
AUTOMATICA
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Професионалистите в областта на автоматизацията и роботиката могат да очакват Automatica 2023 и съвпадащото с нея изложение Laser World of PHOTONICS, които ще се проведат от 27-ми до 30-ти юни в Messe Munich. Организаторите заявиха, че понастоящем мястото на провеждане не разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че през април 2022 Германия отмени свързаните с това национални ограничения. В резултат на това на участниците няма да се налага да показват 3G документи за влизане при пристигане на мястото на провеждане. Това важи и за пристигането в страната, тъй като Германия премахна ограниченията си за пътуване през юни 2022.

Въведение

Automatica е най-доброто изложение за технологии за автоматизация, което не само представя най-новото на пазара. Той диктува какво предстои и активно оформя индустрията. За първи път се проведе през 2004 г. точно когато автоматизацията се превърна в основна сила в развитието на производството и много други сектори. Automatica не би била визионерското технологично изложение без широките си технологични категории. Представени са всички ключови сектори - технологии за сглобяване и манипулиране, индустриални роботи, професионална сервизна роботика, машинно зрение, системи за позициониране, задвижващи технологии, сензорни технологии и много други. Също така си струва да се отбележи, че посетителите имат достъп до превъзходна програма за поддръжка, която се ръководи от най-големите имена в индустрията. Каквото и да научите тук, няма да чуете никъде другаде, което прави automata от съществено значение.

Логистиката

Automatica ви предлага Messe München GmbH. Международното изложение се провежда в Messe München на всеки две години и е съвместно с analytica и ceramitec, което създава силна синергия между всички събития. Изданията продължават четири дни през юни. Вход се дава само на търговски посетители. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед за първите три дни. Денят на затваряне приключва два часа по-рано в 16:00 часа. Навигирането в Мюнхен, за да стигнете до портите на Messe München, е толкова лесно благодарение на отличното му местоположение и услугата на обществения транспорт. Летището се свързва с изложбения център чрез крайградските влакови линии S1 и S8. По време на изложби и търговски изложения има дори шатъл автобус, който кара директно до територията. Има и метролиния, която ви свързва с централната гара и няколко автобуса, които обслужват останалата част от града.

Какво казват хората?

• „automatica отново постави стандарти. Показва бъдещето на автоматизацията и дава знания за ориентиране на най-високо ниво. Качество и количество на посетителите: изключително!“ – д-р Норберт Щайн, председател на борда на VDMA Robotics + Automation и управляващ директор на VITRONIC GmbH;

• „automatica е най-важният търговски панаир в областта на роботиката и автоматизацията. Тук се отдава голяма стойност на ориентираните към бъдещето технологии. Това е основната причина да сме тук в Мюнхен,” – Пер Вегард Нерсет, управляващ директор на ABB Robotics

• „Нашето цифрово корпоративно портфолио идеално пасва на мотото на automata „Оптимизирайте вашето производство“. Siemens предоставя софтуерни и хардуерни решения от край до край, с които цялата верига на стойността може да бъде интегрирана и дигитализирана. В резултат на това производителите на машини и потребителите вече могат да използват предимствата на Industry 4.0“, – Ралф-Майкъл Франке, главен изпълнителен директор на бизнес звеното за автоматизация на фабриките в Siemens AG

Аудитория и статистика

Последното издание на живо отбеляза едно от най-големите посетители в историята на изложбата досега. Броят на посетителите достига общо 45 500, като 38% са чужди граждани. В международен план 63% от всички посетители са от Европейския съюз, като лидери са Австрия, Италия, Франция, Словения, Холандия, Дания, Испания, Унгария и Финландия. След това имате страни като Обединеното кралство, Япония, САЩ, Руската федерация, Китай и Турция. Имаше и 890 изложители, от които 31% не бяха базирани в Германия. Това, което е впечатляващо за automata, е, че е популярно сред хората, които вземат решения – 84% от всички търговски посетители. Те представляват цялата хранителна верига от висшето ръководство чак до собствениците и главните изпълнителни директори. Тъй като автоматизацията е толкова широко разпространена, посетителите идват от автомобилния сектор, електрическата и електронната индустрия, ИТ, каучука, металообработването и химическата промишленост.

Настаняване

Предстоящата автоматика през 2022 г. ще привлече хиляди професионалисти в търговията. Време е да започнете да планирате посещението си в Мюнхен, Германия сега, ако искате да получите най-добрите цени за хотели в града. Trade Fair Trips ltd знае всичко за това какво искат бизнес пътниците в хотелска резервация за автоматика – добра сделка, солидна услуга за обществен транспорт и страхотно местоположение. И ние им го даваме. Открийте най-добрите хотели в близост до Messe München и никога не плащайте повече, отколкото искате. През годините сме съобразили всички видове бюджети и винаги предоставяме достъпни сделки. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел за automata, можете да осигурите заседателни зали в Messe München, когато планирате бизнес среща. Ние се занимаваме с подробностите и резервацията вместо вас. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да организира екип, който да инсталира вашия изложбен щанд.

Предишни издания

2022

Automatica 2022 беше съпътствана от Ceramitec и Analytica 2022. Търговските изложения се проведоха между 21-ви и 24-ти юни 2022 в Messe Munich, като Automatica се проведе като изложение "лице в лице". Участваха 574 изложители от 35 държави и приблизително 28 000 търговски посетители от 75 държави. Приблизително 38% от посетителите пристигнаха от други държави. Страните с най-голям дял на участие на изложители бяха:

  • Полша
  • Дания
  • Франция
  • Италия
  • Обединеното кралство
  • Австрия
  • Канада
  • Швейцария
  • САЩ
  • Нидерландия

Full list of
hotels for
AUTOMATICA

Book Now
How to get to AUTOMATICA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows