Most booked hotels
Your free enquiry
ZOW

ZOW

Bad Salzuflen ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Messezentrum Bad Salzuflen
Event website
Event website :
ZOW
Frequency
Frequency:
2 years

ZOW и Ковид-19

Изданието на ZOW през 2022 г. е отменено от организаторите поради усложнения, причинени от щама Omicron. Koelnmesse GmbH и Messe Ostwestfalen GmbH решиха да отменят изложението на доставчиците, за да гарантират безопасността на участниците. Това решение няма да навреди на ангажимента на Koelnmesse към ZOW. Понастоящем се обмислят нови дати и формат на провеждане на събитието. Messezentrum Bad Salzuflen ще бъде мястото на провеждане на мероприятието, ако то се проведе като изложение "лице в лице". Участниците могат да очакват да бъдат въведени най-новите мерки за превенция на разпространението на Ковид-19. Това ще включва строг  3G регламент за влизане и социално дистанциране. Моля, следете за допълнителни актуализации относно ZOW.

Въведение

Кои ще бъдат най-новите тенденции и дизайнерски елементи, които да завладеят мебелите и интериорния дизайн през следващата година? ZOW предоставя отговорите в динамична програма и активна среда, където имате най-добрата възможност да проучите пазарните тенденции и също така да получите добри квалифицирани клиенти. Този международен търговски панаир съществува от 1995 г. и е процъфтяваща пазарна точка, където предлагането отговаря на търсенето. Вземащите решения, доставчици, дизайнери и експерти се събират, за да се свържат в мрежа, да изградят имидж и да обменят опит. Възползвайте се от възможността да проучите пазара, да видите най-новите дизайни на продукти и да установите присъствие. Изложбеното пространство е посветено на цялото богатство на мебелния сектор - покрития, компоненти, крака, тъкани, брави за мебели, мека мебел, шкафове, чекмеджета, кожа, осветителни системи, матраци, вътрешна декорация, ламинати, кошници за хартия, работни листове и домакински уреди.

Логистиката

ZOW се провежда в Бад Залцуфлен, Германия, на всеки две години, въпреки че първоначално събитието беше ежегодно. Изданията попадат в четни години и излизат за три дни в началото на февруари. Понастоящем търговският панаир се управлява от Koelnmesse, а Messe Bad Salzuflen е мястото на домакин. Събитието е отворено само за посетители и работното време е планирано от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни, с изключение на последния ден, който завършва в 17:00 ч. . До Messe Bad Salzuflen може да се стигне от две летища - Хановер и Падерборн-Липщат - и е най-лесно да се шофира. Що се отнася до обществения транспорт, гостите могат да хванат 942 автобусна линия от централната гара Bad Salzuflen до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „Източна Вестфалия-Липе е важен регион, защото 70% от мебелната индустрия е базирана там. Опитът показва, че хората първо отиват на работа, за да се справят с неотложни длъжности, преди да се отправят към търговския панаир, ”- Франк Хунтебринкер, Deutsche Arturo Salice GmbH;
  • „Ние, като изложители, които бяхме там от самото начало, се върнахме тази година, защото искаме да развеем знамето за Източна Вестфалия и искаме да помогнем за популяризирането на мебелната индустрия в региона. Тук се срещаме с нашите клиенти и виждаме това като още една чудесна възможност да представим някои от нашите продукти и иновации в годините между търговските изложения interzum, ”- Кирстен Каус, ръководител маркетинг, Elektra;
  • „За нас като малка, нова компания това е добре, защото не планираме да се разширим скоро в Индия. И все пак ограниченият размер на трибуните означава, че можем да изложим рамо до рамо с основните имена на равни условия “, - Томас Мартин, управляващ директор на außerdem solutions + elements GmbH

Аудитория и статистика

ZOW е перфектният размер, за да ви позволи да получите достатъчно експозиция и видимост сред купувачите, без допълнителна конкуренция с други изложители. Събитието е по-малко и по-фокусирано върху региона Източна Вестфалия-Липе в Германия, въпреки че все още има високо ниво на международност, тъй като има над 180 изложители от 17 държави и близо 4000 търговски посетители от 80 пазара. Разпределението на чуждестранните местни посетители също е в полза на немския, като само 21% от всички посетители са чуждестранни граждани. Изложителите останаха доволни от качеството на посетителите, тъй като сред посетителите имаше добро професионално родословие. Имаше представителство от подплатени и корпусни мебели, кухни и домашно обзавеждане.

Настаняване

Започнете рано на работното си пътуване и наемете Trade Fair Trips ltd, за да осигурите онлайн резервацията си за хотел за ZOW за нула време. Trade Fair Trips ltd разбира от какво се нуждаят изложителите в тяхното настаняване и ви предоставя най-добрите отстъпки за честни хотели за вашия ценови диапазон и избор на място. Трябва само да ни изпратите вашите критерии и ние подготвяме специален списък с оферти за вас в рамките на един ден. Това освобождава време и ресурси, които можете да инвестирате в посещаемостта си в ZOW. Ние знаем колко е важно да спестите време и пари, така че всички оферти са избрани, за да се намалят пътните ви разходи и да се настаните близо до Messe Bad Salzuflen. Trade Fair Trips ltd може също така да изгради изложбения ви щанд или да направи резервации за съоръжения за срещи преди време.

Full list of
hotels for
ZOW

How to get to ZOW

Similar trade shows