Your free enquiry
ZELLCHEMING-Expo

ZELLCHEMING-Expo

Wiesbaden, Germany
Индустрия
Индустрия:
Books, Paper, Printing, Graphic Design
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
ZELLCHEMING-Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на ZELLCHEMING-Expo за 2023 ще се проведе между 20-ти и 22-ри юни 2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде RheinMain Congress Center. Понастоящем в Германия няма въведени национални ограничения или забрани за пътуване. Това е поради отмяната на свързаните с тях политики от страна на държавата през април и юни 2022. От участниците няма да се изисква да спазват строги мерки за безопасност поради тези промени. Един от примерите е представянето на 3G документи за допускане.

Представяне на събитието

ZELLCHEMING-Expo излага на показ само най-добрите продукти за хартиено-целулозната промишленост, представя тенденциите, които набират скорост, и стимулира бизнес партньорствата. Международното изложение ще се проведе във Франкфурт, Германия. Организаторите очакват около 150 изложители и 1800 търговски посетители. Можете да избегнете трескавото търсене на хотели за ZELLCHEMING-Expo, като възложите това на Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД е най-лесният начин да получите специални оферти за хотели по време на събитието и да спасите бюджета си от колосални цени. Нашият екип е изградил огромна база данни от хотели в града и района около него, така че за нас е лесно да открием тези от тях, които отговарят на вашия вкус и финансови възможности. В избора на хотели ние вземаме предвид и фактори като разстояние и обществен транспорт. ZELLCHEMING-Expo е основно B2B събитие, където се осъществяват покупки, генерират се потенциални нови клиенти и се създават или подсилват партньорства. Налице е и усещане за обособена общност. За забавление на участниците след изложението е планирано специално представление - Mr. Lo's Papershow.

Разширете своето влияние на ZELLCHEMING-Expo с помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД!,

Предишни издания

2022

Изданието на ZELLCHEMING-Expo за 2022 се проведе като хибридно събитие между 29-ти юни и 1-ви юли 2022. Изданието включваше изложение на живо в RheinMain Congress Center и допълваща цифрова платформа. Мястото на провеждане за частта на живо не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на съответните национални ограничения. ZELLCHEMING-Expo 2022 привлече над 130 изложители и 1864 посетители. Групата посетители се състоеше от 36% производители, 43% доставчици, 5,5% учени и 11% търговци, членове на асоциации и преработватели. В 12% от случаите участниците представляваха чужда държава.

Full list of
hotels for
ZELLCHEMING-Expo

Book Now
How to get to ZELLCHEMING-Expo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

15 минути при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Wiesbaden Hauptbahnhof (Централна гара Висбаден)

 

Similar trade shows