Your free enquiry
yummex Middle East

yummex Middle East

Dubai ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
yummex Middle East
Frequency
Frequency:
1 year

Yummex ME - Ковид-19 Новини

Изданието на Yummex ME през 2022 ще се проведе като панаир "лице в лице" между 08.11.2022 и 10.11.2022. Изданието ще се проведе в Световния търговски център в Дубай в условия на строги предпазни мерки за безопасност, свързани с коронавирусите. Сред мерките ще бъде необходимостта участниците да покажат преди влизане документи като отрицателни PCR или бързи антигенни тестове. Те трябва също така да практикуват редовна хигиена на ръцете. Поради забраните за пътуване в ОАЕ те трябва да представят 3G документи при пристигането си в страната.  

Yummex ME - Въведение

yummex Middle East е международно изложение за сладкиши, закуски, бонбони и суровини за сладкарски изделия, довършителни продукти – единственото по рода си в региона. Представители на световната хранително-вкусова промишленост участват в събитието, защото това им дава възможност да стъпят на нови, примамливи пазари и да създадат нови партньорства. Международни и близкоизточни продукти привличат търговци на едро и дребно, ресторантьори и дистрибутори. Тази година се очакват над 7 000 посетители.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и организацията на бизнес пътувания. Не губете време да търсите сами хотели в Дубай. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за yummex Middle East. Наша грижа са резервациите ви, летищния трансфер, взимането на кола под наем и намирането на подходяща конферентна зала за допълнителни срещи и събития. Възползвайте се от услугите ни, за да пътувате спокойно и удобно и да се представите отлично на изложението. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
yummex Middle East

Book Now
How to get to yummex Middle East

Similar trade shows