Your free enquiry
Yapi - Turkeybuild Istanbul

Yapi - Turkeybuild Istanbul

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
YEM EXHIBITIONS
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за Yapi - Turkeybuild Istanbul

Изложението Yapi - Turkeybuild Istanbul 2023 ще се проведе между 26.04.2023 и 29.04.2023. Търговското изложение ще се осъществи под формата на изложение лице в лице в Международния панаирен и конгресен център TUYAP. За да се гарантира безопасността на участниците, в Конгресния център ще бъдат въведени най-новите предпазни мерки срещу Ковид-19. Те ще включват необходимостта посетителите да представят документи като отрицателни резултати от тестове преди влизане. Въпреки че в момента в Турция няма ограничения за пътуване, участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си ще трябва да преминат през проверка на телесната температура. 

Представяне на събитието

Международно изложение Yapi - Turkeybuild Istanbul за строителство и строителни материали е най-силното събитие в тази сфера, което привлича посетители и изложители от Балканите, Северна Африка, Близкия Изток и Русия. Тук могат да се видят най-новите продукти и услуги, предлагани в бранша. Изложението е подходящо за създаване на нови контакти и разширяване на пазара ви в чужди страни. Ако имате нужда от чуждестранни партньори, тук определено ще ги намерите.

Позволете ни да ви помогнем в организацията на пътуването, сигурни сме, че ще имате нужда от нас. Многобройните хотели невинаги са подходящи за пътувания по работа, затова и търсенето онлайн на хотели ще ви отнеме време. Ние ще ви предложим настаняване директно в най-удобните и изгодни хотели за Yapi - Turkeybuild Istanbul. Имаме голям професионален опит в организацията на бизнес пътувания – групови и индивидуални – и ще ви осигурим всичко друго, от което имате нужда: летищен трансфер, конферентна зала, кола под наем, информация за градския транспорт. Целта на екипа ни е да ви осигури максимално комфортен престой, за да протекат бизнес срещите ви колкото се може по-добре. Свържете се с нас.

Предишни издания

2022

Изданието "лице в лице" на Yapi - Turkeybuild Istanbul за 2022 се проведе между 23.03.2022 и 26.03.2022. В него участваха 320 компании изложители, 45 731 посетители и 400 купувачи. Изложението беше организирано в панаирния и конгресен център TYYAP в Истанбул. В конгресния център бяха въведени строги протоколи срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. Въпреки пандемията, 157 държави посетиха търговското изложение.

Full list of
hotels for
Yapi - Turkeybuild Istanbul

Book Now
How to get to Yapi - Turkeybuild Istanbul

Similar trade shows