Your free enquiry
XIAMEN STONE FAIR

XIAMEN STONE FAIR

Xiamen ,China
Индустрия
Индустрия:
Камък, Мрамор и Керамика
Organizer
Organizer :
Xiamen Jinhongxin Exhibition Co., Ltd.
Event website
Event website :
XIAMEN STONE FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Xiamen Stone Fair

Xiamen Stone Fair 2023 ще се проведе между 26.03.2023 и 29.03.2023. Изложбените площи в Ксиамен, Китай, ще се съобразяват със строг протокол за здраве и безопасност, свързан с коронавируса.  На мястото на провеждане на изложението ще бъдат приложени протоколи за безопасност, като например 3G политика за влизане и правила за социално дистанциране. Като част от процедурите за безопасност, преди да влязат в конгресния център, посетителите трябва да представят документи като доказателство за възстановяване. Освен това участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване ще трябва да попълнят специализиран формуляр на уебстраницата и акаунта в WeChat на Генералната митническа администрация.

Относно събитието

Във времена, когато устойчивостта и технологичните нововъведения в рязането, проектирането и обработването на естествени камъни е на фокус за всички, нужно е да посетите международно изложение, което ще ви даде конкурентно предимство. XIAMEN STONE FAIR е събитието, което трябва да добавите в календара си и се провежда в Ксиамен, Китай. Събитието изглежда впечатляващо със своите над 2 000 изложители и 150 000 търговски посетители. Това е достатъчно голяма мотивация да потърсите най-конкурентните цени за хотелски стаи. Трябва ви помощ?

Трейд Феър Трипс ЕООД е на линия всеки ден от седмицата. Трейд Феър Трипс ЕООД знае какво цени всеки пътуващ - добра цена, благоприятно местоположение и комфортно легло. Ние сме изградили своя бизнес модел върху всичко това и само при нас ще намерите най-добрите хотелски оферти за XIAMEN STONE FAIR в рамките на един-единствен ден. Повече няма да прекарвате цели дни в проучване на хотели, сравняване на цени и търсене на удобни транспортни връзки. За всичко това ще се погрижим ние, за да може вие да се посветите на участието си в XIAMEN STONE FAIR. Записахте ли се вече за Световния конгрес World Stone Congress, където ще получите първокласни съвети за това как да представяте своите продукти и в каква посока върви индустрията? Освен всичко имате на свое разположение 180 000 кв. метра пространство, което да използвате за да покажете своите стоки.

Full list of
hotels for
XIAMEN STONE FAIR

Book Now
How to get to XIAMEN STONE FAIR

Similar trade shows