Your free enquiry

WTM LONDON

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Туризъм, Ресторантьорство, Кетъринг и хотелиерство, Инсентив пътувания
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
WTM LONDON
Frequency
Frequency:
1 year

WTM Лондон - актуализация

WTM Лондон 2023 ще бъде изложение лице в лице в ExCeL Лондон. Събитието ще се проведе между 06.11.2023 и 08.11.2023. Мястото на провеждане на събитието няма да бъде оборудвано с превантивни мерки срещу Ковид-19 поради отпадането на ограниченията на страната, свързани с пандемията. Това включва и тези, които засягат пътуването до и от Обединеното кралство.

Въведение

Световният туристически пазар Лондон - накратко WTM London - е едно в мрежа от събития, които обслужват туристическата и туристическата индустрия. Международното изложение съществува от 1980 г. и се превърна в централна среща за компании, купувачи и професионалисти в туристическия сектор. Това също е ценен бизнес за бизнес за откриването на нови дестинации и договарянето на договори. Марката WTM има събития в Сао Паоло, Кейптаун и Дубай. Една от най-силните страни на изложението е акцентът върху всяко звено от веригата на стойността - дестинации, туроператори, хотели, авиокомпании, технологии и онлайн туристически услуги. Всичко това се предлага на едно място, което прави невъзможно пропускането. Възможностите за ваканция и туристическите услуги на дисплея са различни от автобусни обиколки и летищни услуги до ваканции и круизи.

Логистиката

WTM Лондон е един от най-големите моменти за туристическата индустрия във Великобритания и е планирано да се проведе в Лондон в началото на ноември. Годишният търговски панаир се провежда общо три дни и е отворен само за професионалисти от бранша. Reed Exhibitions действа в качеството си на официален организатор, а самото събитие се намира в ExCeL Лондон. Първият ден е запазен за гости само с покана и работното време е от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта. Следващите два дни започват в 10:00 ч. И приключват в 18:00 ч. Сега нека се докоснем до транспорта. Няма да е необходимо да наемате кола за WTM London, тъй като ExCeL London се обслужва добре от инфраструктурата на града. Посетителите са разглезени от избора между надземната влакова система, метрото и DLR. Винаги имате бърз начин да пътувате до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „Смятаме, че WTM е един от най-добрите и надеждни източници на нови бизнес контакти в туристическата индустрия,“ - г-н Буриони, главен изпълнителен директор, Туристически съвет на Емилия Романя
  • „Отделът за развитие на туризма в Аджман се възползва значително от годините ни на участие в WTM Лондон. Продължаваме да изпълняваме целите си за установяване на дългосрочни партньорства и подписване на меморандуми за разбирателство с ключови туристически акционери от цял ​​свят, ”- г-н Салех Мохамед Ал Гезири, генерален директор, Департамент за развитие на туризма в Аджман
  • „WTM London 2019 несъмнено постигна голям успех. Радваме се, че успяхме да улесним бизнес и творческите връзки на 50 000 участници, изложители, купувачи и медии, за да оформим бъдещето на туристическата индустрия. Посрещайки почти 80 министри на туризма и повишавайки качеството на членовете на Клуба на купувачите на събитието тази година, това доказва, че WTM Лондон е не само събитието, в което пристигат идеи, но и където се взимат решения “, WTM Лондон

Аудитория и статистика

WTM London работи с впечатляващ мащаб и е безопасно да се каже, че отваря изложители за останалия свят. Има 5000 изложители и дестинации във всяко дадено издание, а публиката е още по-голяма, достигайки 50 000 търговски посетители и брои. Като цяло са представени общо 182 държави - всички континенти и някои от дестинациите включват Саудитска Арабия, Индонезия и Сейшелските острови. Това просто надрасква повърхността. Клубът на купувача се радва на списък от 9000 възрастни купувачи с голяма покупателна способност и бизнес преговорите са на масата. Посетителите идват от общо 38 сектора, които включват круизни линии, авиокомпании, хотели, места за срещи, компании за управление на събития, компании за резервации, туроператори, обекти за наследство, голф курорти и луксозни хотелски вериги. Списъкът е дълъг. Има и мотивационни говорители, предприемачи, лидери, журналисти и дори студенти.

Настаняване

WTM London генерира много пешеходен трафик, което води до голямо търсене на хотелски стаи в Лондон, Великобритания. Увеличете максимално опита си като изложител на събитието и калибрирайте онлайн резервацията си за хотел WTM London според вашите специфични нужди. Trade Fair Trips ltd използва широка мрежа от хотели и къщи за гости в Лондон и още по-добре можем да ви изпратим най-добрите хотелски оферти само за един работен ден. Trade Fair Trips ltd побира бюджети от всякакви размери, защото вярваме, че работното пътуване трябва да бъде достъпно на всяка цена. Намалете разходите и резервирайте разкошен хотел близо до ExCeL Лондон за нула време. Ние също сме тук, за да подпомогнем логистиката. Помолете ни да ви резервираме предварително помещения за срещи или да съберем изложбения ви щанд Trade Fair Trips ltd обработва всички аспекти на вашето бизнес пътуване с голямо внимание и го прави на справедлива цена.

Предишни издания на WTM Лондон

2021

WTM London 2021 се проведе от 1-ви до 3-ти ноември 2021. Събитието включваше изложение на живо, както и допълнително дигитално търговско изложение. Домакин на изложението беше ExCeL London, който беше оборудван с най-новите и строги предпазни мерки за защита от Ковид-19. Сред въведените мерки бяха социалното дистанциране и необходимостта участниците да представят 3G документи, преди да влязат в залата. Въпреки продължаващата пандемия на събитието присъстваха 4000 купувачи, 110 експертни лектори и около 1000 изложители. Сред участниците бяха представени над 140 държави.

Full list of
hotels for
WTM LONDON

Book Now
How to get to WTM LONDON

Similar trade shows