Most booked hotels
Your free enquiry
WorldFood Moscow

WorldFood Moscow

Moscow ,Russia
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
ITE Group
Event website
Event website :
WorldFood Moscow
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

WorldFood Moscow е едно гише за хранително-вкусовата промишленост в Русия. Това е мощна платформа за поръчки от първото си издание през 1992 г. Международният търговски панаир сега е най -голямото есенно изложение за храни в цяла Русия. Ако искате да пробиете на руския пазар или да научите какво се случва там, това е най -доброто място да го направите. Това, което прави WorldFood Moscow толкова влиятелно, е широкият асортимент от продукти. Изложбените зали са пълни с всяка основна категория храни - хранителни стоки, месни продукти, продукти, плодове, морски дарове, напитки, млечни продукти, домашни птици, сладкиши, закуски, сладкарски и хлебни изделия, масла, мазнини, сосове, чай, кафе и селскостопански продукти.

Логистиката

WorldFood Moscow пристига в Международния изложбен център Crocus Expo в Москва, Русия всяка година през септември. Международният търговски панаир е част от голямо портфолио от свързани събития, които се провеждат едновременно - TABACEX, WORLD SWEETS, WORLD Seafood, World Drinks и World Wine Russia. Изданията се организират от Hyve Group PLC и продължават общо четири дни. Достъп се дава само на търговски посетители. Работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е затварящият ден, който приключва два часа по -рано в 16:00 следобед. Сега да преминем към пътуване. Международният изложбен център Crocus Expo разполага с достатъчно място за паркиране и до него се стига чрез Околовръстен път МКАД и Волоколамско шосе. Ако не отивате с личен транспорт, тогава най -добре се обслужвате от системата на метрото в Москва. Изложбените площи се обслужват от линията Арбатско-Покровская, а метростанция Мякинино е точно до павилионите на Изложбения център

Какво могат да очакват посетителите

• Процъфтяваща бизнес общност. На първо място, WorldFood Moscow е изцяло свързана с бизнеса, така че изложителите могат да очакват динамично четиридневно събитие с много пешеходен трафик до изложбения си щанд. Можете да се срещнете със стотици нови контакти и да спечелите немалко клиенти.

• Програма за информационна подкрепа. Всяко издание на WorldFood Moscow кани най-добрите експерти и професионалисти да ръководят практически ориентирания Форум на бизнес лидерите в хранителния бизнес и WorldFood Retail Academy. Между информативните лекции и конференции имате всички инструменти за успех.

• Ангажимент за иновации. WorldFood Moscow също организира състезанието Продукт на годината, което празнува най-иновативния, висококачествен продукт от предходната година. Спечелването на един от четирите медала е най -високото постижение в Русия и влизат стотици компании. Професионално жури ще оцени най -доброто от най -добрите.

Аудитория и статистика

WorldFood Moscow оправдава репутацията си по отношение на броя. Последното издание видя продукти от над 1700 международни изложители от 65 държави, докато участието на публиката достигна доста над 20 000 търговски посетители от 92 държави. Това прави панаира възможно най -добрия етап за стартиране на нов продукт и генериране на силни първоначални продажби. По отношение на аудиторията имате достъп до цялата верига на стойността. Посетителите на търговията представляват дистрибутори и търговци на едро, производители на храни и напитки, независими търговци на дребно, търговски вериги и предприятия HoReCa. Имате всички съставки, за да разнообразите потока си от приходи. Посетителите на търговията също имат голяма покупателна способност. WorldFood Moscow е мястото, където се намират ръководители, висши мениджъри, надзорни органи, ръководители на отдели и самостоятелно заети специалисти. Euromonitor International, iNFOLine, FoodMarkets, eurofresh и FISH NEWS са сред многото партньори и спонсори на събитието.

Настаняване

Резервирайте хотели за WorldFood Москва лесно и на справедлива цена с Trade Fair Trips ltd. Ние сме експерти в хотелското настаняване за търговски изложения и изпратихме хора във всеки голям град по целия свят. Ние знаем как се движим из Москва и вие се възползвате от нашата обширна база данни с чудесни хотели, хостели и апартаменти. Ние предлагаме всичко от бюджетни оферти до луксозно настаняване. Вашият комфорт е нашата мисия. Ето защо винаги търсим хотели близо до Международния изложбен център Crocus Expo за бързо пътуване, независимо дали пеша или с метро. В допълнение към хотелските услуги за WorldFood Москва, Trade Fair Trips ltd също помага на изложбените площадки. Клиентите идват при нас, за да насрочат предварително срещите. На разположение сме и за изграждане на изложбени щандове. Просто ни се обадете и ние ще изпратим нашия екип да се справи с работата за нула време.

Full list of
hotels for
WorldFood Moscow

Book Now
How to get to WorldFood Moscow

Similar trade shows