WORLD OF ENERGY SOLUTIONS

WORLD OF ENERGY SOLUTIONS

Енергия Мощност и енергия Енергийна ефективност
Организатор:
LandesMesse Stuttgart GmbH
Честота:
1 year

World of Energy Solutions е междунардоно изложение за енергетика, по време на което се провежда и конференция. Събитието привлича като участници производителите на системи за акумулатори, батерии, проектанти и създатели на различни начини – мобилни и стационарни – за съхранение на енергия. Изложението и конференцията обхващат всички етапи от производствения процес от материалите, които се използват до финалния продукт. Конференцията има за цел да насърчи търсенето на нови решения за производство на алтернативна енергия и съхранението й. Подходяща е за представяне на нови идеи и създаване на контакти, които биха могли да подпомогнат осъществяването им.

Провежда се веднъж годишно в Щутгарт, Германия. Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с наша помощ.

Ще ви насочим към подходящите за целта апартаменти и хотели в Щутгарт и ще се заемем с организацията на останалата част от престоя и пътуването ви. Летищен трансфер, наем на автомобил и/или на конферентна зала, предоставяне на информация за придвижването из града с обществен транспорт – ще се погрижим за всичко. Така вие ще пътувате комфортно и ще имате време да се съсредоточите върху бизнес ангажиментите си. Резервирайте хотел за World of Energy Solutions с нас. Поверете ни организацията на пътуването си на професионалистите – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WORLD OF ENERGY SOLUTIONS Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.